Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Buldozer99
senior tag
kamutizenegyest kapott a bárkaaaaa

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit.
üzenetére
Á kapufa, így izgibb, de a 11-es akkor is megvan....
(2.45x odds)umek7: Valamelyen szinten igazad van, tény hogy nem minden piros piros volt, de ez szerintem jogos volt...De mind1 tényleg hagyjuk jó meccs ez a lényeg...
Amúgy már csak azon lepődnék meg ha valaki írná Messi direkt lőtt 11.-ből kapufát...

-
Zoli9292
tag
Messi te szar

-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Oké én lehet elfogult vagyok, utólag tényleg nem mondom 100%-ra a kamupiroslapot, inkább bevallom az igazat, az bosszant hogy az összes kérdéses szituban 100/100-ból a pirosabbik laphoz nyúl a spori a Barkának, és nem a sárgához, na de ne vitázzunk értelmetlenségekről, miközben Messi büntetőt hibáz

-
Vandit.
addikt
Megjött a tizi is. Van itt minden már, mint a búcsúban.

Kihagyta a kis hobbit.

-
B-L-A-C-K
titán
Itt annyi volt csak amiért nem sárgát érdemelt hogy már a labda rég a havon volt és úgy szabálytalankodott, a bíró meg pont pechére látott mindent...
De itt jól látható ---> [link] Az hogy utána volt egy kis színészkedés az oké, de ha van ha nincs akkor is piros adható neki...(szerintem)
Ott a 11-esem....

6/7-es akkor 3/3 ha be rúgják ha nem....

-
umek7
őstag
Szerintem is fasz volt Terry, és most bárminemű szurkolástól eltekintve amit az előbb leírtam azt még fenntartom. Legszívesebben megkérdezném hogy szerintetek szombaton mikor Alves a földön fekvő Ronaldoba beletaposott szándékosan az nem érdemelt volna lapot? Legalább egy sárgát?
Nem mondom hogy kamupiros mert az túlzás, de hogy ha sárgát adott volna akkor legalább senkiben sem marad kérdés, mint úgy hogy ez egyáltalán nem egyértelmű piros lap, mint mikor páros lábbal csúsznak be valakinek.
(#46088) Buldozer99
Én rajtad röhögök, mert még egy értelmes megnyilvánulásod nem volt, csak a kicsinyes, csökönyös beszólogatások.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Tudod mindenki megmondja jogos volt, de a Realosok már ha Barca ember előnybe van akárhogy is legyen az, nem nem jogos, megy a bírózás...stb. De ezen is csak kacagni tudok. Természetesen vannak olyan szituk ahol nem volt jogos, de itt most nem erről van szó, Terry volt a f@sz bíró meg pont látta, ennyi nincs miről beszélni...
-
szpal17
őstag
Én nem raktam végül semmit...de a 30. percig rajta volt az ujjam 2.30-ért barca 1 félidő győztesen...3000ft-al...de persze ilyenkor nincs az a mersz, hogy megtegyem.

Ilyenekkel szoktatok itt nyerni, mert simán rátoljátok...

Szép volt a chelsea gól, de drukkolok nektek.

-
umek7
őstag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Khm kérlek ne engem állíts be elvakult szurkolónak, én már mondtam nem egyszer hogy velem lehet vitázni, amennyiben van rá méltó ember. Alattomos fault volt amit egy ennyire rutinos játékostól nem vár az ember, de aki nem elfogult az tegye a szívére a kezét, és kérdezze meg magától: nem lett volna elég egy sárga? Miért kell belenyúlni egy (már megint) kétes szitunál a meccsbe miközben a Barca amúgy is valószínűleg lehozta volna?
És még egyszer kérlek, ne engem állíts be elvakult szurkolónak, mert szerintem már bizonyítottam nem egyszer hogy az nem én vagyok.
Ui: Nekem meg több Barcás ismerősöm is azt mondja hogy egy szimplán egy sárga lett volna, na most akkor hogy is van ez?
-
Buldozer99
senior tag
mellesleg erről a terry pirosról, egyik realos spanom is azt mondta, hogy egyértelmű volt, nincs ott a labda, minek rugdalózik? ostoba terry
pár ember nem bírja ezt elviselni itt sajnos.. 
-
giigz
veterán
Akkor remélem meglesz ez a Barca továbbjutás!

-
dReFiX
senior tag
bl.tv2.hu HUN
-
Vandit.
addikt
Amúgy Barca bevág még minimum kettőt, ez tuti.

-
mario1012
tag
Hát ekkora gólt kapni, nem értem miért áll félúton Valdes a kapu és a 16-os között, és az utolsó percben.
A továbbjutás meglesz szerintem, de áhh Chelsea gól, úszott az 5k.
-
janos1988
addikt
Stream van?
-
B-L-A-C-K
titán
Mi van veletek van még 45 perc, lesz vagy 5-1...
Egy 11-est nem bánnék még...
-
giigz
veterán
A jó büdös...

-
sz_abika
addikt
Hinnye mekkora kosár
-
Zoli9292
tag
2-1

-
B-L-A-C-K
titán
Na jó innen már szerintem nincs miért izgulni, kb erre is számítottam....
Az tény hogy jól jött a piros, de Terry volt a f@sz...Vagy mégis....

2-1...

-
umek7
őstag
Terry megtérdelte Sanchezt, aki Oscar díjasan összeesett, ezért instant piros lap. Nem lepett meg hogy nem a sárga került elő, hamar nem maradtak kérdések a meccsen, már megint.

-
Vandit.
addikt
Ez már innen nagyon papír lesz.

-
nincsisbéla
aktív tag
Eldőlt!

Szerk: Vagy mégsem?

-
mario1012
tag
2-0, szép támadás''

-
Buldozer99
senior tag
mi volt itt kamupiros?
szerintem aludjatok inkább páran , ne legyetek már olyan ostobák mint ez a terry gyerek 
2-0 csirák

-
Zoli9292
tag
Színitanoda... Nem raktam semmit, de az ilyen vérlázító. Videóbíró kéne már... Fuck Barca. Hajrá Chelsea, van remény

János: igen... -
janos1988
addikt
Nem nézem a meccset, de a pirost a szokásos barcás műesés miatt kapták?
-
umek7
őstag
A gól mellé járt a kamupiros is.
-
B-L-A-C-K
titán
Muahahahahah, de elpirult a Chelsea....

-
mario1012
tag
Innen ez a kötelező főleg piros lappal a Chelseanél.
-
anonymus89
addikt
válasz
nincsisbéla
üzenetére
egy nyúl azért amit művelnek a chelsea térfélen.......

-
giigz
veterán
Régen örültem már ennyire Barca gólnak.

-
Vandit.
addikt
Barca gól.
Terry (kamu) piros.giigz: Én is.

-
B-L-A-C-K
titán
Szép munka...

-
nincsisbéla
aktív tag
1-0
Azt hiszem innen lesz igazán érdekes (bár eddig is az volt)... -
giigz
veterán
Szerintetek tj Barca?
-
kukinyo
addikt
Török a bíró?

Akkor itt bármilyen eredmény születhet.
-
giigz
veterán
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Mondogatom én nekik is szívesen.

-
mario1012
tag
AAA Messi, pedig mekkora labdát kapott, ezt szerintem 10-ből 8-szor simán berúgja, itt meg bele Cech-be
Na már megvolt az 1 Chelsea kapura lövés ami elkerülte a kaput, ez elég is úgy mint hazai pályán és többet még e is próbálkozzanak ilyesmivel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
B-L-A-C-K
titán
Ú mit hagytak ki....
-
giigz
veterán
Mekkorát kapott...
-
Vandit.
addikt
Ez a Valdes mekkora fasz

-
sz_abika
addikt
piké ko.
-
B-L-A-C-K
titán
Ici-picit nyom a Barca...

-
giigz
veterán
HALA BARCELONA!!!!

-
Buldozer99
senior tag
3-4-3-ban állunk fel amúgy

-
Vandit.
addikt
Valamiért kezdek félni, hogy a Chelsea ma tovább jut.
Ha találnak egy gólt, akkor elég necces lesz.B-L-A-C-K:
Érdekes ez a Barca 3-5-2-es felállás hazai pályán.giigz: Ne is találjon gólt a Chelsea, jusson csak tovább a barca, annak ellenére, hogy rühellem őket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
nincsisbéla
üzenetére
És a megérzésem jó volt! Sima Legia győzelem!

Gyerünk Bergamo!!!!

-
B-L-A-C-K
titán
Chelsea XI: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Lampard, Mikel; Meireles, Ramires, Mata; Drogba
Barcelona XI: Valdés, Puyol, Mascherano, Piqué; Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc; Alexis, Messi, Cuenca
-
dReFiX
senior tag
Betclic en kaptam 10 ingyen pörgetés amiből összejött 2,5 euró, azzal mit tudok kezdeni ? csak ezen a pörgetős dolgokon tudom használni ?
tárgytalan, sikerült elpörgetni, de most komolyan ebbe valaki valódi pénzt rak ?

-
Bencus88
nagyúr
Úgy látszik már 1,5 overre se szabad tennem.Mindkettő Olasz mérkőzés full bukóra áll.......
-
sz_abika
addikt
Hát én nem szoktam teniszt nézni, főleg nőit nem, de a mostani Julia Georges meccs a képernyők elé tapasztott.

Ezt nem lehet elkapcsolni , mégha borzasztóan játszanak is a lányok - ilyen szinten azért én is elütögetek kb
-
Jokes67
tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Hah...ez kooomooly

-
Buldozer99
senior tag
-
janos1988
addikt
Már épp kezdtem káromkodni, hogy megint az ellentettje jön amire fogadtam amikor feltűnt, hogy a lengyel kupában helyet cseréltek és jól áll a fogadás. Már épp 3-0

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(2.45x odds)

Ha találnak egy gólt, akkor elég necces lesz.