Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
akkor nem nálam van a hiba... pedig elég tuti kis szelót raktam össze ott, később hátha meg tudom tenni majd, 15:15-ig ráér megjavulni
120 *(0-3,5) Veszprém - Kielce H 1,70
16 Bayern München - Kaiserslautern: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,40
137 Németország - Japán H 1,33
126 Olaszország - Anglia V 1,26Eredő odds: 3,98840
-
giigz
veterán
Elkezdtem rulettezni az ingyenes pörgetésekből kapott pénzzel (220 Ft), eljutottam 500 Ft-ig, majd jött KILENCSZER piros, én meg feketén voltam, így el is ment.

Ezzel a duplázós cuccal csináltam végig, ha valaki egy ilyet elindít 500 Ft haszonra, az már 10.-nek félmilliót rak fel, hogy jöjjön az 500

-
janos1988
addikt
Én ma szerintem rakok vagy 4 4/5 D-s szelót.
-
giigz
veterán
A Celtic az elmúlt 13 meccsét megnyerte a bajnokságban, most egy D 5,20 vagy V 10,50-nek ideje lenne már

Megraktam a mai szelvényeket, remélem összejön egy szép nyeremény.

-
giigz
veterán
0,43 €

-
szpal17
őstag
Na pörgettem 0,3 eurot...aztán indultam roulettezni... 377FT Jeee

Nagy fogadás lesz ma!
-
umek7
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
5 reg, egyiken sem adott 0.40 dolcsinál többet, amit adott meg el videó pókereztem, azaz 1 nyomás volt mindegyik nevemen....
Elmodnhatom ebben is iszonyat nagy a szerencsefaktorom...

umek7nek vagy 200 dollárt tuti ad...

-
umek7
őstag
Na mindjárt kész, már csak pár darab van hátra.. de ha nem ad semmit letakarítom a picsába

-
Vandit.
addikt
161 Lyon - Caen D 4,15
186 *(0-1) AZ Alkmaar - Excelsior V 5,55
121 *(0-1) Dortmund - Leverkusen D 3,40
172 R. Santander - Atl. Madrid V 2,03
175 Betis - Ath. Bilbao V 2,51
127 Mönchengladbach - Schalke D 3,15Eredő odds: 1898,90055
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 189890 Ft
Kombináció: 4/6 (15 alapfogadás) -
umek7
őstag
Ez melyik iroda?
Ty
Hol van pontosan, ezeket sose találom ?

-
pohár
félisten
10 pörgetés Match Day-en!
-
expander
senior tag
annyira ereztem
es meg black is mondta, hogy egesz jo formaban vannak, de tudtam, hogy ma lesz egy szopatos "tuti" meccs :\ legalabb a celtavigo forditott, igy jött a trabzon-wolfsburg-celta trio, ugyhogy nagy para nincs, csak eleg idegesitö :\ -
sz_abika
addikt
Hmm asszem a 0v1 gólós Wolfsburg meccsem nem nyert
...de a Twente is mi a f@szt csinált?
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én ebben a Chelsea-ben nagyon nem hiszek, remélem nem lesz igazam.
Annyi jó tipp van ma éjszakára/holnapra hogy nagy téttel kellene játszani, de nem akarok beleszaladni semmi szopatóba, inkább nyomtam 49$-al egy gyilkos kombit. Ezt a hétvégét ki is hagyom online, nem akarom hogy elszaladjon velem a ló, már 100$ alatt nem is akart írni a kezem..
Cuche dobogón végez 1.55
Portland Trail Blazers 1.34
Detroit Pistons 1.67
Bolton Wanderers 1X 1.28
Jesse Levine 1.34
MU - Liverpool Több mint 9,5 szöglet 1.57
Los Angeles Lakers -4,5 1.91
Barnsley - Birmingham City félidő vagy végeredmény X 1.65Tét: 49$
Várható: 1500$ -
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom de érzem annyira mint a montpelliert éreztem...Ha úgy állnak fel mint az Mu ellen, akkor meg ráadásul ajándék is lesz...
-
B-L-A-C-K
titán
Én szerintem maradok ennél:
172 R. Santander - Atl. Madrid V 2,03
228 Aston Villa - Manchester City V 1,65
139 Everton - Chelsea V 2,18Eredő odds: 7,30191
Tét: 3000 FtVárható nyeremény: 21 905 Ft
-
umek7
őstag
-
umek7
őstag
Pastore sérült. Ettől függetlenül is érdekes ez a magas szorzó.
-
szpal17
őstag
Nézem, hogy mit lehetne hétvégére rakni...
Kérdés, hogy a Paris SG-vel mi a gond, hogy 1,9 az oddsa?Nice - Paris SG
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
ja, pont akkor kapcsolódtam be... hát komolyan mondom, azt a balfaszkodást meg kell nézni ami volt a kapu előtt a twente részéről

na akkor legalább a kombimból jöjjön 3 meccs (Pool D, Milan V, At. Madrid V, Arsenal V), és már pénzemnél vagyok, ha meg mind jönne akkor ~6k, na annak már nagyon örülnék

-
B-L-A-C-K
titán
Beszarok ezen a Twentén, otthon vannak, pont is kell nekik, otthon elég gól erősek...Nagy nehezen kiegyenlítenek, erre rá pár perc már megint a másik vezet aminek 10x volt az oddsa...

Uram atyám már 1-3

Nem hiszem el ha a tutit rakom a vak jön, ha a vakot a tuti. Bár nem nézem a meccset, de kíváncsi vagyok bunda e...
-
pohár
félisten
direkt a nagy kép, csak hogy nehogy véletlen skipeljétek

-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
NBA-ben nagyon tuti nincs. Szerintem ez hülye gondolkodásmód, a fociban (hozzád ez áll a legközelebb) is mentek már el (meg mennek is) nagy tutik, ergo itt is vállalni kell a kockázatot. A Heatet és a Clipperst amúgy elég biztosnak gondoltam, az OKC már akkor is bűzlött amikor rányomtam a fogadás gombra, ezért utólag biztosítottam is. Idén amúgy tényleg szarabb NBA-ra fogadni mert nagy kánikula volt a kezdéssel, fel se tudtak készülni a csapatok, stb, ez nagyon rányomja a bélyegét az eddigi találkozókra. Mostanra kezd viszonylag letisztulni a kép, ezért fordítok én is rá nagyobb figyelmet mert most bőven van value bennük. Az általam ismert magyar (akiknek bőven adok a véleményükre) és külföldi (náluk van pár érdekes szemlélet, de szintén adok rájuk) tippjeit szoktam általában megjátszani, persze csak rendes indoklással, meg úgy hogy nincs rossz előérzetem. Az ő tippjeiket (azért nem mindet) mindenképpen +EV lesz megjátszani ebben a szakaszban. Hozzáteszem azt is hogy itt sokkal nagyobb súlya van a hiányzóknak, sérülteknek, formáknak, sokkal kiszámíthatóbb mint pl. a fociban. Többek között ezért is (azért nem ennyire egyszerű..) érnek el a jobb tipsterek brutálisan jó tippszázalékot. Ha esetleg a mai is bukó lenne benne van, de hosszútávon nyereséges > ez a lényeg.
-
umek7
őstag
Végül ez lett 5/7
137 Blackburn - QPR V 2.75
225 Augsburg - Nürnberg X 3.10
145 Barnsley - Birmingham X 3.15
138 Bolton - Wigan H 1.95
244 Olhanense - Rio Ave X 2.85
182 Udinese - Milan X 2.90
232 Catania - Genoa V 3.20 -
janos1988
addikt
A mai 3 tuti kamu kombi kész.
-
DonGyno
csendes tag
Egy hétvégi tervezet
Blackburn Rovers - Queens Park Rangers
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen
1.30Manchester United - FC Liverpool
Szerez gólt az 1-es csapat?
1.16Aston Villa - Manchester City
1.14Betis - Athletic Bilbao
1.30FSV Mainz - Hannover 96
1.20Borussia Mönchengladbach - Schalke 04
1.23Odds : 3,30
-
expander
senior tag
válasz
vikvuk
üzenetére
en legalabb olyan hosszaszolasokat produkalok, amelyek hüek a topic cimehez, miközben te egyet sem tudsz nekem mutatni a sajatjaidbol. az, meg hogy pont te mennyire tartassz engem egyreszt egyaltalan nemerdekel, masreszt jo dolog a szamitogep elött ülve ugatni masoknak igaz ? latom elvezed, gondolom milyen ember lehetsz. ha mar a "sokra tartasrol" van szo. semmi mast nem tudsz, csak flamelsz, meg jartatod a szad, miközbe semmi közöd se a topikhoz, se az egesz sportfogadashoz. es meg ne probalj valaszolni erre a kis iromanyra, inkabb linkelj egy sajat szelvenyt vagy screenshotot, lassuk kivel van dolgunk te netfighter.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

es meg black is mondta, hogy egesz jo formaban vannak, de tudtam, hogy ma lesz egy szopatos "tuti" meccs :\ legalabb a celtavigo forditott, igy jött a trabzon-wolfsburg-celta trio, ugyhogy nagy para nincs, csak eleg idegesitö :\