Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
expander
senior tag
-
pohár
félisten
válasz
Vandit.
üzenetére
itt is volt tizi, duplán

hát az tényleg rohadt izgalmas volt, én nem kívánom senkinek azt amit akkor átéltem...

holnapra a Real overt nézegetem 1,54-ért, tippmaxra remélem tesznek ki darts-ot, mivel lesz pár meccs, és még ott lesz Nadal meccse is, arra is kitalálok valami okosat

-
BéHGT
senior tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Engem tényleg ne hagyjatok ki!! Pls....
umek7: Mi a minőségi? Mondanál pár ilyet? Én eddig csak a Tittinél voltam előfizető, de nekem nem jött be, 1,20 alatti tippeket jó hogy kombiba raktam, hogy jöjjön is valami, de kb 10ből 6-7 elment!!! Szépen levittem az egyenlegem 22-ről 4000-re... Arra meg sajnos egyedül is képes vagyok, most is megtettem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit.
üzenetére
Á kapufa, így izgibb, de a 11-es akkor is megvan....
(2.45x odds)umek7: Valamelyen szinten igazad van, tény hogy nem minden piros piros volt, de ez szerintem jogos volt...De mind1 tényleg hagyjuk jó meccs ez a lényeg...
Amúgy már csak azon lepődnék meg ha valaki írná Messi direkt lőtt 11.-ből kapufát...

-
umek7
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Tényleg jó olvasmány, lehet benne kételkedni, és nem kizárt hogy rengeteg kamu van benne (fogalmam sincs mennyire hiteles forrás), viszont kétségtelenül ír olyan dolgokat amik igazak, mert több külföldi fórumon is volt már ezekről szó, és részt vettem már efféle beszélgetésekben én is.
Mondjuk az igaz, hogy a Szerencsejáték Zrt-nél vannak a legkisebb oddsok, de ez azért van, mert itt ugye adózni is kell. Másrészt meg inkább legyen kisebb az odds, de tutira megkapom a pénzem és nem fognak soha sem kitiltani, ami ugye valljuk be nem mindegy.
Ezt mindenképpen kiemelem, és a válasz nem csak neked szól, hanem mindenkinek:
Valószínűleg berögződés, illetve szemléletmódból adódik ez a "felfogás", de ezt tegyük tisztába. Naprakész vagyok MO, illetve a legtöbb európai ország "szerencsejáték" (=sportfogadás, póker) helyzetével. Mivel nem akarok százezer sort írni, ezért megpróbálom nagyon nagyon leegyszerűsíteni a képletet:
Azért írom így, mivel a kettő nagyon összefügg (eltérések ettől függ. vannak!!). A MO-i online pókert már 2006 óta szeretné "korlátozni" a kormány, legalábbis már akkor tervbe volt véve az hogy kitiltják az összes magyar játékost a külföldi irodáktól (sokféle út létezik erre, és a megkerülésére is..), akkoriban erre lett benyújtva pár törvény, de szarul voltak megfogalmazva, és semmilyen koncepció nem volt mögötte. Idén januárjától kezdték el még durvábban piszkálni ezt az egészet, rengeteg midstakes pro játékos vette ki a rollját a termekből mert féltek egy esetleges "szopástól", de több szakértő is átolvasta az új törvényeket, bagatell. Semmitől nem kell félni. Amúgy is ha minden igaz akkor majd egy nagy és egységes piac alakul majd ki, aminek nagyon örülhetünk. Sportfogadásban sokkal könnyebb dolga van/lenne törvényileg, DE amíg nem születik meg egy licensznek (már ha egyáltalán akarnak erről hallani) megfelelő online magyar fogadóiroda ADDIG semmilyen "letiltástól", meg egyéb hülyeségtől nem kell félni. Szintén nem akarok hosszasan belemenni, de per pillanat egyébként erre nagyon kevés az esély. Illetve még ha meg is születik ez a terem, a játékosok korlátozása egy teljesen más utat követel meg, ergo nem egyenlő azzal hogy ha lesz magyar online terem akkor nem lehet majd külföldiben fogadni. Ehhez elsőnek az EU-val kell majd szórakozni, és egyéb licenszekkel. Franciaországot és Olaszországot ne merjétek felhozni, ott teljesen más a helyzet mint idehaza.
A lényeg: nyugodtan fogadhat mindenki online irodánál és tárolhatja is ott a pénzét, nem fogja probléma érni. Online pénztárcát pedig használjatok, megéri...
-
-
szpal17
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Detto ezt néztem én is...bet365-ön már oldalra raktam a sávba és írogattam az összeget, hogy mennyiből mi lenne.

De a West ham meccs miatt nem merem..meg féltem a kis pénzemet...kivárok és majd egy simának gondolt meccsen bukom el.
Jó kis dél amerikai éjszakára és akkor nem kell izgulni. 
-
BéHGT
senior tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Van benne valami, de nálam az nem foci, hogy beállnak 10 emberrel védekezni, plusz a csatár 5 percenként hisztiszik vagy meghal a pályán.

És ezt úgy mondom, hogy utálom a Barcát, de egy kicsit nagyon lefocizta a csleszkijt... Persze, gólra játszák, a Barca csak 2 kapufát ért el, de azért Messi (akit szintén nem szeretek) párszor megetett 3-4 védőt egyedül. Nem hiába az aranylabda, na.
Legfrissebb ZÖLD be sem került még tegnap? -
pohár
félisten
válasz
Vandit.
üzenetére
bezony, jött a hendim

tudtam hogy kétgólos győzelem is lehet a Milanon, erre mindkét szelómat V-re húzom be, ggrrr ilyenkor tudok haragudni magamra
ha holnap minimum 4 gól lesz a Realon, és a Chelsea meccs X/1 lesz, akkor még jöhet 1500ft, holnapra Real -2 hendi és Chelsea gól kell nagyon nagyon
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit.
üzenetére
Bármi lehet, én szívem szerint X-et mondanék, de nem bánnám ha jönne...Utána már nem is lennének annyira kami meccsek a szelón, és 3ból 1 csak becsípne...

Abban reménykedek Arsenal végig támadni fog, Milán meg szépen kontrákból gólt ver...
. Vagy egy pirilapot benyalna az Arsenál és már nyert ügy...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung BM9C1 Nvme 512GB újak!
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...éééés akkor mindjárt 2:0 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(2.45x odds)
, holnap tiszta fejjel irok majd nekik.