Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
@nyád!
-
B-L-A-C-K
titán
Na többet tényleg nem rakok kézire, éppen hogy jött, ez a kis húgy odds, szopj@nak le...
-
B-L-A-C-K
titán
Kiel kifog kapni...

-
B-L-A-C-K
titán
Hogy is van ez, ha Kecskemét is nyer, illetve Paksi is akkor ki lesz a 4.?
expander: baráti, köszi

-
B-L-A-C-K
titán
Na 2-2 után lejtettem egy pisikét és már 3-2...

pohár: Akkor meg főleg nem értelek, ha azt hitted leadja. vagyis azt is olvastad akkor miért raktunk volna a Fradira...

Mindenkinek:
Élőben mennyi az oddsa neten egy ilyenek hogy félidőben 5 vagy több gól lesz?
-
B-L-A-C-K
titán
Nem a Fradit, annak nem is 1.8 volt. Én nyögtem be, de pont azt hogy a Paksot kell veretni te!

-
B-L-A-C-K
titán
Paks

Ripper03: Szép, de ha így oda vagy mit fogtál, inkább ezt nézd meg...[link]

-
B-L-A-C-K
titán
A heti kenó szelómba eddig hétfőtől-csütörtökig úgy volt hogy vagy 1-et találtam el 10 számból, vagy 4-et, és pont 0 találatnál fizet, vagy 5 találattól. N de ma végre egyet se találtam el 2x pénz...

Umek7: Nekem ez a kami lett végül, de már sajnos 2-ből 1 elment...
6/7
Shamrock Rovers - Limerick V 6,85 elment (1-0)
Bray - Shelbourne D 3,00 jött (1-1)
USA - Skócia V 4,95
Paks - FTC H 2,00
Norvégia - Anglia V 2,05
Debrecen - Haladás D 4,00
Sheffield Utd. - Huddersfield D 3,00 -
B-L-A-C-K
titán
Cseh Lacit néztem én is, top formában van szerintem megy is rá.
janos1988: Lehet most bejön a tipped, bár ha azt mondod az évezred tippje talán, mivel az év tippje se jött, ehhez meg olyan nagy szöveget nem eresztettél ezért kihagyom...
Viccet félre én D-be érzem. De most nézem kamiba úgy is raktam... -
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem le is megyek megrakom a Fradit egy kis apróval (5K) csak hogy ha már hallottam és bejön ne az legyen nem raktam meg semmivel.
Csak ugye 3-as kötésben van, két atom tuti tippje van valakinek hozzá? (Odds független)
(#49951) janos1988: Hát ez igazán meggyőző részletes válasz volt...
"Eredményeik magukért beszélnek. Lemossák a pályáról az ellenfelet, pakold csak nyugodtan, ház vese mehet rá" 
-
-
B-L-A-C-K
titán
Igen számít, vagyis nem számítana, de mivel a Győri ETO nem indulhat, ezért nagyon is számít most...
janos1988: Jaj te tényleg ments meg az ajándékaidtól, jött eddig egyáltalán ilyened...
Még a múltkori év tippje se jött be...
-
B-L-A-C-K
titán
Állítólag azt az infót hallottam hogy a Fradi lefogja adni holnap a meccset Paksnak...2x odds van rá...Lehet meg kéne rakni..Kell a Paksnak a 3 pont, indulhat még eu ligába. Fradi meg odaadja neki a pontot, mert cserébe jön hozzájuk Böde Dani. Nem tudom mennyire lehet hinni ennek az infónak.
Szerk: most látom már rohamosan esik is, már csak 1.80, párperce pedig még 2x volt...
Mondjuk kamiba benne van még annyiért... -
B-L-A-C-K
titán
Na egy 6/7-et előttem szerintem felesleges leírni, illetve 2 puttót a mai nap folyamán 0 sikerrel...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Amit mondasz az a:
Eredmények közzététele:
A megtartott fogadási események után legfeljebb 48 órával, de legkésőbb a következő fogadási hét első napján déli 12 óráig állapítjuk meg az egyes események végleges kimenetelét, vagyis a hivatalos eredményt.
Kifizetés: "A 90 napos kifizetési határidő lejáratát követően a nyereményt át nem vettnek kell tekinteni."
Forrás: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Ú szegény haveromnak hogy ment el most 250 ezre (5€--->828€ )!
A lényeg hogy a képen ami nincs kipipálva (ahol kérdőjel van) az is jött, viszont ami kivan pipálva az UMF Selfoss, az a 87. percig 3-1re állt, és végül 3-3 lett a vége. Csak ezen ment el neki. Szerintetek milyen sz@r már ez...Kicsit ideges lennék...
Joker9393: Még nem tudom, nem azt mondom mind hülyeség lesz az eredményeknél, de biztos vagyok benne jön egy pár nagy odds, de hogy melyik azt ne kérdezd...
-
B-L-A-C-K
titán
Holnapra ajánlom figyelmetekbe az ÍRORSZÁG: FAI Kupa rendezvényeket, már a bajnokságok is viccesek hogy a hülyeségek jönnek, akkor kupában meg mi lesz...
Lehet kamiba veretni őket. Mondtam én is pihenek, de hogy most ezt megláttam egy 6/7-es kamit elengedek, rosszul érezném magam ha kihagynám...
Bár még fogalmam sincs milyen formában rakom, és pontosan melyiket, lesz egy jó pár... -
B-L-A-C-K
titán
Igen, mindig ezt hozom fel, akkoriban volt ez az időszakom, kicsit idegileg padlón voltam, még felidézni is rossz...

