Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nemrég értem haza, nekem ez volt ma:
2/3
APOEL Nicosia - AEK Larnaca 1X2 AEK Larnaca 3,25 Nyertes
Mersin Idman Yurdu - Rizespor 1X2 Rizespor 2,20 Vesztes
Mouscron-Peruwelz - Charleroi 1X2 Charleroi 2,50 Nyertes
így sem volt rossz, de a török is jöhetett volna...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz C0d3r #137796 üzenetére
csak ezeröttel ment, de legalább fosprón, onnan ki tudom venni korlátozás nélkül
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
C0d3r
addikt
válasz tomrRRR #137789 üzenetére
Ha 48 órán belül nem írnak ki új időpontot, akkor Tippmix-en törlik az eseményt és 1-es szorzóval elszámolják.
(#137788) yogibear: Bosszankodok is jelenleg rendesen, hogy ilyenekre nem hagyok szabad pénzt. Félidőben DNB 1-re kerek 2-es odds volt.
Perec - Károly meccsre kérek még egy gólt, és mára ki is fújtam. Most ilyen lazázás van, ne nehezítsék meg!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz pohár #137785 üzenetére
ott is a két kosár, hát ez túl könnyű duplázós volt, kicsit fostam tőle mondjuk
na akkor 3. gól a trabzoné legyen
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Ha ezt a meccset megtettem és el van halasztva akkor mi van ilyenkor? Mikor lesz a meccs ?
The easy day was yesterday!
-
Digestive
veterán
Nekem egy ilyen ment mára:
Charleroi
Entella
GaziantepsporMég nem reménytelen a helyzet!
-
pohár
félisten
válasz skeli #137784 üzenetére
nekem is a Trabzon volt még, az olasz meccs 1,5 over, meg két darts, Jankins és Chisnall, hát legalább akkor kettő vigye már, na
bár ha a Real és Valencia nyernek 10-10 ponttal kosárban, nem panaszkodom a mai napot illetően
-
tigipuf
senior tag
Látom pörög a topik,de nem semmi a kínálat sem
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
pohár
félisten
még jó, hogy siettem a szelvény kitöltésével, hogy elérjem az Apoel kezdetét, eh
-
zsolti72837
addikt
Chisnall és Jenkins mehet mára.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zolynet
veterán
-
szab.tam
nagyúr
city gól szép volt.
**
nem értek valamit.
a hátrányban lévő csapatok focistái hirtelen mind elvesztik a maradék agysejtjüket a 90. perc után.
1. az ellenfél térfelén veszett támadásnál nem rángatjuk meg a vezető csapat játékosát, mert minimum 1 perc bukta. de lehet, hogy 2, ha még össze is esik.
2. saját alapvonalnál vagyunk bedobással, nyakunkon az ellenfél. hazadobjuk a kapusnak, hadd vágja előre.
nem előre 3 métert, hogy elvesszük. a kiscsávó még előtte lement a saját szögletzászlóhóz, mintha vezetne a csapat, és a másik oldalon lenne.
3. fél perc sincs hátra. nem tökölünk a félpályán, hanem bevágjuk a 16-osra...csak azért bosszant, mert 2:0-nál tettem egy x2-t...
braga - ferreira.
kérek egy 1/2-t...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sz_abika
addikt
3,5ert jott az over es arsenal, a darts megy 1,44ert...
PSN: xszabikax
-
C0d3r
addikt
válasz juliabrilke #137771 üzenetére
Na ez is szép, gyorsan ki vele!
(#137775) juliabrilke: Összesen mennyi lett belőle végül?
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz juliabrilke #137766 üzenetére
Akkor már inkább 3-1 azon is van 120 ft-om amiből jöhet 2200 ft.
De hajrá City!!!-- PSN_ID: GerY2123
-
stefyY
őstag
válasz szab.tam #137765 üzenetére
X bizony, de le van zárva 3-4 perce neten minden, hátha tudnak valamit a bukik...
5 perc hosszabbítás..jó lesz az 90+4-ben, de akkor örömömben az asztalom kihajítom az ablakon.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
jól van. maccabi belőtte az 1. gólt.
ha 0:2-ről 3:2-re fordítana, és én azért buknám el a mixemen az x2-t, mert nincs az élőben, és nem tudtam visszafogni, nagyon pipa leszek.
pedig érzem, hogy ez lesz...(#137764) stefyY
neked az x kéne?
mert akkor 2:2-ben kiegyezhetünk.
de szigorúan csak a 94. percben!**
viszont a boavista gól igen jöhetne már.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
stefyY
őstag
válasz zsolti72837 #137751 üzenetére
1-2, van még 8 perc...hátha...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
gery2123
őstag
válasz juliabrilke #137762 üzenetére
Nekem ment meccs előtt egy 12 és most 4 odson egy X élőben a bet free betből. Úgyhogy jó lesz az egy X-nek na
-- PSN_ID: GerY2123
-
szab.tam
nagyúr
válasz gery2123 #137759 üzenetére
nem néezm a meccset, csak a stat-ot:
0 Kaput eltaláló lövések 0így elég nehéz lesz.***én még 15-ért raktam.
de hogy leesett a szorzója.
ejjj.Arsenal - Manchester City (élő)
Döntetlen 0:0 (Pontos végeredmény)
Odds: 5,50***
boavista eléggé nyom a stat alapján:
Belenenses - Boavista (élő)
Boavista (Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt?)
Odds: 4,60[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Gyorsan kérnék egy gólt az Arsenal meccsen, hogy tudjam jó odson rakni az X-et
-- PSN_ID: GerY2123
-
stefyY
őstag
válasz zsolti72837 #137751 üzenetére
Yep, de 2-0-ról nem reménykednék ennyire az X-ben...
-
szab.tam
nagyúr
előre iszom a medve szőrére, és megjutalmaztam magam.
két kimenetelre gondolok:hétfői bealvós
Arsenal - Manchester City 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 15,00 Nyitottés egy ilyen kis többszázezres várhatójú, romantikus
Arsenal - Manchester City Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Manchester City 3:0/4+ gól (összesen) 76,00 Nyitott
Braga - Pacos Ferreira Félidő/Végeredmény Braga/Pacos Ferreira 42,00 Nyitott***
(#137755) C0d3r
el is hiszem.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #137750 üzenetére
török fordításokra élőben többször raktam mostanság, de sosem jött.
valahogy leszoktak róla.
így én is.tegnap volt kettő, ma egy... mind3 volt élőben is Prón szerencsére...az a baj, hogy török kettőre előre nincs htft
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz C0d3r #137748 üzenetére
fogjál vissza 3:3-ra.****
tetszik ez a mai nap.
csak a maccabi ne rúgjon 3 gólt.
pro élőn nem tudok rá visszafogni.
ha a steaua nyer, akkor jön a feljebb berakott besiktas-os szelóm. ugye a maccabi x2-n van.ha a steaua x-el, visszafogtam rá.
ha bukna, akkor a 2/4-ben jönne +2 nyerő kötés.
el sem tudják rontani.
csak akkor, ha a maccabi 0:2-ről nyerni merészelne.
na, az szívás lenne....[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Besiktasi
Rakta valaki az AEK és Besiktas 1/2-t @1173 oddsért?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #137747 üzenetére
aek bukott.
ki kéne szurkolni egy steaua 1/2 buktát.
tripla öröm lenne számomra.
vagyis több. ha a steaua kikap, önmagában jó.
(szegény kitiltott beni most biztosan haragszik rám.)szerk:
2:0....***
(#137748) C0d3r
török fordításokra élőben többször raktam mostanság, de sosem jött.
valahogy leszoktak róla.
így én is.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Jó hogy inkább kihagytam a mai napot. bele is szaladtam volna rögtön a
bundábaa futball kiszámíthatatlanságába: AEK 1/2 @51 ... igazi karácsonyi csoda, vagy ilyesmi...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz djculture #137739 üzenetére
napközben volt pár percem, raktam is:
2/4
Kassziopi Kerkyra - Ergotelisz 1X2 Ergotelisz 8,50 Nyertes
AEK Athén - Levadiakosz 1X2 Levadiakosz 8,00 Nyitott
Steaua Bukarest - Poli Timisoara 1X2 Poli Timisoara 6,00 Nyitott
Braga - Pacos Ferreira 1X2 Pacos Ferreira 5,75 Nyitottmivel az aek szopóra áll, így ment vissza:
AEK Athén - Levadiakosz (élő) Kétesély AEK Athén vagy Döntetlen 2,30 Nyitottaz igazi az lenne, ha a visszafogás kidobott pénz lenne, és csokinak jönne még a braga bukta is.
akkor lenne 3 db. szép 2-es kötés a 2/4-ben.van egy papírformám is:
Steaua Bukarest - Poli Timisoara 1X2 Steaua Bukarest 1,45 Nyitott
Maccabi TA - Hapoel Beer Sheva Kétesély Döntetlen vagy Hapoel Beer Sheva 1,60 Nyitott
Osmanlispor - Besiktas 1X2 Besiktas 1,90 Nyitott
akár még ez is jöhet...ha a 2 szelót összevetem, egy steaua 1/2-ből jobban jönnék ki.
pláne, ha abesiktas nem fordít.
csak x ne legyen a román meccs.****
arsenal-ra asszem tolok egy pár furcsaságot, de csak a "párszázas ajánlat" jegyében:
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Na akkor most egy ugyanolyan forgatókönyvet szeretnék látni, mint a délutáni román meccsen! Ott is a vendég győzelem kellett!
-
yogibear
addikt
válasz Digestive #137740 üzenetére
Ilyeneket itt nem szabad írni, mert jön pohár kolléga és kikel magából...
szőrme, bunda, ilyen csak a ruházati boltokban létezik... a futballisták és vezetőik, fel egészen a Fifáig mind teljesen tisztességesek és csak a sportnak élnek, nem a pénz számít nekik...
a futballban csak a kiszámíthatatlanság szépsége van...[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
A Besiktas remélem, hogy valami szőrmére készül... Ez eddig nagyon gyenge, amit produkál!
-
djculture
félisten
Kerkyra 1-2 Ergotelis mindezt 6.os odds-ért
-
stefyY
őstag
válasz zsolti72837 #137736 üzenetére
Maccabi otthon február óta nem remizett bajnokin...abban eléggé bízok.
-
catalano
tag
válasz zolynet #137730 üzenetére
Meccs előtt felteszel 3000Ft-ot
3000*2,4=7200, ekkor 4200 Ft a tiszta nyereményed, mert a meccs közbeni 3000 Ft visszakapod.
De ha a meccs közbeni tipped nyer, akkor
3000x1,57= 4710, 6000 Ft volt a téted! A meccs előtti 3000Ft nem kapod vissza!
Tehát buktál 1290Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
stefyY
őstag
Menne overre, ha lehetne pattintani gólokra...de persze, hogy nem lehet.
-
sz_abika
addikt
Ma a Thornton Smith páros önmagában is jó áron van kínálva.
Mást meg úgyse nagyon lehet mellécsapniPSN: xszabikax
-
törölt tag
válasz Atti1112 #137716 üzenetére
Egyelőre a tudat hogy nem sikerül jobban zavar, mint maga az elbukott összeg, ez a kis előnye hogy 500-1000 forintokkal játszom egy hétvégén (mert ugye szerencsejáték) és nem nagyban.
Szűkítek akkor 4-5 szelvény helyett ugyanannyi pénzből csak 2 lesz 2 meccsel, aztán meglátjuk.Sikoly85: köszi sajnos az élőben figyelés nem mindig jön össze és hát a Pro is olyan szuper a kedvenc ausztrál GG fogadásokat előre nem lehet rakni, csak élőben vasárnap reggel 7-kor... hollandoknál is már megtanultam kimenetel helyett jobb a GG bátrabban.
Ma az Arsenalon és a Besiktason kívül nem látok olyat, ami tetszene, bár a törökök sose tetszenek.
4,5x odds lehet megérne egy ötszázast, amit az NFL papírformák hoztak éjjel. -
zolynet
veterán
Arsenal-MCity akciót lehet bombabiztosra veszem.
Arsenal nyer 3000 2.4x (meccs előtti fogadás, ha ez jön 4200huf nyereség)
Döntetlen vagy MCity 3000 1.57x (élő fogadás, ha ez jön 1710huf nyereség)
Valami más ötlet?
Rizikósabbat tesz valaki?
3-1-et jósol a whoscored
itt is többen a hazaiakat látják győztesnekArsenal win + GG @4
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
C0d3r
addikt
3/4
Osmanlispor - Besiktas
Besiktas (1X2) Odds: 1,95Arsenal - Manchester City
Arsenal (1X2) Odds: 2,35Podbeskidzie Bielsko-Biala - Slask Wroclaw
Döntetlen (1X2) Odds: 3,05Voluntari - Viitorul Constanta
Viitorul Constanta (1X2) Odds: 2,40Odds összesen 14,11
Tét összesen 400 Ft
Max. nyeremény 5 645 Ft3/4-es dönci hétfő:
Steaua Bukarest - Poli Timisoara
Döntetlen (1X2) Odds: 3,65Maccabi TA - Hapoel Beer Sheva
Döntetlen (1X2) Odds: 3,10Paderborn - Düsseldorf
Döntetlen (1X2) Odds: 3,20Braga - Pacos Ferreira
Döntetlen (1X2) Odds: 3,50Odds összesen 37,85
Tét összesen 200 Ft
Max. nyeremény 7 571 Ft -
pohár
félisten
válasz szab.tam #137722 üzenetére
igen, a többsége határozza meg, nem két (új) ember, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan nyomják ezt a bundás faszságot itt
szerinted itt melyik a többség?
na mindegy, továbbra is életben van a skip
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #137720 üzenetére
elhiszem, hogy bosszant, amikor én főként a kamikat tolom mostanság.
de ez az én fogadási terepem.
meg még párunké.
és ez a bunda világának a következménye.páran ezeket próbáljuk vadászni, előre eltalálni.
vagy utólag megmagyarázni, hátha legközelebb előre sikerül kitaláni pl. egy ht/ft-t.
minden belső infó nélkül, amikkel a csalók eleve rendelkeznek.
mi itt audo didakta, (dikta-dikta-kukori ) módon próbálunk fejlődni.***
***"nyissatok bundatopikot , ..., mennyivel jobb volt ezek nélkül itt régen"
1. találd fel az időgépet.
2. nyissál egy új topikot, bundamentes fogadások címmel. valszeg nagy lesz a sikere.
3. általában a topiklakók többsége határozza meg a fő irányvonalat és témát.***
***hogy neked is adjak igazat valamiben:
az pl. engem is nagyon bosszant, amikor egy csapat úgy kap ki, hogy lő 3 kapufát a végén, és közben a topikokban dumálnak olyanok, akik nem nézik, hogy "eladták a meccset, stb."
ez más tészta.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #137719 üzenetére
és minden sportoló fogad, hát persze... szerintem nyissatok bundatopikot magatoknak, nem kéne ezzel a fossal tovább árasztani ezt a topicot, mennyivel jobb volt ezek nélkül itt régen
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sikoly85 #137718 üzenetére
2 csávó ücsörög egy asztalnál.
előre leírt sémák valamelyike alapján figurákat emelgetnek a táblán.
amikor unják, az egyik megkérdezi:
- megyegyezünk döntetlenben?
- elfogadom.kezetráznak, felállnak, elsétálnak.
felnyalják az 1.4-1.65*-ös zsét.
és senki sem gyanakszik...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sikoly85
csendes tag
válasz #78032384 #137713 üzenetére
Mikor elkezdtem tippmixelni én is egy szelvényre rá pakoltam 6-7 meccset 200 huf-os téttel, persze, hogy elment 1-2 meccs mindig. Ezt két hétig csináltam utána elkezdtem a duplázást, egy szelvényre két meccs, ezzel így már szépen pluszba voltam, de igy sem úgy gyarapodott a vagyonom ahogy én akartam igy rá tettem még egy meccset, amivel elkezdtem minuszba menni Utána be regisztráltam egy fogadó irodához ahol szigoruan csak egy meccset rakok. Most a a 1. félidős GG-re vagyok rá cuppanva, ha esik egy gól az első 15-20 percben akkor erősen figyelem a meccset és ha úgy látom, hogy a hátrányban lévő csapat nagyon hajt a gólra akkor 38-40. percig várok és meg rakom a GG-t kb 9-10es oddson, Ha csak 5ből 1 be jön akkor már pluszban vagyok. Mellette a hokit is nézem, főleg ha találok egy szép overes meccset, akkor harmadonként pakolom a gólokat.
Papíron már rég játszottam, de most erősen gondolkodok a hoki döntetlen taktikán! -
szab.tam
nagyúr
3 + 2/3
Y Rangers - Washington A mérkőzés győztese NY Rangers 1,85 Nyitott
Detroit - Calgary A mérkőzés győztese Calgary 2,35 Nyitott
Chicago - San Jose A mérkőzés győztese San Jose 2,20 Nyitott**
ez a darts meccs meg micsoda.
mint a leggyengébb ht/ft kami a fociban...
de max 1.95 volt 0:2-nél a visszafogás.
én voltam a gyenge, hogy nem élből +1.5 hendire tettem.
de ezt meg előre nem lehet valamiért a pro-n, csak élőben.nem értem, hogy nekem miért kell stopperrel, ébresztőórával vigyázban állnom, hogy indula meccs, kezdődik a bővebb piac...
és nem lehet előre megtenni ilyeneket...[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
válasz #78032384 #137713 üzenetére
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz Bár a sok szeló, rajta sok meccsel az álmos könyv szerint is pénzpazarlás... ugye Szab.Tam ?
Kicsit komolyabban : egy szelóra max. 3 meccs és "érezd", hogy jönni fog. Ha nem érzed, ne is tedd meg. + nézz utána mi volt mostanában a produktumuk...Ja és a *spor végű csapatokat hanyagold Kamiba azért mehet.[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
szab.tam
nagyúr
meccs előtt nézem a felvételt oreshkin 1. meccséről:
->
M. King - A. Oreshkin (élő) A mérkőzés győztese A. Oreshkin 4,35 Nyitott0:2-nél élő:
M. King - A. Oreshkin (élő)
M. King (A mérkőzés győztese)
Odds: 1,90erre még vissza sem lehet fogni.
milyen tré ajánlat ez?***
a sport tv meg rohadjon meg.
