- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
sz_abika #49894 üzenetére
Mostanában már a dél amerika is lutri, mert ugye kieséses szakasz van..teljesen kiszámíthatatlanul alakulnak egy két kivételtől eltekintve.
Nekem is elvitte múltkor az ismét ingyen pörgetésből jött free money-t sajnos. 3-ból kettő nem jött ami elvileg sima volt...
Nem raktam pénzért mostanában de lehet ma valami ilyet bepróbálok. Még gondolkodom...
077 Oroszország - Uruguay
V 2.85
081 Horvátország - Észtország
H 1.18
Ath. Bilbao - Barcelona 1. félidő eredménye
V 1.62Odds: 5.45
Tét: 500 Ft
Nyeremény: 2 725 Ft -
szpal17
őstag
válasz
kmagor #49495 üzenetére
Grat a nyereményhez!
Érdekes viszont olvasni, ahogy oktatsz...pár hete meg még minusz 50 volt, szóval szerintem ezt hanyagolni kéne. Főleg, hogy arról beszélsz, hogy osszuk meg az ötleteket és segítsünk egymásnak, de Te sok szerencsét kívánsz és elköszönsz mint akinek ez a topik már túl gyenge...
A szerencse forgandó, azért óvatosan, inkább vedd ki. Nehogy könnyen jött, könnyen ment legyen belőle.
Bár ha ezt kérdezted kíváncsi lennék a kiutalásra. -
szpal17
őstag
válasz
B-L-A-C-K #49441 üzenetére
Pontosan erre játszanak...sokan vagyunk az országban, ilyenkor a határon kívülről is jönnek és hát mindenki így gondolja, hogy nehogymár azon a 225ft-on múljon...de szívesen elfogadnám azt a másfél milliárdot is amit becsengetnek az emberek így hetente.
Szóval az a 3 milliárd tényleg lópikula, akár ki is fizethetik egy szerencsésnek...de szerintem még most húzzák az időt...nagyobb a szegénység, a kilátástalanság...mibe bízzanak...hát a lottóban.
Lehet pár hét múlva feladok egyet, de biztos nem én nyerem....még tönkreteszi az életemet az a sok pénz. -
szpal17
őstag
válasz
szpal17 #49250 üzenetére
Kár végülis, hogy így kombináltam...így elmondhatom én is, hogy két szelvényen 1-1 meccs ment el...elmentek az ingyen zsetonok...
Bár a múltheti 2600ft-os nyerő szelvényemen kívül rég nem költöttem fogadásra, de most úgy érzem az eb-ig nem igazán lesz esemény...sakkra nem mernék rakni.
-
szpal17
őstag
Ha előtte nem kirúgást ítél ez a gyökér akkor talán nem ez az akció lesz belőle...
-
szpal17
őstag
Sakkra is lehet fogadni? Nagyon pang a piac...
-
szpal17
őstag
Na látom valakinek nem jött a mai nap...csatlakozom én is. Nem jött az egyik free money kombi...
500 HUF 2500 jöhetett volna...
Auxerre v Montpellier Montpellier 1.571
Lorient v Paris Saint Germain Paris Saint Germain 1.75
Zalaegerszeg v Paks Paks 1.80 VesztesDe ez még él, tehát pluszba is zárhatok, ha a juve nyer.
500 HUF Nyitott 2-es gyűjtő (2.340 HUF)
Labdarúgás Juventus v SSC Juventus 1.95Labdarúgás Budapest Honved v Debrecen Debrecen 2.40
-
szpal17
őstag
Még az esti meccsek előtt kéne valami tuti fogadás...
Zalaegerszeg v Paks V 1,95-ért?
Paks mehet az európa ligás 4. helyért is akár...zalaegerszegnek már rég mindegy. Ezen gondolkodom...
Ja és persze a sportingbet biztos nem figyelte, hogy a múltkori free spint felvittem...ezért most adott egy izmos 0,00000 eurot.
-
szpal17
őstag
Múltkor pörgettem 0,20 euro körül..felment 1,10-ig ruletten...aztán focival felvittem 1300ft-ig.
És még holnap lesz free spin...bepörgetek mellé 100-200 euro körül és akkor jöhet is a fogadás.
Egyébként Montpellier szerintem biztos nyerni fog...láttam valamelyik sportcsatornán összefoglalót róluk meg nyilatkozatokat....az életükért fognak küzdeni...ráadásul a tök utolsó ellen. A PSG szintén, de így sem lesznek bajnokok.
Juve meg Juve! -
szpal17
őstag
Holnapra sportinbetes free pénzből.
Juventus v SSC Napoli
Juventus 2.00Auxerre v Montpellier
Montpellier 1.55Lorient v Paris Saint Germain
Paris Saint Germain 1.75Odds:5,425 Talán 1000ft-al lesz...
-
szpal17
őstag
Drogba gyerek hihetetlen.
Lehetetlen helyzetekből húzta ki a chelsea-t...közbe meg csinált az elődöntőben és a döntőben is olyan hibát ,,védőként,, hogy tizit kapott az ellenfél. Ha akkor berúgják akkor sehol nincs a chelsea...erre drogba lövi az utolsó tizit és bemegy és megnyerik.
Ha ezt valaki leírja így előre akkor ezt senki nem hiszi el. Elképesztő a futball... -
szpal17
őstag
válasz
sniper elite #49115 üzenetére
Taknyok, majmok? Mégis a bl döntőben vannak...
Nem vagyok chelsea-s és nekem is azon ment el a fogadásom de attól még nem beszélek így.
Ja és fociban igazságosságot keresni?
-
szpal17
őstag
Megraktam a Bayern-t a bet at home-os 3 euromból. Meglátjuk, hogy mi lesz...igazából egyiknek se drukkolok...teljesen semleges vagyok.
Gomez miket hagy ki.
-
szpal17
őstag
Sportingbet levél. Kíváncsi lennék, hogy tényleg van-e ilyen...
,,19 millió forintot nyert egy magyar játékos a Letölthető Kaszinóban tegnap, a Diamonds nyerőgépen. A népszerű sloton este 7-kor ütötte meg a nyereményt, 40 perc játék után. Kitartását siker koronázta, ezúton is gratulálunk neki!,,
-
szpal17
őstag
Na akkor hajrá Maribor!
Vezet a Celje vagy ki...
Szerintem a bwin a legjobb! Sokkal több fogadási lehetőség van mint máshol( pl. tizit berúgják-e élőben)...és általában sosem túl alacsonyak az oddsok..
De most sportingbeten kéne nyernem
-
szpal17
őstag
Tegnap nem raktam végül fel az egész pénzt a dél amerikai dolgokra (ami elment a vascon persze)...és a rulett is hozott vissza ezért raktam mára egy ilyet. Hátha..
Rapid Wien v FC Wacker Innsbruck Rapid Wien
1.40
MIK CM Celje v Maribor Maribor
1.50
602---->1264Ft
-
szpal17
őstag
Éjszakára egy ilyenen gondolkodom a mai ingyen pénzt növelni..mivel nem érzem a gólos témákat ezért csak óvatos.
Dél amerikában potyognak a gólok...tuti most lesz 0-0Vasco Da Gama v Corinthians Féidő 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5) 1.40Libertad v Univ. de Chile Féidő 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5) 1.363700--->1340Ft
-
szpal17
őstag
Na Deportivo is hozza amit kell...
Viszont Crvena Zvezda gól is kellene...
-
szpal17
őstag
Nagyot toltam ma...
Blokhus FC v Esbjerg FB
Esbjerg FB 1.363
Deportivo La Coruna v Las Palmas
Deportivo La Coruna 1.363
R.S. Belgrad v Borac C.
R.S. Belgrad 1.222
Lehetséges nyeremény 700 HUF1 fogadás @
308 HUF -
szpal17
őstag
válasz
B-L-A-C-K #48711 üzenetére
A többi hozzászólás így nem látszik...egyébként csak egy 10-est, de hogy mire...egyébként még van 10 perce, hogy jöjjön. de nem is a fogadás a lényeg, hanem ahogy kommentálja.
Kép címe: ,,most jöttem rá igazábol h nincs agyam,,
Pörgettem 0,26 eurot, azt felvittem 1,1 euroig szóval mehet a fogadás.
-
szpal17
őstag
Így kell rakni szelvényt...hogy utána hazamenj és megbánd
És még jöhet is egyébként...de a szöveg a legnagyobb: ,,elkatantam g**i ez egy ázsia bajnoko kupája döntetlen azt sem tudom mien ez,, -
szpal17
őstag
Ezeket néztem mára. Elvileg mind sima..de ez tudjuk mit jelent.
Blokhus FC - Esbjerg
Tipp - Tipp: 2 1,30
FK Borac Cacak - FK Crvena Zvezda
Tipp - Tipp: 2 1,20
Deportivo La Coruna - Union Deportiva Las Palmas
Tipp - Tipp: 1 1,35Odds: 2,11 Tét: Még nem tudom...1,5 euro
-
szpal17
őstag
válasz
juliabrilke #48519 üzenetére
Én megraktam, hogy 3,5-nél kevesebb gól lesz... 1,37-es szorzó és a mai pokernyereményt rátoltam ami 16 ft volt.
36. lettem ma már valami freeroll-on...egyre feljebb. -
szpal17
őstag
Lehet ezt megjátszom ma...elég tutinak tűnik. Bajnoki címért hazai pályán.
Nordsjaelland - Odense H 1,45
Nem tudtok valami nagyon biztos teniszt hozzá?
-
szpal17
őstag
Nem volt bunda a city-QPR vége? Persze miután kiderült hogy a Bolton nem nyer...
Mondjuk United-es vagyok szóval azért szúrja a szemem.
-
szpal17
őstag
Na már csak a PSG győzelem kéne...de az nagyon nehéz lesz.
A villarreal meg kiesik...nagyon durva
-
szpal17
őstag
válasz
Daniel Alves #48434 üzenetére
Csak megfordították...
Amit még éreztem ma de az X alacsony szorzója miatt nem raktam az az Udinese volt...kíváncsi leszek mi lesz a végére...
-
szpal17
őstag
Csak sikerült megvásárolni a bajnoki címet!
Hajrá MU!Mai szelvényem:
Tottnham, Wigan, Osasuna, PSG500--->2600
-
szpal17
őstag
A Fortunawin oldalt ismeri valaki? Megbízható, jó oldal? 100%-os bónuszt szeretnék valahol kihasználni ismét, de most csak náluk látok ilyet...
-
szpal17
őstag
Délutáni freeroll-on már a 184. lettem szóval van valami bónuszom...1,2 dolcsi
Honnan szerzek poker pontot?
-
szpal17
őstag
Ma már az 1007. voltam a freeroll-on...mondom én, hogy fejlődök...
Csak még azt kell megtanulnom, hogy a szép lassan összegyűlt 16000 zsetont ne veszítsem el 10mp alatt... 10-es pár nem jó flush ellen... -
szpal17
őstag
Kiestem az 1700. helyen a freeroll-ról..
Tegnap még a 3500. voltam....fejlődök.
B-L-A-C-K: Muszáj mert egy idő vonja a zsetont...sőt ha nem nyersz akkor még a vak-ok is elviszik...fél óra után 100/200 volt már...1500 indulóból az hamar elvész játék nélkül. Ki van ez találva...
Ja és kb. semmi lap nem jött...ezeknek meg osztáskor Ász pár kézben...
-
szpal17
őstag
Bwin 1000 dolcsis freeroll...regisztráció most nyílt meg...5000 férőhely...első 400 fizet valamit.
Ma megpróbálkozom újra. -
szpal17
őstag
Kis gól is gól...falcao...kicsit felvarta.
-
szpal17
őstag
válasz
Zoli9292 #47901 üzenetére
Én tegnap bwinen próbálkoztam...kb 15 perc alatt kiestem a 3500. helyen 9-es párral...
Bátran kezdtem de túl bátran folytattam, ha bejön akkor megvan a 400. hely is.
De most néztem, hogy minden este van szóval még fogok próbálkozni.Zoli9292: Velez ikszelt sajnos...
Bár én most nem teszek semmire se.
-
szpal17
őstag
válasz
kmagor #47878 üzenetére
A bwinen a baráti fix 4000 ha teljesíted a követelményeket, plusz még a kezdõbónusz is ott van... persze forgatni kell õket.
A bet365-ön nem volt elég kombiba az 1,5 fölött, hanem kellett bele egy olyan meccs ami 1,5 felett van. De ez egyáltalán nem magas...Valahol 2 felett kell...
-
szpal17
őstag
válasz
kmagor #47873 üzenetére
Pedig mindegyiknél le van írva részletesen.
Bwin-t küldök neked, azzal mindenki jól jár.
A meghívásától számított 10 napon belül regisztrálja magát a bwin oldalon, ÉS a regisztrációt követő 10 napon belül befizet legalább 10 EUR összeget számlájára ÉS legalább 300 EUR (vagy ennek megfelelő, más pénznemben megadott) összegben fogadásokat tesz meg a regisztrációt követő 12 hónapon belül.
A bónuszt a jóváírás napjától számítva két hónapon belül, legalább 7-szer kell egy, vagy több kizárólag bwin által felkínált sportfogadásra elhelyezni, máskülönben a bónusz érvényességét veszti. A befizetett összeget, amivel a bónuszt megszerezte a játékos, valamint a bónusz összegét legalább 1.7-es nyereményszorzójú fogadásra kell feltenni (egyszerű, multi vagy rendszer-fogadásra).
Ismerőseimnek simán ment...
Bet365-ön 100%-os bónusz van 15000ft-ig....amit háromszor kell megjátszani 1.5 szorzó felett....nekem ez is ment. (feltett+bónusz összeget is)
+ van mobil bónusz, ha a telefonodról játszol (7500ft-ig az első mobilos fogadás után megkapod...aztán meg kell forgatni mobilról ugyanúgy)De egyszerre csak egy bónuszod lehet.
-
szpal17
őstag
válasz
kmagor #47649 üzenetére
Szerintem ez a visszanyerés nem lesz valami kifizetődő, de ne legyen igazam...
Ebből a betclic amit ajánlok neked...Tölts fel 11000ft-t, rakd meg 2-3 meccsre ami 3-4* szorzós. Ha bukó akkor visszakapod a pénzt amit kivehetsz, ha nyertél akkor ledolgozol a minuszból, amit szerintem szintén azonnal ki kéne venned.
Nemzeti sportba mikor van 3 euro?
-
szpal17
őstag
-
szpal17
őstag
válasz
Daniel Alves #47531 üzenetére
Csak gondolkodtam, hogy ha már úgyis fogadnék ma apróért akkor legalább tudok olvasgatni is belőle...Meg fogadni 3 euroért..
-
szpal17
őstag
Lehet teszek mára egy ilyet:
032
West Ham - Cardiff
H 1.63
036
Blackburn - Wigan
V 2.64
065
Lille - Caen
H 1.28Odds: 5,51 Tét: 1000Ft
Persze ingyen pörgetésből 0,14 euro, amiből nem sokra megyek...
-
szpal17
őstag
válasz
Daniel Alves #47443 üzenetére
Óriási meccs! Én Juve drukker vagyok, de ezt nézem...jár a lábam rendesen.
-
szpal17
őstag
Hertha-hoffenheim eddig nem úgy áll ahogy jósolták.
-
szpal17
őstag
Buffon ekkora hibát...
Kb már 4-5-el kellene mennie a zebráknak...
-
szpal17
őstag
válasz
Daniel Alves #46947 üzenetére
Szépen halad
-
szpal17
őstag
Nem raktam már egy ideje, de ma annyi jó meccs lesz, hogy lehet nem bírom megállni.
PSG, Madrid...esetleg a zeniten gondolkodom még. Ez így már 6x pénz lenne.
Miket raktok ma?
-
szpal17
őstag
Persze, hogy kell az erősítés...ez egyértelmű. Nyáron mindenképpen jönnek játékosok. Giggs, Scholes és még néhányan pedig már nem fognak játszani.
Azért az újkastély meccset még várom..hátha megfogja a city-t, bár erre kicsi az esély.Ferguson egyébként óriási hibákat vétett idén a kezdő felállásokkal...a korábbi fix játékosokat simán padra rakta egész tavasszal.
Ripper03: Idén jobb csapat a city, de elég ha csak a játékos keretet megnézzük...de mint tudjuk sokszor ez sem elég a győzelemhez. Másrészt nekem ilyen balotelli, de jong gyerekek ne legyenek bajnokok. Aguero, Silva még hagyján azokat én is bírom....jöjjenek unitedbe.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest