Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
válasz
Silent77
üzenetére
Bilbao, Valencia, Twente, Schalke, Sporting
Del Potro, Gasquet, Almagro
Alba Volánexpander... Roddick hozni fogja, ráadásul otthon játszik
szombatra a Chelsea X2 3,15 mixen, kombikra kiváló...
City hendi 1.49, Real hendi 1.86, Pool győzelem 1.35, hendivel 2.00, Milan - Juve H 2.15, egész jól lehet majd kaszálni, csak a csapatok is gondolják úgy ahogy én
-
expander
senior tag
vagy 2hete panaszkodtam, hogy folyamatosan ugy mentek el a dolgaim, hogy 90+. percben. masnap rögtön nyertem, es azota, ha nem is sokkal, de plusszba is vagyok. tegnap megint ez volt, realmadrid 93.perc, ma inter 93.perc..... nem lesz ez igy jo. szerencsere, volt egy "biztosito" szelvenyem, amin a marseille volt huzva, ugyhogy igy kb 0-an vagyok ma, esetleg ha nyer roddick es raonic, akkor meg plusszos is lehetnek
kemeny palyan, mind a ket szervagepnek hoznia kell a meccset ! -
rég raktam már szelvényt, ma megpróbáltam!
Manchester City - FC Porto H
Base - Bayern München H
Olympic Marseille -Inter H34760ft-ot hozott.

-
Bencus88
nagyúr
Szerencsétlen nyomorék tetű banda......

Kezdtem beírni a "győztes" szelvényt erre tessék nyomorult inter
City - Porto H jött
(*1-0)Basel - Bayern H jött
(*0-1)Marseille - Inter V 93-ik percbe gól elment300Ft---->1825Ft
-
sz_abika
addikt
Marseille gól
ez nem igaz
Nem akarja a tippmix hogy kiszálljak
DDDDD -
B-L-A-C-K
titán
Na volt értelme lemennem 3 meccsből 3 kuka...

-
sz_abika
addikt
151Bilbao - Montepaschi Siena
H 2.02
154Sparta Praha - Litvínov
H 1.70
160Wetzlar - Füchse Berlin 15-18 2.fi
V 1.36
188Marseille - Internazionale
H 1.90
203Sochaux - Lille
V 1.65
207Caen - Auxerre
H 2.15
235Anderlecht - AZ Alkmaar
H 1.95Össztét: 700 Ft
Össznyeremény: 24 115 FtMarseille fog kitolni velem úgyérzem...
de a Praha is csak az utolsó percben nyert
(ha online lett volna pénzem, a 0.5es hendit nagyon játszani kellett volna) -
sz_abika
addikt
ad1: 60-59 a bilbao-siena, úgy hogy a labdát a levegőben fújták le már

ad2: cseh hoki 1vs12.
harmadik negyed felénél X és a hazaiak -0.5ös hendije 2.75
wtszerk: mostmár 4.00
-
janos1988
addikt
St. Etienne felébredtél? Jó reggelt.
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Elegendő, ha megnézed kik ellen játszották az utolsó 5 meccset és milyen eredménnyel végződött. Brigthon mérföldekkel jobb formában van most, mint a Hull. Nem is értem, miért viszik felfele az oddsát.
De ami a vendég győzelem mellett szól, az a legutóbbi szintén vendég győzelme a Leeds ellen 2-1. Kell ennél több indok mellette?
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó le kéne mennem raknom még egyet...

Marseille/Bayern győzelem?
-
B-L-A-C-K
titán
Raktam egy ilyet ma:
191 Marseille - Internazionale 1. félidő eredménye H 2.39
204 Sochaux - Lille 1. félidő eredménye V 1.97
226 PAOK - Udinese V 2.51
245 Montpellier - Bordeaux H 1.951 600 Ft ~ 36 870 Ft
-
expander
senior tag
Mancity, Bayern, Lille, Motherwell negyest toltam (szamomra) nagyobb tettel

es mara is kihagyhatatlan a (0-1) V az inter meccsre 1,75ert, bar tegnap is befürödtem a chelseavel, de hatha majd ma jo lesz

-
pohár
félisten
jaa, őt most nem néztem, egyedül Tittinél láttam nagypénzes fogadást, de az nálad is bent van, ami nála

csak lestem azon az 1000€-s visszafogadáson, jól keni
222 X. Malisse - A. Roddick V 1,25
174 Manchester City - Porto: Manchester City szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,12
177 Basel - Bayern München V 1,54
208 J-W. Tsonga - N. Mahut H 1,08
204 C. Wozniacki - S. Halep H 1,22Eredő odds: 2,84075
Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 1135 Ftén ezzel szemezek mára, egyedül a Bayern győzelem sántít picit, de lehet alaptalan a félelmem

Tsonga csak oddsnövelőnek van bent -
anonymus89
addikt
egy ilyet raktam ma:
178 M. City - Porto mindkét csapat szerez gólt H
184 Basel - Bayern München 2,5-nél több
189 *(0-1) Marseille - Inter V
203 Sochaux - Lille V
210 Caen - Auxerre 2,5-nél kevesebb -
janos1988
addikt
-
umek7
őstag
Ma-holnap
Xavier Malisse - Andy Roddick Roddick @ 1.22
Hamburg - FFC Turbine Potsdam 2.5 gól fölött @ 1.28
Dinamo Tbilisi - Sioni Bolnisi Dinamo Tbilisi @ 1.20
Caroline Wozniacki - Simona Halep Wozniacki @ 1.23Tét: 87.25$
Várható: 201.1$ -
mmdms
addikt
160 Wetzlar - Füchse Berlin 3.20 9.65 1.36
165 X. Malisse - A. Roddick 2.85 --- 1.25
169 Manchester City - Porto 1.55 3.40 5.75
179 Basel - Bayern München 5.90 3.40 1.54
193 Marseille - Internazionale: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz
229 Atl. Madrid - Lazio 1.52 3.45 6.05Asszem evvel fogok mai nap próbálkozni, tétet még nem tisztáztam le magammal.

Vélemény? -
lanw
aktív tag
Futball, Bajnokok Ligája
Basel - Bayern München
Összes gól : 0-1 gól (Nyereményszorzók : 3,80)Futball, Bajnokok Ligája
Marseille - Inter Milan
Meccs eredmény : Marseille (Nyereményszorzók : 2,10)Futball, Európa-liga
Manchester City - Porto
Meccs eredmény : Manchester City (Nyereményszorzók : 1,60) -
B-L-A-C-K
titán
Holnap nyernem kell, ez már nem állapot...

-
sz_abika
addikt
Fogadószelvény
154
Sparta Praha - Litvínov
H 1.70
229
Atl. Madrid - Lazio
H 1.52
235
Anderlecht - AZ Alkmaar
H 1.95
Alaptét:Fogadástípus:
Odds: 5.04
Tét: 500 Ft
Nyeremény: 2 520 FtHolnapra még ennyi.
Ha ez sem, akkor inkább chipsre és sörre és pizzára és minden ilyen "luxus" cikkre megy a pénz, amiből mostanság mentek a mixek. Legalább azok örömöt hoznak a konyhára -
anonymus89
addikt
Ezeket raktam mára gyorsan még 18:15-kor:
124 *(0-1) Napli-Chelsea H
134 Bolo-Fiorent 2-3 gól
136 Modena-Albinoleffe D
141 Blackpool-West HamHa felnézek fórumra még talán nyerek is....
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
West Ham remélem kitart most már, jó lenne "nagyot" nyerni.
pohár: Nem.
Szerk.: Ott az újabb WH gól! EZ AZ, HAJRÁ!
Mellesleg érdekes, hogy 3-1-re áll mind3 angol.
-
janos1988
addikt
Ó, nem már West Ham piros lap

A mixem még él. -
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz
janos1988
üzenetére
ez 4x pfúj nálam

borsodit rühellem, ihatatlan fos számomra
camambert úgyszintén pfúj
tepertős pogácsából a tepertőt utálom
ha az ott fent sokputtyonyos tokaji (bár mi más lenne), akkor jó, ha nem akkor pfúj

164 Portland - San Antonio (hosszabbítással) H 1,52
135 D. Nalbandian - W. Odesnik H 1,15
139 J. Isner - G. Müller H 1,13Eredő odds: 1,97524
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 395 Ftegy ilyenem van éjszakára, ha jön jön, ha nem akkor netre kifújt egy ideig

-
janos1988
addikt
-
Jokes67
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Az én tippem a bajnokok ligája visszavágói,amikor nincs választás,támadnia kell a hátrányba lévő csapatnak...és amikor gólt lő,a másiknak kell gólt lőnie ,nehogy kiessen...ráadásul ha két jó csapat játszik egymás ellen..pl.most boritékolom a 3+ gólt a Chelsea visszavágón....
-
sz_abika
addikt
Hol tudnék olyan statot nézni, hogy az otthoni meccsek a finn hokiligában hány%ban végződnek hazaiban?semmi, csak nem jött be a fül betradaron ^^
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jokes67
üzenetére
Persze, mondjuk 3-at elég nehéz eltalálni, de mint írtam nem egy nagy összeg havonta az a 3000 ezer forint, és ha egyszer jön millió feletti nyeremény. 5 ezerből 1x meg csak jön. Bár ha jobban belegondolok 5000 ilyen rakás úgy hogy napi szinten 1 az több mint 13 év...

Janos1988: Az se rossz, de az havi 30 ezer ami már nekem sok lenne csak erre...
-
sz_abika
addikt
Grr jött a két általam választott hoki meccs, de kellettek társak még így behuztam a "tuti" hv71et innen, de mikor hazajöttem megnézni statokat láttam már hogy ez nem olyan tutto.
Na nem baj, ha umek Barnsleya leikszel akkor jön valamicske, mégha RM ki is baszott velem is
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
éjszakára Memphis (NBA) győzelem, ki mit szól hozzá, aki követi a ligát?
-
janos1988
addikt
Na rossz lovakra tettem megint, az angol championshipben 1 fi.-ben megvolt mind a 3nál a 2+ gól. Kb. 30x-as odds lett volna. Mindegy...
-
pohár
félisten
a hv71 is beveheti tövig

-
NyxNyxNyx
addikt
Most raktam meg Betclic-en élőben: Napoli +1 4.25 odds 400Ft-al

Most meg 800-al és a Chelseat is 800-al 3.75 odds ingyen pénz
-
szpal17
őstag
Raktunk kollégáim segítségével egy puttót telefonon..sms-ben...és lám nyertünk 1600ft-ot...mindenki mondott két számot.

Mondom az óriási részemmel, 400ft-t felteszek a madridra meg valakire...Ha nyerek az egész megy fel újra.
Aztán meggondoltam magam és inkább vettem 3 hotdogot az ikeában. De jól tettem.
-
B-L-A-C-K
titán
Még jó hogy pár száz forintokkal játszok, bármit rakok bukó...

De ha jön a szelóm többi része megörülök...

Ezt raktam amúgy:
120 CSZKA Moszkva szerez gólt: nem 1.80x
123 Napoli - Chelsea V 2.90
132 Bologna - Fiorentina H 2.45
139 Barnsley - Birmingham D 3.15
140 Millwall - Middlesbrough V 2.54 -
B-L-A-C-K
titán
Na én is megraktam Cszka nem lő gólt, erre persze hogy elmegy az utolsó percben bár csak egy 500-as szeló volt...

-
umek7
őstag
Patyi elemzése a Napoli - Chelsea találkozóról, teljes mértékben egyetértek vele, bár ő a taktikai szempontot elemezte és még kilehetne egészíteni pár fontos infóval de mentségére szóljon hogy a karakterszám ennyit engedett.
A Napoli bajnoki szereplése ráment a kettős terhelésre, nem tudtak annyira a hazai küzdelmekre koncentrálni a Bayern-City tengely fémjelezte halálcsoport mellett. Így maradt nekik a BL és a hazai kupa. Az utóbbi hetekben azonban újra formába jöttek, x-eltek Milánóban a piros-feketék ellen majd kiejtették a kék-feketéket a kupában és lesimázták a Chievo-Fiorentina duót a bajnokságban. A BL-ben is jól szerepeltek eddig, az akkori Bayern nem az ő szintjük volt, de a City ellen veretlenül zártak, hazai pályán pedig ki-ki meccset nyertek ellenük, ami ebben a párosításban mérvadó lehet. A Chelsea ramaty formában van, idegenben főleg gyengék, az utóbbi 3 meccsükből 2 x és 1 vereség a mérleg a Norwich-Swansea-Everton trió ellen. Ráadásul a Swansea elleni döntetlen is egy gyakorlatilag elvesztett meccsen, a 92. perces mákos góllal jött össze. Néztem őket hétvégén a kupában hazai pályán a másodosztályú Birmingham ellen és pocsék teljesítményt nyújtottak, alig akadt helyzetük, mindenféle lelkesedés nélkül rakkoltak. Fergeteges támadójáték amúgy sem várható tőlük, Drogba már nem az igazi( de még mindig jobb opció mint Torres), így a Mata-Sturridge kettősben lehet bízni, ők ketten ütik meg jelenleg a csapat szintjét. Ami azért ciki mert egy nagycsapatnál van 2-3 ballaszt a jó játékosok mellett, nem pedig 9... Persze ezek erős szavak és nem akarok Chelsea érzelmű szurkolókat megbántani, de tény, hogy a fentebb említett két játékoson kívül a többiek nem sokat tesznek hozzá a csapat játékához. Nézzük mi várható a meccsen: A hazai csapat 3-5-2-ben játszik papír szerint, de ez támadásban átalakul 3-4-3-ra elöl a Lavezzi-Hamsik-Cavani hármassal a két szélen pedig a 8 tüdejű Maggio-Zuniga kettőssel, míg védekezésben a két szélső visszazár és a támadó hármasból is visszazárnak, tehát lesz egy 5-4-1, ami labdaszerzés esetén a pálya egészében 4 villámgyorsan kispriccelő embert jelent (a két szélső és a két csatár). Mi jelenthetne problémát? Hogy hátul csak hárman vannak. Viszont a Chelsea szélső játéka a szélsőhátvédek előretörését jelenti, márpedig a két hazai wing back gyorsabb és erőszakosabb a Cole-Ivanovic/Bosingwa szárnyaknál. Tehát ott nem jelent veszélyt az angol csapat, mert labdavesztésnél is visszazárnak a nápolyiak. Jöhetnek középen, viszont lesz ott akkora tömörülés, hogy ihaj. A 3 középhátvéd és az emberevő Gargano (vagy a technikásabb Dzemaili) valamint visszazár Inler és Hamsik is, de Lavezzi is zavarja majd a középpálya leghátsó emberét. Tehát lesznek ott hatan az ellenfél két veszélyes emberére (rajtuk kívül Ramires képes még cselt megcsinálni, de Gargano bődületeseket alárúg majd ha elkezdi a csetlés-botlást mellette). Összességében tehát az impotens támadójátékkal rendelkező, az edzővel viaskodó és látszólag nagyon mélyponton lévő Chelsea erősségeit (ha vannak olyanok) tökéletesen kiolthatja a Nápoly. Az ő villámgyors kontrajátékuk viszont simán működhet mert Villas-Boas nem védekező felfogású edző, ő nem tudja beállítani bekkelni a csapatát. Emellett Lavezzi ha megindul bárkit kicselez, távolról sem lőnek rosszul és a pontrúgásoknál Cavani+ a hátvédsor magasabb elemei is veszélyesek.
A San Paolo csurig lesz, láthattuk többször is, hogy a nagy meccsekre mennyire fel tudják tüzelni a csapatot. A Napoli az első perctől kezdve nem ismer majd elveszett labdát, véleményem szerint erőben, küzdelemben és játékban is a vendégek fölé nőnek majd, így nem lehet kérdéses a hazai győzelem és könnyen AVB-t is megbuktathatják... -
giigz
veterán
200 Ft-ból 130k

-
janos1988
addikt
Na, szelvények megrakva

A legjobbal 250-ből jöhet 2,5M Ft
-
sz_abika
addikt
-
DonGyno
csendes tag
Erről mi a véleményetek?
Barnsley - Birmingham City
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen
1.37Blackpool - West Ham United
1.25SSC Napoli - Chelsea
1.30CSZKA Moszkva - Real Madrid
Háromesélyes fogadás
Tipp: Real Madrid
1.35
Szorzó : 3,01 Tét : 4000 Várható Nyeremény : 12,021 -
Bencus88
nagyúr
mai 4/3-as:
Barnsley - Birmingham D
*1-0 Moszkva - Real V
Napoli - Chelsea H
Bologna - Fiorentina D
Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)