Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
SzalaiG
üzenetére
még ma lesznek a meccsek, hogy jött volna neki?

ez viszont jött egy SG-s srácnak

majd nyomjatok egy Entert a linkre mert nem hozza be magától

-
R
senior tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
utólag könnyű okoskodni, de azért benne volt a toti győzelem - a vince ottó is annak szurkolt, meg tudnak az angolok hangulatot csinálni, most meg már azt is tudom h rakétájuk is van
, az inter meg tavaly is bukdácsolt a selejtezőkön, volt bőven a toti mellett, inter ellen érvB-L-A-C-K hitelképességet le kell minősítenem minimum 2 fokozattal
-
ForRedGlory
félisten
válasz
SzalaiG
üzenetére
Hát múlthét szombaton 50.000 Ft-ból lett 130.000 Ft, abból kivettem 100.000 Ft-ot, a maradék 30-at meg elbuktam. Most meg feltoltam 30.000 Ft-ot és most 83.000 Ft-nál járok. Vagyis tisztán 83.000 Ft 1 hét alatt

staker: ne szólj bele, ha nem telefon. Lehet utánozni, majd meglátod milyen kurva "egyszerű/könnyű" feltenni 80.000 Ft-okat bármire is, addig meg pszt... Megsúgom rohadtul nem vagyok multimilliomos...
1.01-es szoróra visszatérve... 10-2-re vezetett egy svéd pingpongozó és 1.01-es szorzó volt hogy meg is nyeri a szettet (11-ig mennek, ha nem tudnád). Kikapott... Na ennyit arról hogy olyan hűde könnyű nyerni...
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, jó köröm volt mostanában