Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
expander
senior tag
erdekes, hogy pont a torino meg a pescara meccs 0-0 csak...
-
expander
senior tag
nem lehet okolni, ismet tovabb javitotta, a mar amugyis fantasztikus orszagos csucsot... tenyleg sokkal jobb es eselyesebb volt a szerb. de hat lacinak a vegyes a lenyeg, ez csak ilyen fürdözes neki

na viszont az, hogy mutina elörebb vegzett mint verraszto, ez tönkretett nalam mindent...
-
expander
senior tag
a forma1 utan atkapcsoltam, most 5 perc alatt 2db 99.9%os helyzetett hagyott ki a fradi, a paksnak nem sok köze a jatekhoz...
na most meg pont gol 2-2. itt ez vagy hatalmas bunda, vagy hanyinger ez az nb1

najo, 3-2 en ezt el sem hiszem...
DDDDDD -
expander
senior tag
na bekombinaltam, hogy cseh lacinak jo az 1. es 2. hely, risztov evanak jo az 1.-4. helyezes barmelyike, verraszto evinek le kell gyöznie mutina agit, valamint real madrid, spanyol, portugal es diosgyör gyözelmek, összesen 1200ft befektetessel, legjobb esetben több mint 7ezer, legrosszabban pedig 4ezer körül.remeljük jönni fog

-
expander
senior tag
dan csajok tuti nyernek, u19es görögök elvileg jol jatszottak, dobtak egy 3ast az eselyesebb törököknek az elsö forduloban, nemhiszem, hogy egy ciprust ne tudnanak megverni... röpihez annyira nem ertek, csak megtetszett ez az argentin dolog, neten is böven 2 feletti oddsrol mar most csak 1.7 körül van, a masik röpinek meg elvileg nagyon simanak kene lennie
-
expander
senior tag
holnapi atomtuti ?
58 Dánia - Tunézia H 1,12
65 U19Görögország - U19Ciprus H 1,18
59 Bulgária - Argentína V 1,82
60 Németország - Portugália H 1,10 -
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
engem az idegesit, hogy egesz szepeket fogtam mellette, es ugy gondoltam, hogy hazai palyan a playoffban azert csak nyernek, raadasul felidöben több ponttal is vezettek, majd a vegen kikapnak 10el... azert tettem bele a mixbe, mert ugy gondoltam eleg sima lesz, dob egy kicsit a szorzon az az 1.25 is azert. ha siman kikapnak, kapjanak ki, nem ment a jatek vagy akarmi, de alapbol jobb csapat, vegig vezetnek a meccsen, az utolso negyedbe meg ugy jatszanak mint en altalanos iskolaban, es leadnak egy megnyert meccset... engem ez idegesit
sz_abika: mondhattad volna hamarabb

-
expander
senior tag
a real madrid sem tud nyerni hazai palyan... es ez a fos viszi el mar megint :S
-
expander
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
eddig nagyon jol allsz !!!

-
expander
senior tag
013 Turow Zgorzelec - Zielona Gora 1.48 13.00 2.51 Cs 18:15
uccso 3 meccsüket 2012-ben a vendeg csapat nyerte, 2x eleg siman, egyszer volt köztük csak par pont... nem erne meg beprobalni a vendeget ?

-
expander
senior tag
nekem is kellett meg a depor, pont gondolkoztam, hogy mindig a 94.percben megy el, mert ne lehetne egyszer forditva... es lam tessek

-
-
expander
senior tag
hetvegen nekem mar csak a rosenborg hianyzott, akik ugye az odd-dal jatszottak, igy beleneztem a meccs utolso 20percebe, nem sok mindent csinalt a vendeg csapat, a rosenborg is egy nagy kalap fos volt, de megis ök iranyitottak a jatekot. ha jo formaban van a stromgodset, siman guritanak vagy 3at holnap...
-
expander
senior tag
na csak behuzta ferrero, ugyhogy legalabb 1 szelvenyem jött, igy viszont 2 csak a holland u21en ment el... holnapra kobenhavn,stromsgodset,deportivo ?

-
-
expander
senior tag
ferrero eddig nem tul jo :S tudnek örülni ha nyerne

-
expander
senior tag
válasz
McCartman
üzenetére
attol függ, mennyivel jatszol es milyen esemenyeket. eleg egyszerü kiszamolni, ha naponta felteszel 2ezer ft-ot min. 1.5-re akkor kb 20nap... te tudod, hogy jatszol. ha parszaz forinttal, akkor eleg sokaig, ha 10ezres tetekkel akkor eleg hamar

amugy nekem kb 200ezer forgatas összejött 1 het alatt max, de akkor csak elö-fogadas volt es napi 3-4ora minimum. de ezt nem ajanlom
-
expander
senior tag
azert megy felfele a bayern oddsa, mert joachim low azt mondta, hogy egyetlen nemet valogatott sem jatszhat, pihenniuk kell az EB-re, tehat a kis 17eves fiatalok fognak jatszani, raadasul a hollandok mar böven az EB-re edzenek, nemhiszem hogy tulsagosan is elszorakoznak a meccset... 2-3 gol utan lehet lazitani fognak, de hajtanak az elejen majd rendesen
-
expander
senior tag
megint utolso meccsem lett volna a st.patricks.... mar nem is idegeskedem csak röhögök, ilyen nem is letezik

-
expander
senior tag
valoszinüleg nyerni is fognak... babos timeat neztem meg 2es odds felett, multheten pont ettöl a lanykatol kapott ki, viszont ugy tudom, sok hibaval jatszott es igazandibol ö vesztette el a meccset, sevastova csak visszaütögette a labdakat. hatha most összejön a dolog, egy kis aproval beprobalom

-
expander
senior tag
hallottam en olyat is, hogy platini ur azert van ennyire ellene a videobironak es a sok "jofajta" ujitasnak, mert elegge bennevan a buliban ö is. bar kitudja ezekböl mennyi igaz...
-
expander
senior tag
028 1 Boston - Philadelphia 1.45 13.00 2.61
neten mar 3 felett van a szorzo, en toltam egy kis aprot a vendegekre, elegge szet van esve a boston, szerintem nem kizart egy phili gyözelem
-
expander
senior tag
lyon is hazai palyan 2-0rol leadja a meccset... hihetetlen ez az egesz
-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
katasztrofalis az elmult 2 het... akarhogy valogatok, mindig van 1 esemeny ami nem ugy alakul ahogy en gondolom es altalaban ilyen 1.3-1.4 körüli "elvileg" biztos meccs. kell nekik a pont, alapbol jobbak, jobb a formajuk, egesz sok mindent megnezek, es megsem jön össze. leszarnam, ha egy 5meccses szelvenyemen elmenne 3, csak idegesit, hogy megint elöjött az ami regebben, hogy mindig egy viszi, es az az 1 az egyik legbiztosabb meccsem.

-
expander
senior tag
hat ez a mocskos rosenborg megint jol kibaszott velem... multheten is beszoptam, gondoltam most azert mar csak illene nyerniuk, hat lofaszt...
-
expander
senior tag
elfogultsag nelkul mondom, hogy mehet a diosgyörre a zseton, masodik felidöben megnyerik a meccset !
-
expander
senior tag
arra gondol amit en is akartam kerdezni, miszerint, en is hallottam, hogy lap-osztogatos biro lesz, viszont nemtudom, hogy mennyire szokas egy bl döntön lapokat adni... nyilvan nem a biro akarja eldönteni 2-3 piros lappal a meccset, meg hülyesegekert sargakat osztogatni. ha valaki tenyleg megerdemli, az biztosan fog kapni, de szerintem ilyenkor azert a birok is ovatosabbak...
-
expander
senior tag
fu de gaz ez az usa röplabda.... meg szerencse, hogy majdnem mindegyik szelvenyemen rajta van....
-
expander
senior tag
ez a nap is jol indul
berdych nyer siman, erre kanada kikap -.- -
expander
senior tag
miert emelkedik a köbenhaven oddsa ? mai napi tutinak gondoltam, hogy ök nyerik a kupat, de kezdek elbizonytalanodni :\
-
expander
senior tag
tegnap 6 szelvenyböl 6 nyertes, ma 5böl semmi. es ilyen 1.2-1.3ak viszik..... botranyos
-
expander
senior tag
slovan bratislava meg rosenborg csodalatos....
-
expander
senior tag
válasz
smeagolmzx
üzenetére
elvileg a felidö meg over meg ilyenek azok jok, azt hallottam, hogy holnap lejatszak a maradek 10percet, nyilvan nyert a celta, de ez csak a vege utan lesz hivatalos...
-
expander
senior tag
tökön szurom magam ha a celta meccs 1.00-as odds lesz...
-
expander
senior tag
nekem mar csak a celta vigo kene, de ettöl fosok a legjobban... 2.13rol 1.55re csökkent az oddsa, ez nagyon durva, es eleg erthetetlen, ha csak nincs valami okossag a hatterben. nem letszükseg a pont a celtanak, viszont a hazaiknak nagyon jol jönne akar 1 pont is (hat meg 3...
), hogy meneküljenek a kieses elöl, szoval nem ertem hogy van ez most. mind1, remelem vendeg siker lesz 
-
expander
senior tag
hat nem gondoltam volna, hogy isner egy labdat sem tud a palyara ütni
ha ellene fogadok üt 23588 aszt, ha meg ra, akkor ugy teniszezik mint en... 
-
expander
senior tag
utolso percben gol... mar leragtam az összes körmöm a city-n meg a györi kezimeccsen, mik ezek az izgalmak ma ?

-
expander
senior tag
nem hiszem el, hogy ez a holland valogatott több mint 1 ora emberelöny utan sem tud egy gruzianak golt rugni...... annyira fix meccs volt pedig, ugrik vele az összes maradek fogadasom

-
expander
senior tag
hat ezt nem hiszem el. 9 emberrel is 2 gollal kene verni ezt a csapatot. de annyira meddö a jatek, nem csodalnam, ha kapnanak meg vagy 2t
-
expander
senior tag
holnap serena williams vagy sharapova ?

-
expander
senior tag
na en is kiestem, 272. lettem, es nyertem egy 1,20$ os kupont

-
expander
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
egyszer 2. lettem rajta
a döntö asztalosok mar kapnak kupont is vagy rendes casht, viszont arra figyelj, hogy a nyeremenyt csak akkor kapod meg, ha utana összegyüjtessz egy par pokerpontot. szoval nem lesz azonnal a szamlan a nyeremeny, beteszi a bonuszok köze, es akkor kapod meg, ha szereztel 5 vagy nemtudom mennyi pontot... az meg mikro teten sem sok leosztas, szoval nem para -
expander
senior tag
Li-nek is vittek fel az oddsat rendesen, nem is nagyon ertettem, de mondom 1.8 körüli oddsert nem fogom kihagyni. 2-0ra le is hozta. tegnap wozniackival voltam igy, egesz nap folyamatosan ment felfele, öt sem tudtam kihagyni ekkora oddsert, bar azert töle valoban jobban feltem mint ma Li-töl, de tegnap ö is 2-0ra nyert. raonicban talan benne van 1 szett, de nemhiszem, hogy nyerne. annyira sok penzem nekem sincs rajta, inkabb lassunk egy jo meccset

-
expander
senior tag
a györ viszont 1,06ert ki fog kapni a fraditol -.-
-
expander
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
mennyi volt a dinamo gol ? 1.05 ?

-
expander
senior tag
wozniacki is behuzta 2 szettben, igy egesz jo napot zartam

-
expander
senior tag
bet365ön 3.1-röl 2.1re csökkent a liverpool oddsa... tudnak ezek valamit, vagy csak mindenki pakolja öket mint az allat ?

-
expander
senior tag
válasz
Jarod1
üzenetére
egyaltalan nem vagyunk rosszak, csak most eleg kesze-kusza a helyzet errefele :S telen a 3. hely volt kitüzve celkent, ami nem is tünt elerhetetlennek, most mar azert elegge sanszos, hogy nem lesz meg. viszont ha nyaron nem lesz sok valtoztatas a csapatban, es össze tudja fogni a jatekosokat egy jo edzö, akkor jövöre eleg szep eredmenyeink lehetnek !
hajradiosgyor !!! -
expander
senior tag
válasz
Zoli9292
üzenetére
par forduloval a vege elött felesleges a statisztikara alapozni. az fog nyerni akinek jobban kell a pont sok esetben. figyelni kell az odds mozgasokat, meg utanajarni a meccseknek, mert altalaban ezek le vannak zsirozva elöre, vagy olyan motivacio van ilyenkor a csapatokban, hogy semmit nem szamit a statisztika. persze van amikor nem jön be, de azert szerintem ilyenkor kiszamithatobbak a meccsek, mint a bajnoksagok közepen...
-
expander
senior tag
en a sparta prahanak mondok sok köszönetet...

-
expander
senior tag
143 Melsungen - Hamburg V 1.32
176 Ath. Bilbao - Real MadridV 1.52
180 Valencia - Osasuna H 1.35
190 Paris SG - St-Etienne H 1.50
206 Feyenoord - Heracles H 1.35
221 Rangers - Dundee Utd. H 1.60
224 Fiorentina - Novara H 1.45ezeket neztem ki estere. nem nagyon volt, söt sajnos nem is lesz idöm utananezni a meccseknek, ez csak igy elsö blikkre ugy tünik, hogy jo lehet. velemeny ? vagy van mara valami tuti ?

-
expander
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
hat itt esetleg valami makos gollal lehet döntetlen meg talan, de forditani nem fog a pool ilyen jatekkal...
-
expander
senior tag
en is kaszaltam volna ma, ha nyer babos timea... de nem

-
expander
senior tag
en felvittem 35euroig, alapbol 7et kaptam, de 470-et kene megforgatni, 86ot sikerült mire elfogyott a penz

-
expander
senior tag
feltornaztam 400 forintig a sportingbetes ingyen pörgetesböl jött par centet es toltam egy ilyet az ebed melle

Labdarúgás
Central Coast Mariners v Tianjin Teda
Draw No Bet
Central Coast Mariners
1.20Tenisz
Kamke, T v Baghdatis, M
Match Prices
Baghdatis, M
1.285Tenisz
Czink, M v Jugic-salkic, M
Match Prices
Czink, M
1.285jöhet belöle kb 800ft, ha jön este megy a liverpoolra az összes

-
expander
senior tag
-
expander
senior tag
helsingborgot huztam en is, de nem lepödnek meg ha nem nyernenek. 1 probat megert, a penteki kinalat mostanaban eleg hulladek

-
expander
senior tag
AH-t szerintem a golokra a legjobb jatszani, egesz szep oddsokat lehet fogni egy O3-al peldaul, es az annyira nem is eselytelen eleg sok meccsen...
-
expander
senior tag
lehet vitatkozni azon, hogy megerdemelte-e a chelsea vagy nem, de hogy a barca megerdemli azt, hogy nem jutott tovabb az biztos. mondom ugy, hogy a barcanak szurkoltam, es nem csak azert mert penzem is volt rajtuk, es a chelseavel alapbol nem szimpatizalok.
-
expander
senior tag
en meg egy tegnapi mixemre rahuztam Kerbert Vinci ellen 1.3 körül, ma mar felvittek 1.42re. nem volt ma idöm utananezni, hogy esetelg van e valami kis serülese, vagy barmi mas külsö dolgo ami miatt vittek fel az ö oddsat, vagy csak egyszerüen pakoltak vincit egy csomoan... gondolkoztam is reggel, hogy be kellene biztositani a szelvenyt, de sima 2 szett lett... szoval en meg jobban jartam volna, ha ma rakom meg delelott, es nem tegnap este

-
expander
senior tag
lehet csinalok egy uj felhasznalonevet, es par napos reggel itt fogok sirni, hogy megint 80ezer megy el az utolso meccsemen. mutassatok mar szelvenyeket. annyira kivancsi vagyok ratok ! gondolom fenykepezös mobilja mar mindenkinek van...
-
expander
senior tag
válasz
kmagor
üzenetére
itt valoszinüleg nem nagyon fog borulni a papirforma. talan ding (junhui) az, aki sokszor hullamzoan teljesit, de mostanaban eleg jo formaban van, day pedig mar vagy 2eve kiesett a top16-bol, mar ö sem a regi. hazaira siman lehet huzni mindegyiket, meglepetest szinte kizartnak tartok
-
expander
senior tag
csak szolok, hogy 10 nyert frame-ig jatszanak a snooker VB-n az elsö par körben. es mindegyik meccs minimum 2napos. szoval ronnie meg nem nyert. nyerni fog, de majd csak holnap, amit valoszinüleg csak szerdan lehet majd kivaltani tippmixen
-
expander
senior tag
-
expander
senior tag
najolvan, atletico innen mar csak behuzza...
-
expander
senior tag
velem a pool elegge kibaszott, ha nyerne meg az atletico, visszajönne az össztetem, de ök se valami meggyözöek :S
Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BMW topik
- Renault, Dacia topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DDDDDD

ha ellene fogadok üt 23588 aszt, ha meg ra, akkor ugy teniszezik mint en...