Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz expander #19274 üzenetére
A másodikban én a Pool-t és a City-t nem venném biztosra. Simán jó nekik az X is idegenben.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz expander #19343 üzenetére
Tökösnek kell lenni ez tény
Mondjuk meg is látszik kicsit a hajamon hogy őszülök, de ez legyen a legkisebb bajom.Mai eddigi egyetlen:
Amúgy ez a max, a többit kivettem, mielőtt elbukom... Ezt kell feltolni 10000 euróra és megint kiveszek 500-at. De jó lenne... Mondjuk amilyen mákos voltam eddig, tuti jön egyszer a bukta. Viszont ha ezt elbukom, akkor is már úton van a számlámra 700 euró és az tiszta nyeremény. -
-
pohár
félisten
válasz expander #21227 üzenetére
hát figyelj... teniszben eléggé otthon vagyok, így csak azokat válogattam ki akikben bízok, és tudom hogy bombaformában vannak
Sharapova már nyert is 2:0-ra, most Nadalon a sorGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz expander #29021 üzenetére
Ja másik legyengült eléggé, ez már csak nem megy el, Svájc is vezet, és azt is kétlem elmenne. Este még Federer csak nem huncutkodj meg a szelómat. Viszont Svájcot meg kellett volna pukkasztanom 1.95x-ért még reggel valami pofás összeggel de nem mertem. Mondjuk jobb ez is mint a semmi 10 ezerből ~27 ezer jönne...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz expander #29023 üzenetére
4-es odds? Az lehetetlen szerintem valamit benéztél, max 36. percben hendiből lehetett 4-es odds, vagy a Macedonoknak volt annyi. 1.67-re levitték meccs elött (Bwinen), 4-es oddsra nem mehet fel 0-0 nál 36. percben...Még ha lett volna Macedónoknak 30 szögletük addig 20 szabaduk esetleg lehetett volna 4-es odds, de semmi nem történt szóval erre magyarázatot kérek...
Amúgy Tippmixen V-be van, nagyrészt meg a fogadóirodák H-ba veszik Svájcot, lehet azért nézted el. Szóval megvan cserélve pár helyen a felállás mert a semleges pálya miatt mind1 hogy írják.
Amúgy 2-0
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz expander #29258 üzenetére
+1
De bárcsak ilyen problémánk lenne már végre
Szerk.: Ez valami április elsejei tréfa a mostani szerencsemix Jövő hét első felében mindenki nyerni fog
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz expander #29416 üzenetére
Hát szerintem nem hülyeség 2.5 gól alatt, Boszniának egyértelműen a védekezés az erőssége, és mivel 0-0 lett az előző, azaz nem nyertek a portugálok 8-0 ra, ezért még nagy esélyük van akár tovább jutni is. Ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem mindent megfognak tenni legalább egy 0-0-át kihozzanak, ami ugye nagyon nehéz lesz, de szerintem max 2-0 portugál győzelem lesz a vége.
"mert döntetlennel a bosnyakok jutnanak tovabb, idegenben lott tobb gollal..."
WTF?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz expander #29418 üzenetére
Nekem ne mond tudom, néztem a meccset, és csak az kellett volna ~100 ezer forint nyereményhez. Boszniának is kimaradt azért pár nagy helyzet. Erre a gólra meg tényleg nem fogadnék, de ha kéne mindenképpen 2.5 gól alá raknám, már csak ha azt vesszük alapul hogy 3x találkoztak eddig, ugye előző 0-0, azelőtti kettő meg 1-0, 1-0 lett portugál győzelemmel. Szóval nem nagyon veregették a gólokat.
De ezt még most se értem amit írtál:
"mert döntetlennel a bosnyakok jutnanak tovabb, idegenben lott tobb gollal..."
Ez csak abban az esetben igaz ha úgy lenne döntetlen ha rúgnának gólt is most, amit viszont kétlek.
Szerintem 1-0, 2-0 lesz a vége...De amúgy meg lehet 15-0 is, nem raktam mert nem érzem, vagyis csak kamiba, ott első félidő D-be van.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz expander #29452 üzenetére
3-1, és 10 emberre folytatják a bosnyákok, talán borítékolható a hendi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Politika
- Apple Watch
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest