Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
nem azzal kezdődött az egész, hogy valaki benyögte, hogy a Fradi leadja a meccset ma? aztán jöttek az EL-es dolgok, és arra lyukadtunk ki, hogy a Fradit ma veretni kell 1,80-ért, nem?

na megyek, harapok valamit, 2 palacsintát ettem délben, hát nem telített nagyon...

-
-
bmath
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Kérdés, hogy pénzügyileg mennyire éri meg nekik, mert mostanában csak azt hallani, hogy milyen ráfizetés "Kamcsatkára" utazni, stb. Bár benne van a pakliban, hogy a Paks nevető sokadikként beér a 4. helyre, de én szerintem maradok a kis összeesküvés elméletem mellett, és kipróbálom, hogy mennyire vagyok jó az ilyen teóriákban

Mindenesetre engem elgondolkoztatott az előző forduló döntetlen Kecskemét - Újpest és ZTE - Paks meccs. (A kecskeméti főleg, ott simán nyerhettek volna annyi helyzettel, mintha nem akartak volna nyerni.)
-
bmath
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én X-re vagy Vendégre raknám. Szerintem a Paks nem akar indulni. Másrészt az 1.8as odds szerintem kevés, és ezért picit gyanús is nekem.
A Fradinak már mindegy az idény, a Paksnak pedig elég, ha csak 1 pontot szerez, már akkor sem indul az EL-ben. Én egy szép X-et húznék végül. Lehet meg is játszom holnap a diósgyőr, debrecen, pécs, Cseh Laci mixekkel.
Kipróbálom, hogy a Honvéd tényleg leadja-e a meccset a Pécsnek ...Aki akar egy kis izgalmat, a Pécset ajánlom 2.54-ért!
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Pro: Hazai közönség előtt szerintem továbbra is menni fognak (ez jellemző szinte mindenhol), és inkább adták volna le a Honvéd ellen idegenbeli meccset, az nem is lett volna feltűnő.
Kontra: Tavaly már megviccelte őket a Haladás, és idén is szoros meccset játszottak.
-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
engem az idegesit, hogy egesz szepeket fogtam mellette, es ugy gondoltam, hogy hazai palyan a playoffban azert csak nyernek, raadasul felidöben több ponttal is vezettek, majd a vegen kikapnak 10el... azert tettem bele a mixbe, mert ugy gondoltam eleg sima lesz, dob egy kicsit a szorzon az az 1.25 is azert. ha siman kikapnak, kapjanak ki, nem ment a jatek vagy akarmi, de alapbol jobb csapat, vegig vezetnek a meccsen, az utolso negyedbe meg ugy jatszanak mint en altalanos iskolaban, es leadnak egy megnyert meccset... engem ez idegesit
sz_abika: mondhattad volna hamarabb

-
jpm
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Minden meccs lutri. Félideig minden csapat kibírhatja egy x-szel. (ha ez bejön féldő X bilbaora megy 10-20k)
Annak a szelvénynek eszmei értéke van! (az életbe nem lesz ilyen szorzó még lehetőségnek se adva a tippmixen sztem, nem hogy még be is jöjjön) Ha fizetnének se adnám el!
-
-
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
200$ ment a -1 AH-ra.
Élőben X2-re félidőben 1,87 volt a szorzó, erre 215$, ergo ha X2 marad akkor ~190$ jön, és akkor csak 10$-t buktam összesen. Ha 1-el nyer a hazai akkor -10$, ha pedig kettővel akkor +15$.
A -30$ maxot nem tudom honnan szedtem, sok ablak van nyitva.
-
Jokes67
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát ez őrület..én meg már kezdtem bevenni Kmagor szövegét,pedig nagyon egy szkeptikus ember vagyok.Ha nagyon megnézi az ember a pénzösszeg körüli nagyon halvány elmosódást,akkor,igen,tényleg paint-elve volt...na mindegy.Megvan a véleményem,amit magamnak megtartok.
Amúgy MINDEN nap olvasom a topicot ,csak ritkán szoktam irni,azért gondoltam megirni véleményem,éreztem valamennyi jogosultságot beirni a gondolatomat.
További szép estét! -
szpal17
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Pontosan erre játszanak...sokan vagyunk az országban, ilyenkor a határon kívülről is jönnek és hát mindenki így gondolja, hogy nehogymár azon a 225ft-on múljon...de szívesen elfogadnám azt a másfél milliárdot is amit becsengetnek az emberek így hetente.
Szóval az a 3 milliárd tényleg lópikula, akár ki is fizethetik egy szerencsésnek...de szerintem még most húzzák az időt...nagyobb a szegénység, a kilátástalanság...mibe bízzanak...hát a lottóban.

Lehet pár hét múlva feladok egyet, de biztos nem én nyerem....még tönkreteszi az életemet az a sok pénz.
-
sniper elite
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Tudod mit bírnék nagyon, ha lenne uefánál egy öszödi beszéd féle kikerült hanganyag ahol éppen valami nagyobb meccs elcsalásán ügyködnének. Vagy valami nagyobb lufi pukkanjon ki és derüljön ki minden mocsokság amivel átverik a fogadókat. Sok xarházi besöpri a milliókat míg mások korrekt fogadásokat akarnak tenni mindhiába.

-
sniper elite
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Szerintem jóval nagyobb összegek forogtak kockán mint 2-300millió euró és szinte biztos vagyok benne, hogy óriási hasznot hozott a fogadóirodáknak a kialakult eredmény. Amikor kezdtem a fogadást 2007ben akkor csak bwin-en játszottam és ugye ott van chat szóval gyakran beszéltem az ott lévő arcokkal és voltak egészen érdekes dolgokat mondó egyének köztük. Egy beszélgetésre nagyon élénken emlékszem ahol azt mesélte a faszi, hogy az egyik Angliai fogadóirodánál dolgozott évekig és ő nem fogad azóta, megkérdeztem tőle, hogy milyen okból is erre elkezdi, hogy nem akarja senki kedvét elvenni a fogadástól de rengeteg mérkőzés mögött ukrán,orosz és egyéb maffiacsoportok és a fő maffiacsoport az uefa vannak. Azt mondta volt amikor fogadóiroda megbízásából és volt amikor saját hasznuk miatt vettek mérkőzéseket vagy bírókat esetleg külön játékosokat.Elmondott egy történetet is, mivel ő bukméker volt így oddsokat állítgatta amikor jöttek a telefonok, hogy mire kell emelni és mit vegyenek vissza mert megvan beszélve már. Persze akkor egy szót se hittem az egészből, de amikor kirobbant a fogadási botrány pár évre rá akkor egyből eszembe jutott amiket mondott és most is elgondolkozom sok eredményen meg bírói döntésen amiket látok szerintem se stimmel valami.
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Érdekes cikk. De a kommentben okoskodókat is bírom. Mintha ők tudnák az igazságot úgy beszélnek. Miközben tény, hogy a háttérben száz millió eurókról van szó (per fogadóiroda), ami nem kevés pénz és lehet belőle visszacsorgatni bőven. De mi egyszerű halandók sosem fogjuk megtudni mi és hogyan zajlik a háttérben.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Rosszul képzeled el. A "szarrákeresés" nem úgy megy hogy néha megrak az ember pár teniszt és az mind bejön, ezáltal "szarrákereste" magát. Nyilván az is egy járható út hogy a jobb tenisz tipsterek tippjeit pakolgatja az ember, csak itt is sokan elfelejtik hogy a fogadás nem rövidtávú "sport". Persze hogy még néha Titti tippjei sem jönnek, ennek ellenére mégis iszonyatosan ROI%-val száguld, és stabil nyerő.
Szerintem ez kizárólag csak úgy működik hogy Teniszbuzi vagy már nagyon régóta, szinte mindig minden mérkőzést követsz, tudsz mindenkiről mindent (van pár ilyen személy egy másik fórumon). Persze néha ők is belenyúlnak a váratlanba, de előbb-utóbb (nem 2 fogadás után) nyerők. Viszont szerencsére van egy második opció is, még pedig az hogy követed a "teniszbuzik" naplóját, és ugyan azokat játszod meg. Plusszos leszel.
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Lehet én is ezt fogom csinálni + egy 200 Ft-os szerencse szelvény. Értelmetlen bármit rakni, mert ha nem megy el és nyernél, akkor meg törlik az eseményt (anyád szrt.). Az oldalon is úgy mutatják, hogy az állás 3-4. akkor wtf
Nc... Nem baj, ma bosszúból azért is megrakom újra az izraelit 9,65-ért. Sőt lehet még hozzácsapok 3 nagyobb szorzót 3/4-be, hogy csődbe vigyem őket

Aktív témák
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak azért nem raktam, mert nem szeretem a túl könnyen jött pénzt.