(#49844) expander: De neked gondolom nem 1 ponton fog elmenni, és ráadásul nem 200 ezer várható csak azon...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander
üzenetére
Imádom a kosarat, és pont a Real Madrid szeretetet meg velem...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sniper elite
üzenetére
Na ez az ami értelmetlen hülyeség szerintem, az oké hogy egy héten 1 lottót feladsz hogy hátha, de 50 szelvénnyel is szinte ugyan olyan esélytelen vagy mint 1-el. Persze ha logikusan nézzük akkor igen tudom 50x annyi az esélyed, de itt arra akarok kilyukadni hogy így is-úgyis kib@szott nagy mák kell hozzá hogy bejöjjön...Inkább raktál volna kenót vagy puttót helyette...
(#49828) jpm: "na a hétre ennyi elég is"
Persze, tudod ki hiszi el, hiszen Forma1 is lesz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
B-L-A-C-K
titán
Én se ilyen 1.2-1.6 -ért játszok, ha valaminek 5x-ös az oddsa és úgy gondolom sima megrakom, de ezek a döntetlenek szerintem elég lutrik, de természetesen jöhet, úgy mint a múltkori. Amit viszont megraktál és nagyon bántam hogy f@sz fejemre nem raktam az az az Alonso 60x oddsért volt, 2-3 ezret rászánhattam volna már poénból is...

-
B-L-A-C-K
titán
Semmi, 197-és sorsolàsra sikerült feladnom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Nem is néztem, én amúgy mikor kimegyek kajálni rakok egy gépit ha úgy alakul. Ma tudtam rakni és 5 plusz 1-esem volt...
Így mondom most rakok egy közöset egye fene, múlt héten is raktam vagy 4-et, mindig hétvégén váltom ki azon is 2400 Ft volt összesen, (ebből 2-ő jött).
. 2 hónapja rakok így párat egy héten ha tudok, és eddig 1 hét volt olyan hogy bukóba jöttem volna ki, bár a 2 hónap alatt 5 plusz 1-nél nagyobb nem is volt, de ilyen volt több is...Na jó lépek haza akkor ezt feladóm: 1, 2, 7, 9, 12, 17, 19 , 20 /3
Vagy húz vagy szakít, na majd re...

-
B-L-A-C-K
titán
A segítségeteket kérném, 20 percen belül kéne 8 db szám 1-20-ig, plusz egy mező 1-4-ig. Feladok egy puttó-t a ti számaitokkal.
Úgyhogy kb 3-4 ember mondjon összesen 8 plusz 1 db számot...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Hát ezt mondtam, igaz nem láttam a meccset de szerintem ez látatlanul is megbeszélt dolog volt. Még az utolsónak a pont se kell, elsőnek meg iszonyatba kellett volna a 3 pont. Gondolom mindenki pakolta ezerrel a vendéget, mivel olyan tuti lett volna mint egy ház. Ilyenkor szoktak ezek előfordulni, mint írtam nagyon sok bajnokságba tapasztaltam már ezt sajnos...

-
B-L-A-C-K
titán
Young Boys is csak be húzza úgy látom, de fincsi lett volna kamiba...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Dehogy kurvákba, nem kell hozzá sok ész csak tőke, 3-4 normális üzlethelyiség vennék, amit kiadnék bérbe, kb 2 misit hozna havonta...
Abból meg csak el lennék...

Azért így belegondolva 2 millió mi jól hangzik havonta, de ha abba belegondolunk hogy Dzsuzsák naponta keres annyit kicsit felfoghatatlan, a nagyobb focistákról meg nem is beszélve, pl Drogbának most heti 92 milliót ajánlottak az napi ~13 millió...

-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem hetem le is tudva, 1 lottó, plusz egy 7 napos kenó...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kmagor
üzenetére
Grat, szép, de már megint beképzelt vagy, még te jöttél ide tanácsot kérni nemrég, szerintem kulturáltan is válaszolt mindenki neked...Most meg nyertél, 2000 Ft-ból 150 ezret és te vagy az Isten? Én ha nyerek gondolkodás nélkül megosztom hogy milyen taktikával, ezt nevezik összetartásnak szerintem, nem amit te csinálsz ezzel a nagy pofával, meg még itt te akarsz oktatni minket, meg hogy ha egy hét múlva javulunk talán megosztod....
Azért ez lássuk be icipicit szánalmas, és vicces is egyben.Kételkedni meg szerintem lehet, mivel jó pár ember bejött már hogy nyert ennyit meg annyit mikor kérdezzük mutassa meg akkor meg kussol. Amúgy figyeld ezt: [link], én ezt 500 Ft-ból csináltam...
Viccet félre tényleg grat hogy nyertél, én szívesen meg is nézném a fogadásaidat, de azért könyörögni nem fogok, mert úgy látom ezek után neked az lenne a reális ha azt csinálnánk.Minden jót, és további sok sikert!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem most magába is megraktad egy nagy összeggel, nem csak a szád járt...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)