Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolynet #137194 üzenetére
a 3. eseményed jött.
de azt konkrétan milyen megfontolásból tetted bele a szelóba?
1.012...
elnéztél egy tizedes jegyet?****
braga meccs 0:0-ról beszéltetek feljebb.
ha jól láttam.
én hirtelen raktam egy 2.5 over-t....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
rwin5
őstag
válasz juliabrilke #137167 üzenetére
bazz ez nagyon szép + ötletes volt, grat érte
-
szab.tam
nagyúr
madridra régen adtak ilyen jó szorzót...
Villarreal - Real Madrid (élő) 1X2 Real Madrid 17,00 Nyitott
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz zolynet #137189 üzenetére
olyan nincs, hogy nem lesz, nyomnak kegyetlenül a 2. félidő eleje óta
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
juliabrilke
veterán
Tondela - Braga meccs csak így elsőre néz ki egy Tescos 0:0-nak?
Derítsük ki, hátha így lesz.Madrid gól? Jó kérdés, nem mernék rá rakni.
Bár a kaput szépen körberúgták a 2. félidőben.[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Nekem már csak egy Madrid gól kellene, mit mondtok lesz? Vagy vegyem kifelé inkább?
yogibear:
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #137187 üzenetére
a juve 1:1 után rögtön gondoltam megtenni, az under 2.5-t.
de túl pici volt a szorzója.
és figyeljétek meg, jönni fog.
ezeknek kell az a tuti, nyugis 1-1 pont.Oostende győzelemnek bírnék örülni...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Szpíker aszongya "éledezik a reálmargit"... fenéket, csak holtában is mozog, mini mikor a békacombot árammal baxtatják.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
na.
anderlecht piros, 0:1.mindenki arra számít, hogy fordítás lesz, és nem.mire leírtam, 1:1...
Anderlecht - Oostende (élő) 1X2 Oostende 25,00 Nyitott
Anderlecht - Oostende (élő) 1X2 Döntetlen 5,25 Nyitott
és most:
Anderlecht - Oostende (élő) 1X2 Anderlecht 4,60 Nyitottebből már nagy baj nem lehet...
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #137183 üzenetére
Hát jó, ha jönnie kell, akkor jöjjön.
Nem is merek más meccset nézni már, mert túl szép lenne.Bár egy Madrid GG szép lenne magasabb szorzóért.
-
szab.tam
nagyúr
válasz juliabrilke #137183 üzenetére
szép.
én is tettem volna, de a pro-n nincs ilyen.pár érdekességet tettem én is a meccs előtt.
de ezeket most csak meccs után mutatom.
túl sok zsé jöhet....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
juliabrilke
veterán
Itt a haza csapat sokkal erősebb, de hátha.
Bár erre sokkal kisebb esély van, így nem is ajánlott megfogadásra.gery2123: időm se volt átgondolni nagyobb tétre, mert mire kezdésre a gép elé értem már zárva volt.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
Hé, pincér! Igen, maga, maga ott a kispadon! Még egy hazai gól rendel!
Meg egy Big Mac menü nagy krumplival és nagy kólával.[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Köszi mindenkinek.
gery2123: már kis téttel is jól hozott szerintem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sokat nem kellett izgulni.
-
gery2123
őstag
válasz juliabrilke #137174 üzenetére
Hát ez elég könnyű volt! Köszönöm szépen és gratulálok neked!
-- PSN_ID: GerY2123
-
mtcob
senior tag
válasz juliabrilke #137174 üzenetére
Gyors volt
Remélem nem az első félidőben születik majd az összes gól.....Real is jól áll
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
nem semmi vagy....
-
yogibear
addikt
Nyomorentus is bekezdett. mint a maaargit.
Digóéknál overre mennek.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #137169 üzenetére
egyébként a 2 db. 0:0-s ötlet nem tőlem származik, hanem az inter drukker tibi bácsitól.
el bírnám viiselni.***
szegény madrid pedig kötényekért, gólokért utazott..
de unom már:
ha kosárban teszek valakire, és elmegy, akkor mindig a 3/4-ben.
most a gran canaria...***
0:0 szelóm is pont addig tartott, amíg be nem írtam a topikba...
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Hajrá szerb csajok!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
Maaargit...
"Tudod-e Margit, jó büdös a görény, de Te se vagy ám ügyetlen."Közben a spanyol2-ben is beindult a naftalingyár...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
nagyon nem kéne.