értem, hog yvan magasabb priorítású esemény a 2 főcsatornán, és felvételről tolja majd, de élőben simán adhatná pl. a sport m-en...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
2/4
Mönchengladbach - Darmstadt 1X2 Darmstadt 6,40 Vesztes
Internazionale - Lazio 1X2 Lazio 4,60 Nyertes
Frosinone - Milan 1X2 Frosinone 4,75 Vesztes
Torino - Udinese 1X2 Udinese 5,20 Nyertesez a szeló eléggé aprót hozott csak, de talán ez volt a legérdekesebb összeállításom mára.
mind a 4-nél az esélytelenebb szerezte az 1. gólt...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Régen írtam, tanulságos hétvége volt ez nekem. Valamit változtatnom kell a játékomon, túl sok szelvényt rakok, túl kicsi tétekkel, túl sok meccsel. Így hiába találtam el különböző szelvényeken Leicester, Spurs, Depor, Brisbane, Hertha, Gladbach, Juve, Roma, Napoli, Fio, Milan, Real 1. fi, Benfica győzelmeket ha közben Manchester, Dortmund, Wolfsburg, Feyenoord, Atletico elvitt több vegyest, aztán a nyertes szelvények a végén csak aprót hoztak. Bosszantó azért elég sok tipp jött de nem sokra mentem vele. Félkövérrel szedtem a számomra remek odds és mégis tuti választásokat, Leicester, Spurs, Hertha, Juve ezeket mind éreztem, elemeztem... miért nem raktam egyenként vagy párosával, miért rakom mindig mellé a szemetet? Elcsábít a Zrt. birodalom sötét oldala, elveszek a kínálatban. Irigylem aki hetente 1-2 meccset kinéz, megfontolva aztán 5-10K rá. Én meg 5 db 500 Ft-os 3-4 meccses szelvényt elszórakozok. Szerintetek hogyan csináljam inkább, szűkítsem kettes kötésekre? Mit tanácsol a Jedi Tanács?
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #137711 üzenetére
csak sikerült 16*-osért.
így nyugodt volt az utolsó 27,4 mp....***
a darts közvetítés ugye nagyon el lett csúsztatva időben a sport tv-n.
aszintén csúszó stream-en kívül adja még valami?[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #137692 üzenetére
egy semmiből pottyant bordeaux gól még jól esne a 93. percben.
de ha kapna, az nagyon nem.de ez az utolsó lazio gól nagyon kellett.
egy 3/6 kami szelón az volt a 4. találat.
és egy 2/4-hez is kellett még másodiknak.***
gyerünk bordeaux!!!
marseille-re visszafognék, de lezárták...[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Ilyen nincs, mondom 2. gól Bordeaux, 3x odds, beírom hogy 500pénz, áh, mondom legyen 1k,
nyomom az ok gombot és nem fogadja el, mondom mi van.....hát nem bebaszták a 2. gólt.Life is too short to stay stock!
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #137705 üzenetére
nem azért csinálják. csak a szokásos 1 gólos győzelemre hajtanak, nehogy legyen egy nyerő kötésem a sokból...
volt még 1-2 régebben feltett, még élő, kami szelóm, amihez csak a lazio kellett volna.
az inter gól kellett nekem, mint egy falat kenyér...***
na, gyerünk.
ez így marad, és egy lazio + bordeaux gól.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #137704 üzenetére
Mármint ordító helyzetet kihagyni? én rengeteget láttam tőle.
nyominger inter kiegyenlített a semmiből...
lehet a milánói muffia rendelt tőlük meg a Milantól 2/1-eket mára?zolynet: Grízember például százszor többet ér nála...
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Odanézz a TorresDani, ilyet se sokat láttam tőle.
Life is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
Holnapi:
AEK Athén, Besiktasi, Paderborn GG
@4,00Paderborn 1/2 @25 v 2/1 @22
Fülöp Lajossal Diótörőt játszottak.
Ordas 0:0 marad ez a spanyol, valaga erőtlen, atma 10 emberrel megelégszik hogy kibekkeli a meccset...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz sz_abika #137701 üzenetére
ja, hogy végeredmény.
tényleg nem értettem.szerintem nem. legalább 2 gól lesz, 1:1 inkább.
utolsó 2 percet elnézve tényleg lehet...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája