Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
wmarci
senior tag
082 1 Duisburg - Fürth 3.30 3.15 1.88 P 17:45 V
Honapra egész jó lehet. Vélemény?
-
janos1988
addikt
-
szpal17
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Pedig abból már egy komoly fogadást is tehettél volna.

Hétvégén megint olyan ki-ki meccsek vannak...

De ezeket néztem a betclicre...
Dijon - Montpellier V 2,05
Freiburg - Schalke 04 V 1,9 (bár huntelaar szegény azt se tudta hol van tegnap, kiharapta a gyepet )Esetleg még a debrecen is jó lehet..szerintem az lesz a legsimább..
Szerintetek?
-
BéHGT
senior tag
Ma korongba a fehérvárnak milyen esélye van?
-
sz_abika
addikt
Amúgy a tenisz guru Nieminen tippjét bevettem én is.
Hát...6-4 0-2 per pill, de maga a meccs - rossz nézni. Annyi unforced van hogy borzasztó, ennél még hétvégente én is jobban ütögetek.
Igaz a 100 mérföldes szerva még nem megy, de majd!
-
janos1988
addikt
Na mi van, levitték az ingyenes pörgetések számát 5-re. Csak nem rájöttek, hogy sokan ingyen pénzhez jutnak?

-
sz_abika
addikt
095 Den Bosch - F. Sittard
H 1.39
096 FC Eindhoven - AGOVV
H 1.34
098 Zwolle - Helmond
H 1.40Odds: 2.61
Egy ezresre simán jók nálam, pedig én alaptéten szoktam

-
sajtee
őstag
Ééés, bejött az utolsó meccs is

-
BéHGT
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Bennük nagyon bízom.
Van már egy olyan kötésem, hogy:
Tottenham - Manchester Utd V 2.45
Ferencváros - DVSC V 2.10
Liverpool - Arsenal H 2.00
Össz.: 10.29 700-at tettem erre.
Sajnos a Fradiban nem bízom a Loki ellen sosem.Viszont a Roma - Lazio-ra nagyon kéne egy tipp... Mindkét csapatnak jó a szorzója.
-
umek7
őstag
emiatt emiatt

-
umek7
őstag
Naval - Atletico CP
Az Atlético a harmadosztályból jutott fel, a Naval az elsőosztályból érkezett. A mostanra szétesett vendég együttes baromi jól kezdte a szezont, több sokkal nagyobb játékerőt képviselő csapatot is elkaptak, nyolcból hat meccset nyertek meg kezdésnek. Várható volt hogy a teljesítményük visszaesik majd, de a tipp szempontjából nem a hullámvölgyön, rossz formán lesz a hangsúly. Nincs biztos anyagi hátterük, emiatt 3 fontos kulcsjátékost el is kellett emiatt adnia a vezetőségnek: Carvalho (Antwerp), Silva (Setúbal), és Tony Taylor (Estoril) is elhagyta a csapatot. Még nagyobb gond történt pár napja miután egy hazai mérkőzés végén (Aroucha elleni 1:0) Joao de Deus - az edző - lemondott. Annyit fűzött hozzá hogy elvégezte a munkáját eredményesen, itt az ideje továbbállni (bűzlik). Nem tudom a játékosok hogyan élik ezt meg, de aki játszott már egyesületben az tudja hogy nem egy olyan rózsás dolog az mikor egy viszonylag sikeres edző távozik (majd idegenben egy nem egyszerű meccset kellene megnyerni..). További probléma még hogy (még) 3 meghatározó játékos sem fog részt venni a derbin. Vitor Bastos (középhátvéd, egyben a legjobbjuk), Zezinho (középpályás), és Ailton (csatár). Pénzügyi gondok, távozó kulcsjátékosok, hiányzó kulcsemberek, idegenben.. nem sok jót jelent. A Naval egyébként nem rossz csapat ha a másodosztály mezőnyét vesszük viszonyítási alapul. Egy helyre vannak a dobogós helyezéstől, ha behúzzák ezt a mai meccset akkor másodikok lehetnek. Motivációs gondokkal biztosan nem küszködnek mivel Portugáliában sokkal jobban megéri az elsőosztályban játszani kiesőjelöltként, mint a másodban tengődni. Legrosszabb esetben is egy döntetlen tudok elképzelni, de ha 10 meccset játszanának ugyan ilyen körülmények között akkor legalább 6-7 alkalommal a Naval nyerne. Szvsz a hazaiak így vagy úgy de megszerzik a 3 pontot ezen a találkozón.
-
B-L-A-C-K
titán
Á kihagyom kicsit necces, pedig 5/7-be parádés lenne, lesz annyi meccs azt se tudom mit rakjak eddig ezeket szedtem ki, kommentálom miért...

154 Barnsley - Nottingham D 3,00x:
Ugye itt nincs is nagyon mit kommentálni szinte mindenki tudja hogy Barnsley 24 meccs óta nem játszott döntetlent, így szerintem ez kihagyhatatlan már számomra.
187 Nancy - Lyon V 2,10x
Lyon most nagyon sz@r 7 meccsből mindössze egyet tudott nyerni, 5. helyen vannak ami semmit sem ér, ráadásul majdnem azonos ponttal rendelkezik utánuk 3 csapat, Nancy meg ugye idén mindössze 2x nyert csak, úgyhogy elképzelhetetlennek tartom hogy a Lyon ne nyerjen most, bár megmondom őszintén ezt a 2.10-es oddsot nem is nagyon értem...
190 Sochaux - Valenciennes H 2,75x
Sochaux kieső utolsó helyen van, most már mindent bele kell adniuk. Tavaly 5. helyen zártak most nem hiszem pont ők fognak kiesni. 2 fordulóval ezelőtti Sochaux - Lille meccset pont néztem, végig jó játszottak otthon, csoda volt hogy a Lille tudott nyerni, szerintem hogy most is otthon játszanak és nem babra fog menni a játék most behúzzák a Valenciennes ellen.
226 Tottenham - Manchester Utd. V 2,44
Ez kicsit necces, de itt már ugye a City-Mu párharcról van inkább szó 1-2 helyért. Mivel City a Bolton ellen játszik és 95% hogy nyerni is fognak akkor már 5 pontra is fognak vezetni. Így nem hiszem hogy az Mu lefogja sz@rni ezt a meccset, mivel kami szeló lesz szerintem be is vállalom...
Valakinek valami hozzáfűzni való, esetleg valami jó megérzés 1.9-es odds felett?
-
Angelina87
tag
Idézem az indokokat:
"A másodosztályban lessz a Naval- Atletico Cp. találkozó.Először is nézzük mi a helyzet a ligában. Két csapat jut fel, de az egyiket már kibérelte az Estoril, a másik helyre lehet még pályázni.Itt elég szoros a helyzet, négy csapat van négy ponton belül.A Naval a negyedik, az Atletico az ötödik , de most jön a DE! Az Atleticonál gond van anyagiakkal, kénytelenek voltak jópár kezdő játékost eladni a télen.Pár napja ráadásul az edző is felállt a kispadról.Ha ez még nem lenne elég, három kezdő játékosuk sérült!
Úgy gondolom a Naval jóval kedvezőbb helyzetben van, otthon játszanak , jó formában vannak, kilenc forduló óta nem kaptak ki, és az ellenfélnél csomó probléma van. Szóval ez hazai." -
B-L-A-C-K
titán
Ez a Naval - Atletico ma nekem nagyon D szagú szerintetek?
-
giigz
veterán
Ha jól látom, két teniszt írt ki mára, meg is raktam, de csak kevés téttel, hogy nyerjen a srác... Nyilván, ha sokat raknék rá, bukna ő is.

-
B-L-A-C-K
titán
-
Angelina87
tag
Arra jutottam, hogy
NHL:
51 Vancouver - St. Louis H 2,03
49 Colorado - Columbus H 1,80
44 Boston - New Jersey D 3,95
50 Phoenix - Calgary H 1,90
Eredő odds: 50,120053/4-ben...
42 Servette - Rapperswil 1.m. H 1,60
21 Ässät - KalPa H 2,08
Eredő odds: 3,328002 korong hazai...
60 Naval - Atlético CP H 1,78
8 D. Sela - J. Nieminen V 1,33
7 A. Roddick - D. Istomin V 1,80
Eredő odds: 4,26132ez pedig kötésben a mostani...
Ha valakinek javaslata / ellenjavaslata van, szóljon!
-
Angelina87
tag
Sao Paulo és elég simának tűnhetne... csak félek tőle mégis..
-
giigz
veterán
Jo lenne ma nyerni, az a Naval miert annyira tuti? Federer?
-
pohár
félisten
111 S. Wawrinka - J. Chardy H 1,38
52 J. Higgins - J. Cope H 1,35
50 S. Whitlock - P. Taylor V 1,35Eredő odds: 2,51505
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1260 Fttippmaxon ez egész jó lehet ma, de beérem a Fedex - Naval - Szentpétervár hokival

-
BéHGT
senior tag
FTC-Debrecen?

Nagyon régen nyert még otthon is a Fradi a Loki ellen... És a Fradinak ugye nem úgy megy, ahogy kéne... Nem rossz az a 2.10-es szorzó a Lokira...
Na meg pool-arsenal...Nektek mi a tipp hétvégére?
-
umek7
őstag
válasz
Angelina87
üzenetére
Istomin + még valami.
-
umek7
őstag
válasz
Angelina87
üzenetére
Ez a nap tutija.
-
expander
senior tag
egy kis aproval be lehet probalni, hogy berdych megveri murrayt, a montepaschi siena a real madridot, a bilbao a malagat es talan meg jegkorongba alba volan, linz, es a cseh zlin.
-
Angelina87
tag
válasz
Angelina87
üzenetére
Ezt nem tudom, csak úgy rakni egymagában, most látom- sajnos 3-as kötés

-
Angelina87
tag
Sziasztok!
Egy fórum szerint ez ma elég tuti tipp...
Mit gondoltok, holnap a Zwolle nyer?
Tudnátok még adni esetleg egy -két tuti félét, egyszerűen annyira ínség van...
)60 Naval - Atlético CP H 1,78
Vagy rakjam csak ezt jó nagy pénzzel, aztán ha nem jön, úgy jártam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
3 szelvényem is volt, az egyiken 500 Ft-ból jött volna 1.240 Ft (téthozó), de egy meccs ment el a 4-ből. A másik szelvényt Venezuela viszi (hacsak nem állnak fel 4-0-ról Spanyolo. ellen), ez 100 Ft-os, és a harmadik szelvényen USA és Resende győzelem... Ez az eddigi legszebb szorzóm két meccsből, meg igazából külön-külön nézve sem nagyon fogtam még ekkorát... Valószínűleg azért jött be, mert itt is 100 Ft volt a tét, és 3.250 Ft-ot hozott.

-
szpal17
őstag
Tudtam, hogy a mai nap se az én napom, ezért nem is raktam...csupa x meg meglepetések..

Pedig a legnagyobb nyereményem válogatott meccsekből volt, csak az selejtezőben...7 meccs 1000-ből 20k. Na ilyen se lesz nekem többet.

-
sz_abika
addikt
Sheffield gól yay
-
expander
senior tag
nekem iran kellett volna, de a 86.percben X lett vegül, valamit macedonia, de megveri öket luxemburg...... tudom en hogy baratsagos meccs, de azert ez eleg gaz :S
-
sz_abika
addikt
1 Sheff Utd Sheff Utd v Scunthorpe
(Játékidő eredménye) 02/29/2012 Egyik sem 2.30 Függőben
2 Németország Németország v Franciaország
(Játékidő eredménye) 02/29/2012 Egyik sem 4.33 Függőben
Többszörös
Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyer. Nyereség
2-es gyűjtő 1 62,00 62,00 555,93bankom 10% felment rá, szóval nem beszólni!

-
janos1988
addikt
Na, ma még akár nyerhetek is.
-
giigz
veterán
Sheffield United 1X 1,12
Flumiense X2 1,1620k-s téttel 6.000 Ft-os ajándékot adna, de én most nem tudom megrakni...
-
pohár
félisten
jupí, nyertem

-
sajtee
őstag
:@ mocskos dinamo-n ment el, mert hosszabbítás után jött csak be...

-
giigz
veterán
Még a Scunthorpe győzelmet sem tartom elképelhetetlennek ~6,00

-
giigz
veterán
Olasz - USA szerintem H-ra nagyon alacsony szorzót adnak, én X2-re gondolom. Vagy akár egy vendég is lehet, ~7,00

-
giigz
veterán
Ibrahimovic svéd csapattársának okozott súlyos sérülést - videó
Majstorovic térdszalagjai sérültek meg, amikor Ibrahimovic lökése után a pályán ütközött Anders Svenssonnal.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Bwinen nézem megy most egy ilyen meccs
Írország - Magyarország. Ez milyen csapat? Mivel ma fog játszik a rendes Magyar válogatott Bulgáriával, ezért nem értem...

Amúgy 1-0 a magyaroknak félidőben és így is 2.25x odds van még rájuk...
-
sajtee
őstag
Mai:

és

-
sz_abika
addikt
2. percben vezetett málta u21 ellenünk, de már fordítottunk.
De jó lett volna élőben elcsípni egy magyar győzelmet!amúgy meg elég ha nyernek
Magyarország - U21 @ 1.50
Portugália - U21 @ 1.44
Wales - U21 @ 1.10
Németország - U21 @ 1.22
Four-Folds, 1 bet * 200,00 HUF -
umek7
őstag
Buliszeló
Dánia - Oroszország Valamelyik csapat pontosan 1 gól különbséggel nyer
Görögország - Belgium CS 0:0
Izrael - Ukrajna X
Czink Melinda - Estrella Cabeza Candela Cabeza
Magyarország - Bulgária 0:1 X
Dél-Korea - Kuvait CS 1:0, 2:0 vagy 3:0
Mardy Fish - Mikhail Juzsnyij Juzsnyij +2.5 game1664-es odds.
Ilyen szorzón nyilván nincs mit magyarázni, de ezeket nagyjából reális tippeknek tartom, mindenféle durvulás nélkül. Egyedül a Görög 0:0 lehet szembetűnő, de attól a meccstől pontosan ezt várom. Kevés néző, semmi extra motiváció, lötyögés, lesérülni sem akarnak.
-
Jarod1
veterán
Bbbbbeszarás, Az Üzbégek úgy néz ki Verik a Japcsikat 12x es oddsa volt
Aktív témák
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze már az első elment

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)