Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Nincsen valami hasonlóan nagylelkű oldal, ami kedveskedik pár forint kezdőtőkével, mint a fortunawin?

-
wmarci
senior tag
Holnapra itt az X-et eléggé érzem.
(Düsseldorf - Frankfurt) -
szpal17
őstag
-
wmarci
senior tag
-
szpal17
őstag
Mi köze van az odss-nak ahhoz, hogy az egyik kiesőjelölttel játszanak akik pontot azt elmúlt fordulókban nem igazán láttak...a PSG ezzel szemben mindenkit megvert nem kevéssel...
És most sem azért lesz x mert annyira jó ez a nice hanem mert a PSG nem akart nyerni...5-ről mellé fejeli a gyerek...senki nem zavarta...Nené egyedül vitte kapusra.Nevetséges...most egy jó ideig nem rakok mert felbasz idegileg...
-
szpal17
őstag
Ez a PSG komolyan kivisz a sodromból...kb minden helyzetet elszórakoznak..egyedül viszi a kapusra és visszafordul a gyerek..nevetséges. Megint egy szép bukta szelvény...

-
wmarci
senior tag
Lehet fogadni arra valahol hogy milyen állat fog berohanni a következő pl meccsen

Krokodil: 1200odds
Ez nekem nagyon tetszett:[link]
Úristen a hideg sza..r is meghűlt bennem

-
Bencus88
nagyúr
Na megy a City.
Holnap akarok tenni egy szelvényt várom az ötleteket.Vagy várjak a Bl-ig?
-
mmdms
addikt
Fuu lille bordeaux 4-5, nem semmi 9 gólos meccs, na erre mekkora odds lehetett..
-
B-L-A-C-K
titán
Na szurkoljunk wmarci-nak ezért: [link]
-
giigz
veterán
Inter is kezd formába lendülni, nagyon megy nekik manapság...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jokes67
tag
Espanyol-Zaragoza is valami hasonló kategória....
-
Jokes67
tag
Ez az Inter hihetetlen...tök utolsó csapattól kikapni
és akkor fogadj biztosra vazzeg -
Toxic
tag
azt ugy szoktuk,hogy kiválasztasz egy középcsapatot,aki sokat x-el.. és egyesével lehet rakni.. megrakod elsö héten ezerrel..elmegy,második hét 2ezer,elmegy,3.hét 4ezer,bejön.. döntetlenre a szorzó minimum 3x tehát nyertél 12000-t,ráforditás 7000.. lehet szinezni,pl jégkoronggal.. ott 4x a szorzó
-
umek7
őstag
-
janos1988
addikt
"Aki online pakol ma az nyugodtan rakja a fogadások közé a Fürth - Paderborn meccset 6+ gólra 15x-ért. Érdemes bevállalni." Ezt írtam. Én sehol sem beszéltem over-ről, tudom én is mit jelent.
Amúgy meg 2,75-ért érdemes bevállalni a vendég győzelmet (élő fogadás)?

-
giigz
veterán
Mi a sz@r van itt ma? Az egyik 15-ös szorót talál el, mint tuti tipp, a másik 277x-es szelót rakott tengap, és be is jött...

-
umek7
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Tévedsz. Ez "pontosan hány gól lesz" opció. Nyilván mivel nem lenne jövedelmező nekik felskálázni hogy "pontosan 7 - magas szorzó", "pontosan 8 - még magasabb szorzó" ezért a 6+ gólnál megálltak és adtak egy fix opciót. Ez esetben tényleg nyerő a 6 gól is, DE nem szabad összekeverni az Over X fogadással. Ha az X kerek szám pl. 5, a meccsen 5 gól születik, akkor a tét visszajár. Ez a biztonságosabb megoldás, erre van alacsonyabb szorzó. Ha nem kerek, pl Over 5,5, akkor ha csak 5 gól születik vesztettél, ha 6 akkor nyertél.
-
Toxic
tag
-
janos1988
addikt
Gólok száma 6+ Azaz 6 vagy több a nyertes.
-
Toxic
tag
üdv.. be szabad lépni a klubba ?
kajak függö vagyok 
-
expander
senior tag
5,5 over - jo
6,5 over - nemjo
6.0 over - a tet visszajar (illetve van azthiszem olyan is, hogy a feltett penz felet bukod, a masik felevel viszont nyersz, tehat ugy is 7,5x odds) -
giigz
veterán
Ő szerintem 5,5 fölé gondolta, és az 6+ (6 vagy több)
Nézzétek meg, a meccseken 6,5 fölé már 20 vagy fölötte van a szorzó, 5,5 fölé meg 10-15
Tehát bejött, és pontosan el is találta, hogy 6 gól lesz a meccsen, egyértelmű, hogy ez így volt lebeszélve, tehát egy szép kis bundát fogtunk ki, amiről a kolléga értesült előre. 
-
umek7
őstag
Over 6,5-nél és Over 6-nél is 7 gól kell. Az utóbbinál ha pontosan 6 lesz akkor a tét visszajár.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom miért nem ír magyarázatot, pedig be van jelentkezve...
Viszont egy féltételezésem van. Valahonnan kapta ezt az infót, de nem tudta megrakni mert neten nincs pénze, és látta hogy jön, és most kurv@ kib@szott ideges...

szpal17: 6+ = 6 vagy több
Amúgy ha pont 6 lesz azon is meglepődök mert miért írt pont 6-ot, miért nem akkor 5-öt vagy 7-et...?
Bár vannak véletlenek de itt valami sántít.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
Ilyet... janos1988 fogadótárs szerintetek mit szedett be? Ilyen 15x szorzót eltalált egy picit, jól mondta BLACK, itt kezdődik a bundamaffia.

-
expander
senior tag
enugytudom, tegnap volt az uccso meccse henry-nak, BLbe mar nem fog jatszani
-
pohár
félisten
4-1

-
geeg20
csendes tag
nekem ez van ma
238 Nice - Paris SG V 1,90
237 Lille - Bordeaux H 1,64
231 Atalanta - Lecce H 1,83
234 Internazionale - Novara H 1,25
228 Aston Villa - Manchester City V 1,65
Eredő odds: 11,76095 -
wmarci
senior tag
Jövőheti BL-mecsekkel mi a pálya?

Vagy csütörtökön két Manchesteri szerencsétlen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
geeg20
csendes tag
még a végén jő 2 gól összejöhet 1 félidő alatt

-
B-L-A-C-K
titán
Ha nem is lesz meg 45 perc alatt a még 2 gól már akkor is kurv@ kiváncsi vagyok honnan jött ez neki?

Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egyik az 5 éves kisfia tippjeivel nyer 80 ezret, a másik fog egy ~800 oddsot...

Se francia se török se olasz...hát így gyakorlatilag nem sok marad.

Nézzétek meg, a meccseken 6,5 fölé már 20 vagy fölötte van a szorzó, 5,5 fölé meg 10-15