Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18595 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, csak olyan volt hogy az utolsó 10-15 sec nem számolt vissza hanem azonnal nullára váltott és vége, de azt elvileg javították, manhunt feljebb menjen, persze, biztos bug, vagy azt tudom elképzelni, hogy hatalmas lagg volt és valaki eltalált titeket ami miatt a számláló megállt, de a lagg miatt tovább számolt és később ugrott vissza.
Olyan volt nekem pár napja, hogy valami lagg miatt, nálam megállt mindenki, üldöztem pont egy rugót, csak én tudtam futni tovább nálam, így utolértem, belelőttem 2 tárat a fejébe, aztán 10 sec múlva újraindult, akkor a gyerek ott esett össze 1 utcával arrébb a lövéseimtől ahol nála lagg nélkül épp tartott, és ott keltette fel a haverja. ez nála érdekesen nézhetett ki
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 FE (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, grafit)
- SecretLab TITAN Evo - Medium - SoftWeave Plush Pink - Garanciás, gyönyörű állapotban
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest