- Fórumok
- Egyéb
- Tippmix - Archívum I.
- (téma lezárva)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
sz_abika
addikt
-
kmagor
csendes tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet ez is megvan bundázva, de ha azt nézed ez amit most kifizetnek lópikula mint amennyit beszednek vele.
Szóval én nem várnék míg elviszik, mivel utána is ugyan annyi esélyed lesz hogy megnyerd, és mivel heti 1 szólónál nem szánok rá többet soha ezért így nem várok semmivel...Természetesen úgyse jön, de ha mégis nehogy azon kapjak szívinfarktust hogy azt a 225 Ft-ot hetente zsidó voltam rárakni...

-
B-L-A-C-K
titán
-
szpal17
őstag
Kár végülis, hogy így kombináltam...így elmondhatom én is, hogy két szelvényen 1-1 meccs ment el...elmentek az ingyen zsetonok...

Bár a múltheti 2600ft-os nyerő szelvényemen kívül rég nem költöttem fogadásra, de most úgy érzem az eb-ig nem igazán lesz esemény...sakkra nem mernék rakni.

-
bmath
csendes tag
Nem tudom miért, de a férfi megérzésem valahogy most döntetlent súg

De az eredmény szuggerálása hátha segít
"A szeretett csapatod címere nagyon fontos, úgy kell rá vigyázni mint a gyermekedre, úgy szeretni mint az édesapádat, és soha el nem felejteni mint a nagymamádat" José Luque -
pohár
félisten
benne lehet ez is, de tudod... franciák

Oklahoma City @ LA Lakers - Game 4(Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Oklahoma City Thunder 1.833Phoenix @ Los Angeles - Game 4(Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
LA Kings 1.434nekem ennyi van éjszakára és estére, ha nem nyer az OKC, beveheti tövig
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | -
pohár
félisten
a Montpellier egy X-szel is bajnok, nem kell halálra futniuk magukat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | -
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
-
Csucsu88
tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
szpal17
őstag
-
pohár
félisten
-
szpal17
őstag
-
szpal17
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
-
giigz
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
absolutely

ha Murray-nek sikerült felépülnie a hátfájásából, nem hiszem hogy sok esélye lenne nyálbandinak
1.500 HUF Nyertes Egyszeri 2.864 HUF Kosárlabda LA Lakers @ Oklahoma City - Game 1 (LIVE)Total PointsOver 1.909 +192 Nyertes
szépet fogtam

na ma még tolok 1-2 1500-ös fogadást, remélem egyik se fog elmeni
umek7
őstag
-
szpal17
őstag
-
pohár
félisten
francia - francia, gondolom nagyon jóban vannak, örül az örömének
Daniel Alves
őstag
-
szpal17
őstag
-
szpal17
őstag
-
umek7
őstag
-
kmagor
csendes tag
-
pohár
félisten
mehetsz oda is, bár ott azt hiszem 3x oddson kell forgatni

Williams under épphogy csak jött, nagy mázlim volt, de így is mínuszos a nap

na majd Del Potro visszahozza nekem
Jarod1
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
-
expander
senior tag
egyszer 2. lettem rajta
a döntö asztalosok mar kapnak kupont is vagy rendes casht, viszont arra figyelj, hogy a nyeremenyt csak akkor kapod meg, ha utana összegyüjtessz egy par pokerpontot. szoval nem lesz azonnal a szamlan a nyeremeny, beteszi a bonuszok köze, es akkor kapod meg, ha szereztel 5 vagy nemtudom mennyi pontot... az meg mikro teten sem sok leosztas, szoval nem para -
B-L-A-C-K
titán
-
mario1012
tag
-
kmagor
csendes tag
-
sz_abika
addikt
Betclicen van ilyen ingyen kupon ha befietsz - én anno 12ftért vettem zsetont és kaptam 30 belépőt

Össz 5kt biztos nyertem rajta, pedig nem vagyok egy póker mágus ...
Amúgy majd kieditelem ha nagyaon rossz kérdés...de az öngól is Pool gólnak számít vagy effektív nekik kell lőniük?
PSN: xszabikax -
B-L-A-C-K
titán
-
juliabrilke
veterán
-
b3Ro
senior tag
-
kmagor
csendes tag
-
szpal17
őstag
-
nincsisbéla
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
ööö rémlik nekem ez az izland - portugál meccs

vagy az a portugál - izland volt, mikor 4-4 lett, én meg agyfaszt kaptam?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | -
Shkiz0
nagyúr
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
Daniel Alves
őstag
-
Zoli9292
tag
-
dReFiX
senior tag
Hát meglepő volt egy 3x szorzó egy ilyen formában lévő csapatnak de nem volt annyira papír... de pont nekem is azt jutott eszembe, hogy megért volna ez több pénzt magában, nem csak egy kami kombit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valaki pedig intézzen egy 2-1 city győzelmet, akkor jön az over, X2, illetve a hendi X

-
sz_abika
addikt
-
atila4
senior tag
-
szpal17
őstag
-
janos1988
addikt
-
b3Ro
senior tag
-
Daniel Alves
őstag
-
Csucsu88
tag
-
umek7
őstag
Szerintem a Newcastle-n ha egy szoros meccsen is, de lendületből átmegy a City, majd a QPR-t is elpicsázzák. Viszont a MU-nál nem lesz ennyire sima a helyzet szvsz. A Swansea hazai pályán még oké, de ha csak a Sunderland nem tesz egy szívességet akkor nem sok jót jósolok. Kimenni ma is ilyen mentalitással a pályára, miközben Fergie azt nyilatkozza hogy győzni mentek.. Teljesen szétesett a csapat, múltkor is otthon leadni egy 2 gólos előnyt, a bajnokság e szakaszában.
Az biztos hogy ki kell pucolni a csapatot. Nem értem ilyen Park mit keres még egyáltalán ott, Scholes, Giggs, Owen respekt, de már számításba sem jöhetnek jövőre. Venni kell majd pár játékost, akiket nem 2 perc lesz beépíteni a csapatba. Mondom én nem szimpatizálok igazából se a MU-val se az MC-vel, de nagyon úgy néz ki hogy az utóbbi sikeresebb lesz az elkövetkezendő években.
-
Bencus88
nagyúr
Nyilván picit dühből is mondtam amit mondtam, de nagyon sokszor szerencséje volt a MU-nak plusz kikapott meg elszart olyan meccseket amiket hozniuk kellett volna.Citynek meg nem úgy sikerült kicsit szerencsételenk voltak, de remélem megnyerik, mert 100%-osan megérdemlik.
pohár: Én is beírtam a mottóim közé

-
umek7
őstag
Én ha muszáj dönteni akkor a MU-val szimpatizálok, mintsem a Cityvel, de Fergiékre sok-sok erősítés, pucolásra ráférne már. Amíg ez nem történik meg addig a nyakamat ráteszem hogy a következő években több trófeát fog nyerni Manzur (vagy hogy a faszba kell leírni) sejk mint a vörös ördögök.
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D -
janos1988
addikt
-
Silent77
veterán
-
Angelina87
tag
-
b3Ro
senior tag
-
sz_abika
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
smeagolmzx
csendes tag
-
Vandit.
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
janos1988
addikt
-
dReFiX
senior tag
-
anonymus89
addikt
-
BéHGT
senior tag
-
nincsisbéla
aktív tag
-
szpal17
őstag
-
jpm
senior tag
-
umek7
őstag
-
szpal17
őstag
-
walakii
tag
-
Silent77
veterán
-
Silent77
veterán
-
szpal17
őstag
-
walakii
tag
-
janos1988
addikt
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
sz_abika
addikt
Én meg tettem mert tényleg robognak + a kanadaiak ellen lehet pakolászni.
Utobbi felbuzdulva kombiba tettem DC Uniteddel, erre leikszeltek montreallal és mosgt megint már csak egy ezresem maradt
..ami meg erre ment:
Nadal nyeri első szettet és meccset
Djoko nyeri első szettet és meccset
Tsonga nyer
Monaco nyer
Sparta Rotterdam nyer1000-> 3200
PSN: xszabikax -
B-L-A-C-K
titán
-
Bencus88
nagyúr
-
janos1988
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Tippmix - Archívum I.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a döntö asztalosok mar kapnak kupont is vagy rendes casht, viszont arra figyelj, hogy a nyeremenyt csak akkor kapod meg, ha utana összegyüjtessz egy par pokerpontot. szoval nem lesz azonnal a szamlan a nyeremeny, beteszi a bonuszok köze, es akkor kapod meg, ha szereztel 5 vagy nemtudom mennyi pontot... az meg mikro teten sem sok leosztas, szoval nem para

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)