Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
janos1988
addikt
Én is megnyugodtam, mert a 3 napig egyfolytában megjátszott 10 kenó számmal - amivel 1-2-3 találat volt eddig - kíváncsi voltam rá hogy ha nem játszom meg a 4. nap, agyfaszt kapok-e vagy sem. De most is csak 1 találat lett volna rajta

De az ötösön most sem volt telitalálatos, 3 727 000 000 forint a köv. héten
Ennyi pénzből B-L-A-C-K 4860 évig játszhatná a kamu 5/7 szelvényeit, minden nap 
-
janos1988
addikt
Nem lesz belőle semmi

Elmúlt 3 napban ugyanazt a 10 számot játszottam meg kenón, 1-2-3 találat volt rajta. Ma elraktam a szelvény és egy gépit csináltattam helyette. Kíváncsi vagyok ma mennyi fog találni a fel nem adott 10 számból.
A tippmix kalkulátor nálatok sem tölt be rendesen?
-
umek7
őstag
Ne arra gondolj hogy mennyit lehet bukni, hanem arra hogy mennyit lehet nyerni.
Gondolkoztam mit kellene megváltoztatni rajta, de annyira "érzek" mindent, meg tetszenek is, hogy ez marad kamikazenak:
Cseh L. 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez 100 m pillangón H 1.85
Verrasztó E. - Mutina Á. H 1.55
Paks - FTC H 1.80
Dánia - Brazília 2.5 gól alatt 1.88
Sheffield Utd. - Huddersfield X 3.00
Franciaország - Mexikó (ifi) H 1.92
Hönefoss - Molde 2.5 gól alatt H 1.84
Ham-Kam - Mjöndalen H 1.50
Strömmen - Ranheim V 2.25Tét: 2 vagy 3x 500ft
Az első háromról már ugye beszéltünk. Brazilokról mindig a sok gól jut az eszembe, de most tartalékos keret lesz, a Dánok meg nem nagy gólvágók. Bármit eltudok képzelni, 2:0, 0:2, 1:1, 0:1, de most kivételesen nem hiszem hogy gólparádé lesz. Sheffield meccsnek utánanéztem, kizárólag statisztika alapján döntöttem úgy hogy ez egy óriási X. A Francia utánpótlás oda-vissza veri a Mexikóit. Bár nagy kivégzés nem lesz, szerintem szoros meccsen hazai pályán nyernek. Hönefoss megérzés, bunkerfoci lesz, a Molde parádét nem fog rendezni, ha nyer egyáltalán. A két skandináv meccs meg két favorit, elvileg egyiknél sem lehetne gond.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Igen, mindig ezt hozom fel, akkoriban volt ez az időszakom, kicsit idegileg padlón voltam, még felidézni is rossz...

(#49844) expander: De neked gondolom nem 1 ponton fog elmenni, és ráadásul nem 200 ezer várható csak azon...

-
janos1988
addikt
-
umek7
őstag
Rég nevettem ekkorát, ezt írták:
Sziasztok!
Az ázsiai kapcsolatunk, akitől a tippek eddig érkeztek azt az információt közölte velünk, hogy a bukmékerek változtattak az eddig megszokott mérkőzés szorzó mozgatáson és az általuk eddig használt algoritmusok jelenleg nem pontosak már. Jelenleg építik az új szorzó mozgásokat figyelő adatbázisukat, de ahhoz, hogy az megbízhatóan működjön több hónap adatait kell betáplálniuk.
A tippadás azonban folytatódik, viszont a tippeket már nem BukiSamurai szolgáltatja hanem én, és ami a legfontosabb ingyenes formában.
Tartsatok továbbra is velünk, és sok sikert mindenkinek!
Ázsiai kapcsolat, beszarok 
-
Daniel Alves
őstag
Nekem is jött!

50k+ a tegnap nap..Azt hiszem ma még tolok valamit és kész is vagyok egy időre..
Ennyit izgulni mint tegnap...hááát rég volt!
(#49151) sniper elite: talált egy jegyet?
és 250k? az baszott olcsó.... Én biztos forrásból tudtam volna és azért jóval drágább volt...
Bezzeg ha a Barca jutott volna be a döntőbe...
-
sniper elite
senior tag
Grat a nyereményhez és hogy megmerted rakni. Bár most nem örülnél ha Bayern rengeteg helyzetéből 1nél többet kihasznál vagy éppen Robben berúgja a tizit. Egyik kint dolgozó barátom tudja mekkora Bayern fan vagyok akart szerezni jegyeket meccs előtt 3 nappal szólt, hogy talált 1 jegyet elgondolkoztam rajta, hogy kimenjek 250k-t megért volna a dolog akkor úgy éreztem, de most nagyon örülök, hogy elvitték előlem a belépőt.
-
Tomics
addikt
Én gyros tálat rendelek, sörök behűtve, rágcsa kéznél

-
pohár
félisten
7.5. 2012 - Tenisz bónusz
Ez ajánlat érvényes egyedi és gyűjtőfogadásokra, melyek 7.5. 2012 01:01 - 8.5. 2012 00:59 CEST között kerülnek megtételre és lezárásra
A bónuszra való jogosultsághoz minimum meg kell tennie 10 tenisz fogadást
A bónusz összege megegyezik a fogadástétjeinek átlagával. Például: 10db 3000 Ft-os fogadás után Ön 3000 Ft bónuszt kap t
A maximum bónusz játékosonként 3000 Ft
Mielőtt számlájáról kivenné bónuszát azt 5x-ször meg kell forgatnia minimum 1,3x vagy magasabb szorzójú eseményekenlényegében oddsfüggetlen a dolog, szóval hajrá

DA... nem, nekem nem kellett

holnap is jó ajánlat lesz:
8.5. 2012 01:01 - 9.5. 2012 00:59 CEST
Írja be a mobiltelefonjának böngészőjébe a hu.sportingbet.com címet, és fogadjon a mai nap folyamán bármilyen sporteseményre, akár több téttel is. Ha fogadásai nem nyernek, akkor a tétet visszatérítjük 1500 Ft értékig.
Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyi pénzből B-L-A-C-K 4860 évig játszhatná a kamu 5/7 szelvényeit, minden nap