Napoli - Roma 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 15,25 Nyertes
Juventus - Fiorentina 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 9,75 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
gery2123
őstag
Na ezt én is megraktam
Hátha jön egy kevés. Esély van rá-- PSN_ID: GerY2123
-
juliabrilke
veterán
Ez marad még ma estére. Szorzó szép, akár még nagyobb tétben is gondolkodok.
-
zsolti72837
addikt
Nehezen. [link]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
juliabrilke
veterán
Nacional 1 - 2 FC Porto
A meccs félbeszakadt köd miatt, de bet365 úgy jelzi mintha nem nyertem volna vele.
Ez akkor már végeredmény? -
szab.tam
nagyúr
Atl. Madrid - Ath. Bilbao (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 1,5 4,35 Nyitott
-
yogibear
addikt
Grízember. megint csak... szép lövés, gól, ahogy azt kell.
-
szab.tam
nagyúr
a házat nem toltam rá, de szerintem simán jöhet:
Real Madrid - Gran Canaria Hendikep -6,5 Gran Canaria +6,5 2,95 Nyitott
Villarreal - Real Madrid Kétesély Villarreal vagy Döntetlen 2,06 Nyitott****
Fenerbahce - Istanbul Basaksehir (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 1. gólt? Istanbul Basaksehir 11,50 Nyitott
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Eredeti szeló Tottenham, Arsenal + 1,5 over, Real és OKC volt, kérdés hogy merjem e a margitot + Oklahomat tenni ezek után
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Mi is a Tottenham mottója?
To Dare Is To DoHa az Atma is kiszopik, estére lehet rakni a Villarrealt minimum 1X-be
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
kis genyákat egész jó éreztem:
Angers - Bordeaux (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Angers 5,00 Nyertes
Tottenham - Newcastle (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Newcastle 11,00 Nyertes
a 4. pool gólon ott vacilált a kezem, de nem nyomtam rá.
pedig ilyet sosem csinálok.
ha az ötlet mevan, és van még egyenleg, akkor rögtön nyomom.
na, mind1.porto meccs miért van félbetépve?
mert van egy ilyenem is:
Nacional Madeira - Porto (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Nacional Madeira 6,25 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
tigipuf
senior tag
válasz mtcob #137151 üzenetére
Ja ,bár nekem már mindegy a milan kilőtte a másik szelóm.Azért szeretnék egyszer egy tényleges levezetést elolvasni valami szakitól,hogy miért is van az a teljesen lehetetlen helyzet,hogy mindegy hány szelót adsz fel,de 1 mindig elmegy.Mindenki ismeri aki itt megfordul,feladsz 3x4 meccset ,általában mindegyiken 1 megy el,persze most nem extrém fogadásokra gondolok.Tehát adott 12 mérkőzés és teljesen mindegy,hogy kavarod nem bÍrod úgy feladni ,hogy 2 szeló jöjjön a 3.-on meg elmenjen 3 meccs.99%-ban mind a 3 szelvényre jut egy bukó
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
sz_abika
addikt
Ott a kinai kezi, 10x penzert erre a csicska tottenham kikap.
Egy ujabb szelo amin a papir uszikPSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
Tottenham is megszőrte a kari ajira valót 51-es oddsért... nagy a család, sok aji kell.
-
yogibear
addikt
"hülye angolok, angol hülyék!"
- Klopp, klopp. - Ki az? - A postás vagyok, a felmondó levelét hoztam. - Máris? - SZenyor murinnyóét már tegnap kézbesítettem.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Elszáll a pool is valószínűleg,legalább nem idegesít a "mán megint egy ment el" szokásos ritmusa
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
pohár
félisten
válasz C0d3r #137146 üzenetére
mindig gólt kapnak, most mondd, hogy meglepődtél... majd mindjárt elkezdenek focizni, aztán fordítanak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
C0d3r
addikt
Szopadék dortmund ma is pénzt csinál? Gondolkoztam rajta, de nem tettem végül a vendéget. Úgy voltam vele, otthon csak nincs pofájuk egymásután 2x is...
-
juliabrilke
veterán
válasz zsolti72837 #137144 üzenetére
Szemetek. Ezt nem hagyom, most szűkítek 5 meccsből kettőre, amivel fogadok estére.
De 2:2 legalább a 2 vendég gól fizetett.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz juliabrilke #137141 üzenetére
Jól írtad, hogy lesz 2:1.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
pohár
félisten
na, most vegyek ki a Milan 1,5 overt, vagy hagyjam bent, hátha lőnek egyet még emberhátrányban... jó kérdés
-
zsolti72837
addikt
válasz juliabrilke #137141 üzenetére
Gyerünk!
-
juliabrilke
veterán
válasz zsolti72837 #137140 üzenetére
-
zsolti72837
addikt
válasz juliabrilke #137139 üzenetére
Már 1-1.
-
juliabrilke
veterán
Cercle Brugge 1 - 0 Lierse fordítást ki szeretne?
-
Daniel Alves
őstag
Schalke 0.0
Valencia 0.0
Real Madrid -1
@9.4 tét 10forintOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
juliabrilke
veterán
Hátha marad az X vagy 1:1 max.
-
juliabrilke
veterán
Ajax meccsen a D fogadásomat ki akarom venni. Ráklikkelek és 5mp után lezárja. Ott a gól.
Viszont DNB H és sima H is fogva volt 6x-ért.. -
zolynet
veterán
Fenerbahce - Basaksehir
2/1 @23 200pénz
1/2 @51 200pénzLife is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
Genclerbirligi - Sivasspor naftalin szag terjeng.
[link]Az is szép baleset lesz, ha a Numancia 2:0-ról fordít... már a GG-re is 2,55 volt, csak nem figyeltem rá...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz L_YKing #137116 üzenetére
Most jött csak rá a nyomi.
Na, a török 3:1... akkor valamit tudtak a bukik... lehet a vendég a pályamunkásokkal állt ki, vagy a helyszínen toborzott a nézők közül párat.
juliabrilke: kikapni nem fog, de célszerű ezeket a meccseket hoznia, mert a PSV meg a Feyenoord a nyomában van, többi nem számít... ellenük meg nem mehet biztosra.
Ilyen meccseket sokszor nyögvenyelősen hozzák le, az utolsó 20 percben lőnek 1-2 gólt...[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Na les volt...
De igy se nagy szam az ajax..
Szegeny kommentatornak nem esett le, hogy nincs gol..
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #137072 üzenetére
Eddig a hazai vezet, két 11-essel... a statja meg ordas... 70-30 labdabirtoklás, 11-4 kapura lövés...
juliabrilke: ez az Ajax olyan, mint a Celtic, vagy tavaly a sóvár... tkp akkor nyer, amikor akar... kivéve értelemszerűen a Feyenoord meg a PSV ellen...
43:9-es gólkülönbség azért mutat valamit...
félidő 0:0, vége 0:1 v 0:2... vagy épp kell a lóvé és szőrnek egy 1/2-t... bár annó Vandit imádta rakni őket 2/X-re idegenbenJó lenne az a félidő 0:0, akkor a V felmenne 2 fölé... ahogy tegnap a BM is felment 1,6-ra a vége meg sima hazai lett...
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Ment még egy kami:
Salzburg - Rapid Wien V 4,45
Anderlecht - Oostende V 5,75
Legia Varsó - Piast Gliwice V 4,40
St. Johnstone - Celtic H 6,25
Nacional Madeira - Porto D 4,003/5 500>>>60k
meg egy ilyen:
Dinamo Zagreb
Real Madrid
Arsenal
Basel
FC Bruges500>>>7,5k
-
pohár
félisten
na akkor Ajax gg & o2,5 kéne már csak
-
yogibear
addikt
Ajax V 1,80 @100k virtually.
-
stefyY
őstag
Ezt az oddskülönbséget megmagyarázza nekem valaki?
-
Digestive
veterán
A Nacional - FC Porto meccs érdekes lesz ma. A hazaiak egyszer sem kaptak ki az idén otthon és a vendégek sem idegenben... Ennek fényében nekem tetszik a 4 feletti odds a döncire!
-
Digestive
veterán
Nekem eddig egy ilyen ment mára:
-
L_YKing
addikt
Majd meglassuk, kivancsi vagyok nagyon a meccsre nem lesz egyszeru dolga az arsenalnak. Ha nem jon legalabb pihenek..
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
GabN73
addikt
válasz zsolti72837 #137102 üzenetére
Semmi extra, kisebb odds, nagyobb nevek, 1-2 bevállalósabb dolog...
-
zsolti72837
addikt
válasz GabN73 #137098 üzenetére
Arra én is rakok. (darts fan vagyok)
Majd oszd meg itt a tippjeidet róla.
(#137093) Azog the Orc: Errefelé keveset voltál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest