- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
umek7
őstag
válasz
expander #49852 üzenetére
A dánok elvileg nyernek, persze 1,12-ért nem csodálatos, de elvileg.... az U19-hez nem értek, miért annyira tuti? Női röpihez sem, már eleve elrettent az hogy női, az Argentinok meg szerintem nagyon le vannak értékelve, atomtutinak nem mondanám, de szvsz esélyesebbek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander #49839 üzenetére
Imádom a kosarat, és pont a Real Madrid szeretetet meg velem...
-
umek7
őstag
válasz
expander #49591 üzenetére
Megeshet, komoly pénzt nem teszek a meccsre, de a kamiban hazai lesz mert a vezetőség kijelentette hogy kirúgja a Jan Jønsson-t (Rosenborg edzője) amennyiben nem nyernek. Nem tudni semmit sem arról hogy a játékosok megakarják e buktatni vagy sem, de én ilyenkor mindig a buktatás mellett vagyok. Egyébként a Valerenga egy "ősi rivális", akik tavaly is megnehezítették az akkor sokkal erősebb Rosenborg dolgát (1:0), ráadásul most elvileg nagyon kevés vendég szurkoló is lesz, mivel nagyon nagyon sokat kell utazniuk. 50-50 nálam ez, szerintem a kicsit frusztrált Rosenborg kap egy gólt és vége, de majd kiderül.. mindenesetre mint írtam kamiba egy hazai elfér, több nem..
-
umek7
őstag
válasz
expander #49588 üzenetére
Tudom, engem nem kell meggyőzni a tippről, de örülök hogy ha így látod. Csak azért írtam hogy lehet hogy nem is jön, mert 1., lehet hogy nem is jön
2., nem akarok senkit sem rábeszélni hogy tegye.
Egyébként meg ja, a Rosenborg sem biztos hogy sima lesz, talán még egy x2-t is érdemes megpróbálni.
-
umek7
őstag
válasz
expander #48253 üzenetére
Nagyvonalakban a lényeg:
- Lemondott a Valencia edzője
- Azok fognak játszani akik eddig kevés lehetőséget kaptak (Nem lesz Banega, Canales, Mathieu, Guaita, Rami, Miguel, Albelda és Soldado)
- Nincs motivációjuk
- A tartalékjátékosok kevés lehetőséget kaptak, felforgatva lesznek, így meglepne a jó telejsítmény
- Valencia - RSO 0:1
- Aranburu-t búcsúztatják a hazaiak (500 meccs, 16 év), mindent megtesznek annak érdekében hogy ne vereséggel zárjanak. Óriási hangulat lesz a San Sebastianban. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander #45493 üzenetére
Otthon pedig jó a Genk, a főcsoportban otthon 15 meccsből csak 2x kaptak ki, plusz a pont is kell nekik mint egy falat kenyér, bár még nincs vége de ha kikapnának meglepne....
Pont akartam írni Juve remélem ma kikap, erre gól! 32. bajnoki lement, és még nem kaptak ki, plusz úgy látom most sem fognak...
-
umek7
őstag
válasz
expander #44675 üzenetére
Én is ismerek olyan Barca szurkolókat akik csak köpni tudnak Ronaldora, nem ismerik el a Madridot, és még sorolhatnám. A bírózást meg szerintem kár felhozni, vitázzunk?
Grat a Bayernnek, de egy ilyen gyengén játszó, pocsék napot kifogó Madrid ellen csak 2:1-re nyertek, és nem kizárt hogy a Madrid az idegenbeli lőtt góljának köszönhetően fog továbbjutni. Az hogy a nagy meccseken a Real nem mutat semmit nem értem honnan jött, a Barca ellen általában csődöt mondanak (2 meccs kivételével), de úgy nehéz hogy ha még nem nőttek fel a Barkához, na meg kiállítják Pepe-t a semmiért, vagy nem adják meg Higuain szabályos gólját és még sorolhatnám. A Barcán kívül olyan halál nehéz ellenfele még nem volt a Madridnak, ez meg is látszott a mai meccsen, de biztos vagyok benne hogy otthon teljesen más arcukat fogják mutatni.
expander én nem tudom te hol olvasgatsz dolgokat, de az értelmesebb RMA szurkolók mind azt írták hogy idegenben tökéletes az iksz is, és hogy nem lesz egyszerű párharc. Valószínűleg belefutottál pár eltúlzott okostojás véleményébe.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander #44675 üzenetére
Én se vagyok fan, mind2 csapattal elvagyok, de mikor ilyen hülyeséget látok kiborít. Már minden kis szarba belefűznek valamit az elvetemült fanatikus drukkerek...
Ez a Messi/Ronaldo szitu meg főleg kiborít, már nem is tudom hol láttam egy olyan össze rakott képet hogy egyik felén Ronaldo gyerekeknek adakozik, a másik felén meg Messi egy márkás boltból jön ki tele táskával....
Ezen is beszartam, hogy ezzel is fikázni akarják hogy az egyik költ a másik meg adakozik. Mintha Ronaldo nem vásárolna, Messi meg nem adakozna...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander #44673 üzenetére
Ja így értelek. Hát igen, én azon kurtam fel az agyam hétvégén mikor nyert a Barca, jöttek fészen a Realos fanok hogy az a 11-es amit kaptak nem volt jogos, ment a bírózás ezerrel, miközben teljesen jogos 11-es volt. 19. embernél mikor láttam már kicsit felkúrta az agyam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander #44671 üzenetére
Szerintem most nem kell ennyit agyalnod ezen, itt szerintem senki se mondta tutira, csak jó volt az oddsa és érdemes volt kockáztatni, én is azért raktam hendiből az 5.25x oddsért...Meccs előtt is írtam teljesen 3 esélyes, de szerintem senki se rakta meg nagy pénzel hogy nyer a Real...
Amúgy mennyit sikerült nyerned a Bayern győzelemmel?
-
mario1012
tag
válasz
expander #44386 üzenetére
A Helsingborgon én is gondolkodtam reggel, még szerencse hogy inkább csak az Elfsborgot tettem be helyette bár az sem volt egy izgalommentes meccs.
Még kell nekik a pörgés, lendületbe kell jönniük, ez még csak a 4. forduló legközelebb inkább meggondolom hogy teszek e svéd meccsre. -
Gudjohnsen
csendes tag
-
walakii
tag
válasz
expander #43889 üzenetére
Nekem Stockholm-Göteborgon ment el a nyereményem, azt hiszem csütörtökön, mert utolsó 10 másodpercen lőtt a göteborg és x lett a vége, elég szomorú voltam hogy enyhén fejezzem ki
szerk.: azt a k*rva, mennyi angol meccs indult, eredmenyek.com tiszta vörös lett a meccsektől
-
-
South Velen
addikt
válasz
expander #43400 üzenetére
Én ott néztem, amikor én néztem (már azt írta a bwin, hogy kevesebb mint 1 perc van hátra, de olyan 80 sec volt..), volt háromesélyes fogadás (1.07- 6- 100 körül), meg volt az over 3,5 fogadás az említett szorzók mellett... Nem igazán stimmelt a dolog, úgyhogy éreztem, hogy baj lesz, következő pislogásra meglett a vendég gól
-
South Velen
addikt
válasz
expander #43397 üzenetére
Néztem Brynas meccsen a gól előtt ( ugye 80 másodperc volt hátra a meccsből) 1,72 volt, hogy lesz még gól, 2x, hogy nem. Nah mondom, ma megint kifogtam egy megrendezett meccset, és következő pillanatban ott a gól.
Viszlát, tippmix. Tudom, hogy sokadjára mondom, de az biztos, hogy 100%-osan le akarok szokni erről a "nyerőgép"ről.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander #40127 üzenetére
Hát azért köze nincs hozzá, 5/7-est azért rakok mert kami (az őve még nem hiszem most kami lenne), lehet valakinek jó 2100 Ftból nyer 3200-at de engem ez nem vonz. Nem azért mert lesz@rom pénzt hanem azért mert nagyra hajtok. 5/7-es meg igaz ritkán jön, de most csak ha idén nézem raktam vagy 12-14 db-ot 2x jött eddig 5 találat belőle, pár ezer mínuszba vagyok vele összesen. Szóval szerintem csak nem annyira ostobaság ezeket rakni, ha meg egyszer telibe jön pislogtok...
-
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest