- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
pohár
félisten
ha nyer a Sporting, akkor feljön a 4. helyre, gondolom ez motiválja őket valamilyen szinten...
15 Detroit - St. Louis H 1,95
35 Tours (H) vagy Montpellier (V) jut tovább V 1,53
49 Villarreal - Sp. Gijón: Villarreal szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,16Eredő odds: 3,46086
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3460 Ftmára ez jó lehet
-
B-L-A-C-K
titán
Na akkor ez a lottó téma úgy legyen szerintem hogy minden héten rakja meg 1 valaki, mivel ha nyerünk úgyis ötödölünk így felesleges megrakni ugyan azt 5x, és aki megrakja feltölt egy képet mindig róla péntekig...
-
giigz
veterán
Sporting CP meccsrol mi a velemnyetek?
-
janos1988
addikt
Na a mai próba. Mivel egyenesbe raktam 1 fog elmenni, de vajon melyik
Ok, rakjuk meg külön és fotózzuk le.
umek7: 4, 7, 20, 22, 54
-
umek7
őstag
Mik akkor a számok?
-
janos1988
addikt
BAH-nál megint magyart húztak ki és elég magas az összeg is, léci terjesszétek faszbukon:
Péter F. (13***189) 23/01/12 € 1200,00 not redeemed Hungary
-
janos1988
addikt
Milyen rohadt jól fizet a totó
umek7: 7 vagy 9?
-
expander
senior tag
a baltimore kihagyta a 32 yardos fieldgoalt
mar csak ez a meccs hianyzott a mixemhez, es mar elkönyveltem, hogy döntetlen lesz, de kihagytaszepvolt Pats
-
pohár
félisten
höhö, Real hendi 11,90... laza odds
fú, szerdán Pool - MC ligakupa... kemény meccs lesz -
pohár
félisten
amik holnapra jók lehetnek: Villarreal GG, Montpellier (fososoknak Mp. tj.), Southampton,
Benzema keményen bekúrta jobb csűddel, de végül nem ért... de Cé bevágta helyette a büntetőt
-
janos1988
addikt
Holnapra már néztem egy-két meccset. Southampton és a rizses-por nyer, az M. Haifa leikszel.
Az ötöslottó számok eddig: 4, 20, 22, 54 és még umek7-re várunk, hogy döntsön melyik a kettő közül.
-
janos1988
addikt
válasz
lacimenethil #34691 üzenetére
Izgulsz? Mi neked szurkolunk!
-
Jarod1
veterán
óóó az interre kellet volna tenni,,, már fordított is
-
janos1988
addikt
Még a fekete macska és umek7től várunk kettőt
-
expander
senior tag
megteszem enis a szamaitokat, hogyha kihuzzak en elviszem a felet, ti meg a masik felet majd osztogathatjatok
-
giigz
veterán
Benfica vezet, Real kikapásra áll. PLS!!
-
giigz
veterán
válasz
janos1988 #34950 üzenetére
225 Ft-ot megér, aztán elosztják nekünk szépen... 5 embernek is 5 találat.
4
(#34951) B-L-A-C-K: Ez csak az én véleményem, és tartom is.
(#34943) umek7: Mondjuk 1-2x lemaradt, de szerintem jól játszott.
Egyébként ezek csak az én meglátásaim, nem akarok én vitát gerjeszteni, csak leírtam a véleményemet.
-
B-L-A-C-K
titán
"Messinek a kezére nem lépett rá, visszalassítottam vagy 30x, szerintem milliméter lehetett a híja, de akkor sem lépett rá a kezére, semmi nem történt ott."
Kicsit elaludtam belépek ide, és csipás szemmel ezt olvasom, azt hittem nem jól látok, hát nóóóómmááális vagy?
Mi az hogy nem lépett rá??? Szerinted ha beismeri hogy rálepett, még elnézést kér, plusz van 1000 felvétel van róla hogy rálépet, akkor nem lépett rá...Nem tudom te mit néztél végig 30x. de nézd ezt végig inkább 1x: [link]
Amúgy azon csodálkoztam nem kapott pirosat...
-
janos1988
addikt
Jobbról balra, 2-től fizet.
http://www.szerencsejatek.hu/joker
Jövő héten játszunk közös számokkal az ötös lottón giigz, B-L-A-C-K, pohár és umek7?
54
-
expander
senior tag
ha nagyon ritkan teszek valami lottot, akkor sem kerek jokert, mert abba szerintem nincs biznisz
de igen a bekeretezett szamokat kell nezni, elvileg a szelvenyszam a jokerszam is egyben, es ha jol tudom, bar ebben nem vagyok biztos, de talan visszafele kell nezni a szamokat, forditott sorrendben, tehat hatulrol kell kezdeni. de erre nem esküszöm meg, mintha csak hallottam volna valami ilyesmit
-
umek7
őstag
Valaki tudja a mai hatoslottó sorsolás joker számát, vagy hogy hol a fenébe lehet megnézni?
@giigz
Altintop egészen kiemelkedő volt szélső védőként, Iniesta nem nagyon tudott mit kezdeni ellene, sőt, még egyszer Altintop cselezte le őt...Én úgy láttam hogy Altintop egy rakás szar volt, Iniesta 10/10-szer szopatta le szélen. Egyszer valóban elvitte a törpe mellett a labdát, de az csak véletlen volt.
-
giigz
veterán
Most fejeztem be a Real meccset... Igen, kicsit le vagyok maradva, de nem volt időm.
Hát mit ne mondjak... A Real ezt több gólos előnnyel is nyerhetné, mármint egy ilyen Barca elleni meccset. Támadniuk kellene, nem ezt a nevetséges védekezést. Altintop egészen kiemelkedő volt szélső védőként, Iniesta nem nagyon tudott mit kezdeni ellene, sőt, még egyszer Altintop cselezte le őt... Pepe, Carvalho, és még talán Coentrao is jó volt, Ramost egy kicsit gyengébbnek éreztem most. Támadás nem is volt szinte a Real-nak, meg ugye a labdát is alig birtokolták... Ronaldo, Benzema, Higuain ebből adódóan gyenge volt, Ronaldo pl. szerintem az egészet le is sz@rta, de az biztos, hogy negyedóránként egyszer ért kb. a labdába, és akkor is egy magyar NB2-es szintjén játszott... Alonso, Diarra ők nem voltak rosszak, csinálták a feladatot...
Pepe eset: Hát ez megint érdekes... Még ő kér bocsánatot, meg ahogyan olvastam/hallottam Mourinho is problémázott vele. Komolyan mondom, nem értem... Messinek a kezére nem lépett rá, visszalassítottam vagy 30x, szerintem milliméter lehetett a híja, de akkor sem lépett rá a kezére, semmi nem történt ott. Az nagyon helyes volt, hogy Pepe egyedüliként a Real-ból elkezdett színészkedni, így kell csinálni!
-
NyxNyxNyx
addikt
-
expander
senior tag
android rendszer jelen pillanatban meg nem tudja, csak az iOS, gondolom kesöbb majd lesz egy frissites droidra, ami mar tudni fogja :\ enis becumiztam vele
marad böngeszöböl, ha a procid birja a flasht, de amugy van wap.bwin.hu oldal is, ami amugy teljesen tökeletes erre (bar ott meg azthiszem max 5 esemenyt tudsz a fogadoszelvenyre tenni)
-
malwy
senior tag
Androidos bwin sports progival hogyan tudok multibetet rakni? Vagy system, vagy kombi, vagy akárhogy hívjuk, csak nem az egyszeri fogadás.
-
pohár
félisten
itt is jó a buli
-
B-L-A-C-K
titán
Azért a heti 5/7-esem most is szépen elhasalt...
Antalyaspor - Besiktas V 2,10 jött (1-2)
Alcoyano - Almería V 2,35 elmet (2-2)
Everton - Blackburn V 6,25 elmet (1-1)
QPR - Wigan H 2,00 jött (3-1)
Freiburg - Augsburg V 3,30 elmet (1-0)
Osasuna - Valencia V 2,32 elmet (1-1)
Arsenal - Manchester Utd. V 2,46 elmet (1-1)Hétvégén volt vagy 8 millió döntetlen...
-
giigz
veterán
Az izgalmak most kezdődnek.
-
malwy
senior tag
Csöppet szerencsésen kiválogattam a döntetleneket. És még a maradék meccs hátravan
-
B-L-A-C-K
titán
Na City csak behúzta...
-
giigz
veterán
Ibrahimovic
-
anonymus89
addikt
Véletlenül félre húztam a city meccset hátha nátha......
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander #34910 üzenetére
Én nem is mostanra értem, mert szerintem is nyernek mind2-en csak janos1988-nak írtam ha már bundázna a két nagy csapatból az egyik akkor inkább a Real. De vannak érdekes dolgok azért amúgy is pl múltkor szilveszter környékén Angol bajnokságban a nagy csapatok 90%-a kikapott az esélytelenektől ugyan abban a fordulóban (Arsenal/Mu/City/Chelsea), és senki se számított egyikre se mert mindegyiknek kellett a pont, az se volt véletlen szerintem hogy pont 1szerre kikaptak ki...
-
expander
senior tag
-
giigz
veterán
Most már ott tartok, hogy szerintem a Barca és Real győzelem 100% biztos mára. Az előbb még azon is elgondolkoztam, hogy 50 menjen a kettőre, és akkor 24k tiszta haszon, de inkább nem.
- A Real nyerni fog, Mourinho is mondta, hogy nyerni akarnak, és az 5 pontos előnnyel játszhatnak könnyedén, nem élet-halál kérdés, és pont emiatt fognak nyerni, több góllal.
- A Barca azért fog nyerni, mert én azt akarom, hogy ne nyerjenek.
-
umek7
őstag
Nem azt mondom hogy egy Real/Barca sosem bundázik, de ez közel sem az a szituáció ahol felmerül a bunda mint lehetőség.
-
janos1988
addikt
Ez csak egy "elmélet"
Real vezeti a bajnokságot, most aztán a Barcanak 2-esbe kell kapcsolnia, hogy behozza a lemaradást, de még igy is 7 pontos a különbség a 2. Barca és a 3. Valencia között. Szorzójuk is viszonylag magas. Biztos vagyok benne, hogy sokan csapatják. Ez egy remek lehetőség a bundázásra (hogy a fogadóirodák nyerjenek ma
). Ha nem is egy hazait, de egy döntetlent simán kinézek. Úgyhogy ma érdemesebb 4 vagy több gólra rakni, az biztonságosabb.
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest