Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
umek7
őstag
Egy bátrabb szelvény
THW Kiel - Pick Szeged Pick Szeged +11,5 (ezt erős tippnek tartom, valószínűleg megjátszom single-ben is)
Telstar - AGOVV Apeldoorn Telstar
Óriásműlesiklás (Soldeu-Grandvalira/AND) Viktoria Rebensburg TOP3-ban végez (tőle első helyet várok)
AC Siena - SSC Napoli XTét: 36$
Várható: 500$ -
xlife11
senior tag
Üdv!Ki szeretném próbálni a TippMix-et, bár nem vagy futballrajongó, de valamiért ez nagyon vonzz.Első kérdésem : lehet 18évean alul játszani?17 vagyok, de szeretném kipróbálni

Esetleg ha leírna valaki pár dolgot amire oda kell hogy figyeljek, annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm!

-
umek7
őstag
Napoli meccset bekéne lőni X-re vagy 10k-val.
-
-
giigz
veterán
200 Ft-ból 29k jöhet.

-
expander
senior tag
na megtettem a napi tutit

-
Vandit.
addikt
92 Twente - Heracles: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 2,13
104 Braga - Setúbal: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1,93
176 Genk - Lokeren H 1,55
141 Sunderland - Arsenal V 2,08
172 R. Santander - Atl. Madrid V 2,03
222 St. Pauli - Bochum H 1,71
147 Hull City - Bristol City H 1,75
36 Siena - Napoli: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1,93
44 Lazio - Cesena: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1,93
Eredő odds: 299,90020
Csütrötöktől vasárnapig.

-
umek7
őstag
Na javítsunk.

-
Buldozer99
senior tag
üdv srácok!
Mai tippek?
nálam ottawa,dallas,horvátország futsal,lazio félidő, és talán még a napoli...
-
expander
senior tag
remeljuk a röpi se jön, es nem bontja meg a format
NBA-ra is olyan lutri fogadni, igy hogy majdnem minden masnap jatszanak, nem lehet mindig nyerni :S pont tegnap este lattam az ismetleset a cleveland-miaminak, igy latatlanba enis azt mondta volna, hogy most megint összeszedtek magukat es megvernek mindenkit, mert amit james meg wade müvelt az embertelen volt
de hat ez ugylatszik teljesen mind1, mert egy rossz passzban levö orlandot sem vernek meg :\ a clippers tippedet viszont nem ertette, nem volt olyan szar a cavs a heat ellen, csak sokminden kipattant nekik, mondhatjuk ugy is, hogy nem volt makjuk, a vegere meg elfaradtak mentalisan meg fizikailag is, nem olyan rossz csapat az... -
penge111
addikt
Siena - Napoli mérkőzés ezzel mi van? Tegnap megfogattam h és d-re, de látom nincs sehol az eredmény, most meg a mai fogadásban fogadható megint, az élőeredmények között semmi utalás nincs arra, hogy törölve, vagy elhalasztva lett a mérkőzés. Mert nekem 233. Siena-Napolini, ma meg 37. Siena-Napolini, ilyenkor ha jön nem fizetik ki csak az alaptétet, mert más a fogadási sorszám? Most cammogjak el átírni?
-
umek7
őstag

-
pohár
félisten
41 Lazio - Cesena H 1,42
37 Siena - Napoli: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79Eredő odds: 2,54180
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2540 Ftez szerintem vállalható holnapra
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Hát igen, én sem bántam volna....
pohár: Sportingbet-en mikor lesz ez az ingyen pörgettyű?
-
expander
senior tag
na enis jol beföttem a realmadrid kosarral, de meg szerencse, hogy a lille is rajtavolt a szelvenyen, legalabb nem 1en ment el
viszont a masik 2 szelvenyem jött, ugyhogy van egy kis plusszom a hetre. tudtam, hogy nem szabad, csak tovabbjutora tenni es szerencsem is lett vele, 3 meccs is elment volna ha simaba rakom, de igy vegülis jöttek 
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
már csak a balszalonna over hiányzik már, de amilyen balfaszok, úgyse lesz meg

-
szpal17
őstag
Nekem se jött sajnos...
Jöttek: Bayern, Montp, Elefántok
Nem jött: Möncheng, SunderlandSajnos arra kellett volna tennem, hogy továbbjutnak és nem arra, hogy nyernek...bár a sunderland még nincs vége.
-
sz_abika
addikt
Első 5/6omattettem és erre is igaz a képlet.
n-1, ahol n a szükséges sikeres tippek számát jelképezi
-
B-L-A-C-K
titán
Na Sundergenyó be is fog főni, most rúgtak egy kapufát, nekem egy minimális szerencsém sincs hogy nyerjek...
Az vigasztal legalább ez ingyen volt... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Hát ha ez kérdés akkor mivel 2 már elment biztos így igen.
-
anonymus89
addikt
egyébként 4/3-ra raktam de ennek már reszeltek....

-
sz_abika
addikt
De durván megetette a gladbachos a bírót
Piros a herthának és büntető a gladbachnak
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A múltkor is volt egy ehhez hasonló (Bilbao), de olyan meccset teszek ahol nagy az iram és oda-vissza támadnak. Nyilván szerencsém volt, mondjuk az más kérdés hogy már 5 gól lehetett volna félidőig. Szóval kellett a szerencse, de erre két dolgot tudok mondani: a kezdőknek meg a jó fogadóknak van szerencséjük, no meg nem mindig jönnek be ezek sem, van hogy kimarad 200 helyzet én meg veszítek.

-
umek7
őstag
Több helyzet volt és több maradt ki mint 5 másik meccsen összesen, és mikor ha nem a végén jött volna a megmentő gól

-
giigz
veterán
Hertha pedig annyira nem volt rossz, túl szép lett volna ez a 122-es odds.

-
sz_abika
addikt
Alkmaar meccsre mik voltak az oddsok?
Biztos tipp lett volna, de tippmixen ugye nem volt kínálva -
B-L-A-C-K
titán
Montpellier

-
giigz
veterán
2/2 pipa, Lille félidő is jött.

Hertha nehéz meccsnek tűnik, de volt pár lövésük, 4 kaput is talált.

-
tmark27
csendes tag
AC Milan - Juventus - X
FC Barcelona - Valencia -Valencia
Steaua Bukarest - DVSC-TEVA - Steaua Bukarest
Middlesbrough - Sunderland - SunderlandOdds: 104.25
Tét: 200ftHearts - Celtic - Celtic
FC Barcelona - Valencia - Több mint 2,5
Mali - Elefántcsontpart -Elefántcsontpart
VfB Stuttgart - FC Bayern München - FC Bayern München
Middlesbrough - Sunderland - Sunderland
Steaua Bukarest - DVSC-TEVA - Kevesebb mint 3,5
ADO Den Haag - AZ Alkmaar (Hendikep 0:1 ) - AZ AlkmaarOdds: 10.21
Tét: 500ftHajrá!
-
sz_abika
addikt
FT Zambia 1 - 0 Ghana
szitkozódtam egy kört, majd megnéztem a szelót, hogy végül nem tettem meg

-
janos1988
addikt
Na a 6/7-es és a 3/4-es megrakva.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Ha csak a statisztikákat nézem Middlesbrough most szar formában van, meg ugye nem a premier ligben játszanak. Sunderland meg elég jó formában van 10 utolsó meccsből 2 vereség, 1 x, 7 győzelem. igaz hogy kupa meccs szóval bármi lehet, de elvileg simán jönnie kéne.
-
umek7
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Nekem tetszik. Jó ez a Mönchengladbach. Össze van rakva a védelme, mellesleg a támadósor is kezd összeérni. Valencia szerintem is betalál, MP nyer, a Hoffiban érzek egy X-et, de sok sikert.
-
anonymus89
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Gondolkoztam rajta egyébként, a valencia szerintem megpróbálja.
A Mönchengladbach remélem nyerni fog, amit fel tudok hozni, hogy azért elég szépen remekelt eddig. Plusz sunderland-n gondolkoztam én is de otthon nem igazán remekelt, lehet most hajtani fog.
A Hoffeinheim meccs csak statisztikára alapoztam.Azért sok szerencsét Mindenkinek!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Jöhet, bár a Montpellieren kívül szerintem mind necces...
-
anonymus89
addikt
Egy mai kami szeló.....
181 Hertha BSC - Mönchengladbach V
186 Hoffeinheim - Fürth H
223 Valencia szerez gólt H
plusz bevettem a Montpellier meccset V-beEzt raktam mára, mit szóltok hozzá?
Tegnap a Blackpool elvitte (sorozatban 1 meccs megy el) nem is értem miért kellett megraknom fi-t.

-
giigz
veterán
A legnehezebb pipálva 3,15-ért

A következő lépés a Lille félidő D, utána már annyira nem bonyolult a történet, talán a Hertha 2,95-ért viccelhet még meg.

-
jpm
senior tag
ma (is) kiverettem a barcát 2000ft-tal.
egyszer csak bejön 
-
B-L-A-C-K
titán
Na én lementem, míg nézegettem a mecset előttem puttót 4+1, jó tét viszajött megint megraktam 6+1...

Így abból meg megakartam rakni:
Lyon/Montpellier/Sunderland hármast, de mondták a Lyon már megy szóval azt kihúzták így végül ez maradt:
Middlesbrough - Sunderland V 1,98
Chateauroux - Montpellier V 1,98Eredő odds: 3,92040
Tét: 4800 FtVárható nyeremény: 18 820 Ft
Ha jön jön, ha nem nem lekakilom, ingyen volt. Bár egy puttó 8+1 már azért nem kakíltam volna le...

-
giigz
veterán
Ez a kedvencem!

A Lyon meccsre megraktam egy D-t, most félidőben D, de már látom, hogy a végeredmény nem az lesz.
Lille meccsre meg félidő D-t raktam, ott meg az nem lesz D, de majd kiderül, csak így szokott lenni.

-
expander
senior tag
138 Hamburg - Füchse Berlin H 1,34
143 Cedevita Zagreb - Crvena zvezda H 1,23
157 Mali - Elefántcsontpart V 1,43
174 Chateauroux (H) vagy Montpellier (V) jut tovább V 1,48
198 VfB Stuttgart (H) vagy Bayern München (V) jut tovább V 1,22Eredő odds: 4,25567
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 4255 Ft-----
141 Bilbao - Real Madrid V 1,70
172 Valenciennes (H) vagy Lille (V) jut tovább V 1,61
227 Nacional Madeira (H) vagy Sporting CP (V) jut tovább V 1,72
190 Hoffenheim (H) vagy Fürth (V) jut tovább H 1,43
205 Middlesbrough (H) vagy Sunderland (V) jut tovább V 1,47Eredő odds: 9,89593
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 4950 Ftezekben gondolkodom estere, a masodikat lehet inkabb 5/4be toltom 200as alaptettel a biztonsag kedveert
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest