Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arnikusz

veterán

válasz Ventur@ #20966 üzenetére

A felszínen lévőkkel már nem idegelném magamat, van bug is van ami máshol van.

Underground 25 hangüzenet- fejhallgatós és 55 kép érdemes gyűjteni őket mert adnak 250XP-t és a végén ha megvan az összes beváltva egyéb jutalmak is társulnak hozzájuk ezt az uplay jutalombeváltó fülén meg tudod nézni, így munkából most nem tudom pontosan megmondani mit adnak.

Tapasztalatom a gyűjtésükkel eddig 22 hangüzenet és 18 kép van az elmúlt egy hét alatt.
    Van gyűjtögető bónuszom a felszerelésben és szerintem az elősegítheti, de a játék is random módon generálja őket. Eddig a legtöbbet a megzavart képességek phase hard szinten szedtem össze.
    Nálam a hangüzenetet adta eddig be hamarabb. Általában azon a pályaszakaszon ahol a metrós boltok és túlélők vannak ott lelhetők fel, de találtam már lent a fertőzött terület csatorna bejáratnál is.

Folyamatosan nézem a térképet és nyomok pulse-t hozzá.

A Season Passba a hiányzó kettő és egyéb havi tartalmak tartoznak ( ezeket már követelik is a redditen), szerintem az azzal kifújt.
    Tegnap a Ghos és Splinter Cell öltözet jelent meg.

Uplay pontjaid beváltását a jutalom beváltó uplay lapon tudod levásárolni, ott érdemes a Divtech átalakítókat megvenni+ ami még szimpatikus. Ezeket pedig a jutalombeváltó kereskedőnél a Posta bázison a megnyílt lejárat mellett visszanyered és már használhatod is. :)

• -=Jam=-

őstag

Ha már megvetted külön az Undergroundot, akkor már felesleges lesz SP-t venned, azt kellett volna alapból, mert 9000-ért a 3 nagy DLC-t megkaptad volna. Így most sokkal többe fog kerülni összességében.

• Anonymus23

veterán

Ami az eredeti területről hiányzik, azt mind mutatja, hogy hol vannak, főleg ha a bázis fel van fejlesztve 100%-ra, akkor ha minden mellék és egyéb küldetést is megcsináltál az adott területen, akkor az összes ilyen intel helyét mutatni fogja a térkép.
    Amit mutat, de nincs ott, azok szerintem olyan telefonok, amelyek a föld alatt vannak, és le kell menni a metróba értük.
    A többi cuccos meg olyan helyeken lehet, és azért nem látod, mert nyersanyaggyűjtő helyen van, és a nyersanyag ikon kitakarja a cuccos ikonját. Végig kell zoomolni.

A gyűjthető cuccosokra ha rámész, akkor mutatja, hogy melyik területen hiányzik még bármi is, és akkro csak azt a területet kell kinagyítani.

Egyébként milyen appról írsz? Érdekelne (bár már mind a 4 karakter 100%) ki tudja mire lenne még jó az az app.

Más:
    Mennyit gondolkodtam már egy ilyen fizetős appon, hogy be lehetne táplálni, hogy milyen cucciad vannak, és kidobná neked a legjobb gear össezállítást :) Ezeknél a játékoknál szerintem ezrek megvennék, ha megfelelő alacsony áron tudná adni az ember, és nem törnék fel az első nap után :)

• woker

aktív tag

Underground-ban is vannak ilyen felvehető dolgok (valami kép, meg ilyen fejhallgatós valami. Nem tudom a pontos nevüket most :) ). Ezek a random map-ok miatt teljesen össze-vissza felvehetők, vagy van erre is valami térkép, vagy akármi, hogy merre találom ezeket? Képet még egyet sem találtam, csak a fülesből 5-öt.
    Nemes egyszerűséggel intel a nevük. És mivel te is írod, hogy random így a kérdésed magában hozza a választ: nincs mivel random (illetve csak néhány 100 variáció lehet a küldetés típusától/fázisok számától függően) viszont ha megnyitod a térképet a játékban akkor az mindig mutatja a felvehető cuccok helyét (lőszer/crafting alapanyag/loot láda) az adott szobában. Intelből meg mindig max 1 van (legalábbis 1 fázisosnál biztosan) és az is random, hogy mit kapsz belőle (urbex photo vagy audio log), de igazából tök mindegy mert mindegyik 1 intelt jelent amit a módosítókhoz fellehet használni.

Új hozzászólás Aktív témák