Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
giigz
veterán
Melyik a legjobb pókeres oldal viszonylag kezdőknek? Vagy maradjak a bwin-nél, amíg nem nyerek?
-
NyxNyxNyx
addikt
Na elment a "nap tutija"
-500Ft -
giigz
veterán
Nem lesz ez így jó... Itt egyes emberek mindig meghozzák a kedvemet online fogadáshoz, de próbálom magam tartani, naponta 200 Ft, egy szeló.

Hétvégén persze lehet egy kicsit nagyobb tét, és várom is a tippeket!

-
umek7
őstag
dupla
-
umek7
őstag
Van egy atombrutál-joker, ez hajnalban ment de csak kis téttel, egy fokkal bővebb kombi, és a mai nap két "tutija"
-
mmdms
addikt
109 Mersin Idman Yurdu - Galatasaray 1.67 V
116 Helmond - Telstar 1.55 H
161 Leeds - Doncaster 1.60 H
173 Ergotelisz - Panathinaikosz 1.65 V
223 Groningen - PSV 1.65 Vodds: 11,275506
Asszem 500-al, de lehet egy ezressel játszom meg, szerintetek? De lehet 4/5-be lesz, még eldöntöm ezt. -
NyxNyxNyx
addikt
Na felraktam minden pénzem 12 szelvényre hajrá.(ne gondoljatok sok pénzre , így is csak 6 ezer
)Van benne Ramos lő gólt, Lahti, Bilbao hazai, Bilbao over, Mönch -1 többek között.
-
mmdms
addikt
Szerintetek: Guingamp - Boulogne 1.78 3.10 3.80 vendégre mennyire lutri? Statisztika alapján nem értem miért van rá ekkora szorzó.
-
geeg20
csendes tag
válasz
geeg20
üzenetére
ez az idegesítő 1 x ment el

44 Ajax - Manchester Utd. V 1,75 0-2
49 Plzen - Schalke V 1,88 1-1
56 Porto - Manchester City V 2,51 1-2
61 Steaua Bukarest - Twente V 2,33 0-1
52 Lazio - Atl. Madrid V 2,75 1-3
62 Stoke - Valencia V 2,30 0-1
1000 Ft
Eredő odds: 121,69874
Tét: 1000 Ftpedig milyen jó lett volna
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander
üzenetére
Igen ez kezdő, amúgy most kérdeztem rá Petyus nevezetű tag válaszolt is...

"- Peter H Üdvözöljük az Élő chaten. Miben segíthetek?
- Én: Üdvözlöm
- Én: Most szeretnék regisztrálni, illetve befizetni
de a következő lenne a kérdésem:
a bónusz kifizetéséhez olvastam hogy kisebb, mint 1,50 szorzós fogadásokat nem lehet rakni. Ezt most hogy kell érteni? Több meccs össz szorzója legyen 1.5 felett minimum vagy 1 meccs nem lehet 1.5 alatt?
- Peter H: Mindnek 1.50 felett kell lennie.
- Peter H: Illetve csak ezek számítanak bele a bónuszba.
- Én: Értem köszönöm"A másik meg te mi a picsár@ kaptál 35 ezret csak úgy? Megforgattál egy lakás árát?

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander
üzenetére
"es siman lehet ilyen 1,3-1,4es oddsot elkapni. ebböl 2t összefüzöl, meg is van az 1,5ös szorzo böven..."
De tegnap beszéltük meg hogy a bónuszt hogy kivehesd nem össz szorzónak kell lennie 1.5x-nek hanem nem lehet rajta 1.5x-ös alatti fogadás....
Á de inkább megkérdezem az ügyfelesektől...

-
expander
senior tag
válasz
penge111
üzenetére
azsiai hendikep.
utalni vagy atutalassal tudsz, vagy instant befizetes, amikor azonnal leemelik a szamladrol a penzt, es meg is jelenik a netes accountodban rögtön, mig utalasnal ugye minimum 2-3nap... kifizetes mindenhol meg van szabva, hogy mennyi a minimum, es ugyanugy utalassal tudok kerni, de van itt is instant cashout, de csak visa kartyara, mastercard nem tamogat ilyeneket, arrol csak befizetni tudsz. letezik ugye meg neteller illetve moneybookers vagy skrill vagy mi a neve mostmar, valamint abaqoos, en szemely szerint ezeknek nem sok ertelmet latom, mert 1el többször kell utalnod, ami azt jelenti, hogy több penzt buksz, mivel nekik is fizetsz... persze ha szazezres tetekben gondolkodsz, akkor jo is lehet, mert lehet igenyelni sajat bankkartyat tölük, es tudsz atmböl levenni penzt a szamladrol, es akkor nincs utalgatas, de par ezer Ftos dolgoknal szerintem felesleges
-
penge111
addikt
Hol tudok olvasni bővebben az online fogadásokról? lenne pár megválaszolatlan kérdésem!
1. Ha befizetek pl 100k-t, és sok bukás nyerés után mondjuk marad 80k-m, azt a hogy vehetem ki?
2. Ha nyerek azt, hogy kapom meg és mikor? -
penge111
addikt
Skacok, melyik online fogadóirodában van olyan fogadási opcio, hogy 1.5 alatt-felett? Mert pl bet35 -ön nem találok csak 2.5 alatt-felett. Mondjatok egy jó helyet, mert akkor oda regelek, köszi előre is.
-
expander
senior tag
meg összel volt egy este amikor unatkoztam itthon, es csak poenbol felutaltam 2000Ftot es elöbe fogadgattam. sima, alacsony, kis szorzok, 2es felett nem is nagyon voltak. egy-ket ora alatt felmentem 10 körülre, de tartottam magam az ilyen max 1000Ftos tetekhez, aztan par nappal kesöbb emeltem egy kicsit, de azthiszem 3000Ft volt a legmagasabb tet. kb 2hettel kesöbb vegülis 15ezret kiutaltam, mert mar nem ment olyan jol a jatek, utana visszaneztem es 240ezer körül forgattam a penzem, ebböl 100ezer megvolt 2 vagy 3 nap alatt a max. egy ezres tettel... raadasul ugy, hogy en mar kijatszottam azt a bonuszt, szoval nekem mar nem is kellett ilyenre figyelni. nem megy az olyan nehezen, mint amennyire elsöre soknak tünik a nagy szamok miatt. mostanaban mar ugy is eleg sok tenisz van, nezni kell a meccset, es megpakolni, hogy XY nyeri a következö jatekot amiben ö adogat. nyilvan ferfiakrol van szo, ott azert elegge szamitanak a szervak, es siman lehet ilyen 1,3-1,4es oddsot elkapni. ebböl 2t összefüzöl, meg is van az 1,5ös szorzo böven...
-
geza12345
tag
Sziasztok!
Mai meccseket akarok rakni tipp-mixen
Fiorentina - Napoli ?
Internazionale - Bologna: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz ???
meg egy jégkorong
Tappara - Lahti Pelicans??
Ti mire tennétek ezeket a meccseket?Jövőhéten az inter és a napoli is BL játszik.
-
giigz
veterán
Tegnap 6 meccsbol 2 jott, eleg gyenge nap volt... Ma a szokasos 200 Ft-os szelom lesz, hetvegen majd egy kicsit komolyabb... Meg nem raktam meg, ezert megkerdezem, szerintetek mit erdemes mára?
-
umek7
őstag
Élő fogadásból is jó az 1,50, de már leírtam hogy nem túl kedvező ez a bónusz.
-
pohár
félisten
válasz
DonGyno
üzenetére
de kurva bátor vagy ember

blekó... szombatra a Real meccsre pl egész jó a Real -2.5, -3 hendicap 2,05-ért, ha jól emlékszem úgy működik hogy ha négygólos lesz a végeredmény, akkor nyersz, a másik kettőnél meg az egyiknél a tét fele visszajár, a másikat meg nem tudom, umek majd kisegít, ő úgyis szokott AHC-ezni

wmarci... ilyen odds-on bepróbálom őket, most formában vannak, meg hát a bajnoki cím az bajnoki cím

-
DonGyno
csendes tag
A mai nap ezt hozta, vagyis a tegnapi

-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
ha azt nézed a hétvégi Cesena - Milan V-re 1,56x... szóóóóval nem olyan vészes az, élőn is lehet pörgetni ha jól emlékszem
ne mondd már hogy 4 hendit nem tudsz megfogni 90 nap alatt
vagy itt van a Sunderland - Arsenal FA kupa, ami erősen H gyanús, főleg látva az ágyúsok tegnapi teljesítményét és lelkesedését, immár Henry nélkül lesznek
151 *(1-0) Freiburg - Bayern München V 1,84
179 *(0-1) Real Madrid - R. Santander H 1,28
217 Cesena - Milan V 1,56
231 Liverpool - Brighton H 1,21Eredő odds: 4,44568
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 4445 Fthétvégére egész jónak tűnik szerintem
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff, hát akkor így halál gáz, régen emlékszem ezt beszéltük, de akkor meg pont azt mondta valaki hogy összesen kell 1.5x oddsnak lennie.
Ha viszont tényleg 1 meccsnek min 1.5x kell lennie akkor úgy hagyom is a picsába...
szerk: Holnap ügyfelesektől megkérdezem amúgy és nem kell itt találgatnunk...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem lehet olyat ,hogy kettő 1.4-est raksz kötésbe, hanem egyenként is kell 1.5 felett lennie. Ez tuti.
Emlékszem, hogy csapattársam panaszkodott, hogy nem tud megjátszani kötésben egy kézi meccset , mert 1.45 az odds és, hogy ennek mi értelme. Azt hiszem ő így kisdarabokban forgatta meg.
-
B-L-A-C-K
titán
De most gondolkozok hogy így olvasgatom ezt:
"Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába. "
Azaz ez azt pofázza hogy 1.50x oddsok alatti fogadások nem lehetnek a fogadásba, vagy az össz oddsnak meg kell haladnia a min. 1.5x oddsot

Már teljesen beforgatom magam...

-
B-L-A-C-K
titán
Á nem nem, azt is meg kell ugyan úgy, ezek nem bízzák a véletlenre...

"Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába. "
umek7: Hát így elméletileg szerintem meg nem gáz, most rakok 2-3 db x2, vagy 1x-es tippet és kész az 1.5x odds, bár gyakorlatban biztos bukó lesz...

-
umek7
őstag
Mert nem mindenki 30 ezres téttel játszik, illetve az hogy 90k-t kell megforgatni ingyen 15k-ért nekem nem menő.
(#37128) B-L-A-C-K:
Szép-szép, de szerintem ez a bónuszozás akkor sem éri meg. Majd ha nem sülnek a tippek, meg mikor már csak azzal fogsz foglalkozni hogy na most a bónusz miatt erre rakok ennyit, meg így/úgy.. Annyira nem kedvező ajánlat hogy megérje gürcölni vele, 15k-t még alacsony tétekkel is összelehet nyerni.
-
B-L-A-C-K
titán
Na utána olvastam, 4x kell, 1x a befizetés összege, majd 3x befizetés+bónusz összeg. Ha jól értelmezem:
"Hogy bónuszával fogadhasson, játssza meg kezdeti befizetésének összegét 1-szer a kívánt sporton és piacokon. Befizetését és a bónusz összegét a kifizetés előtt 3-szor kell megjátszania."
De szerintem amilyen szerencsém van tuti elmegy már az első...

Ha jól számolok akkor nem is olyan rossz összeg jönne ki a végére.
1: 1.5x15K=22.5K
2: 1.5x(15K+15K)= 45K
3: 1.5x(15K+15K)= 45K
4: 1.5x(15K+15K)= 45KAkkor az összesen: 15K a befizetés összege, 15K a bónusz, plusz 52,5K a tiszta nyeremény = 82.5K (-15K a befizetés akkor tiszta 67.5K)
Persze ez mind szép és jó ha össze is jönne...

szerk:
Ja és szerintetek így van ahogy leírtam? Mert azért most se 100-ig vagyok benne biztos...

-
pohár
félisten
mert miért nem?
aki úgyis nagyba játszik, annak pikk-pakk megvan... kezdésnek feltesz 30 ezret egy meccsre, már meg is van forgatva a 30%-a a követelménynekblekó... csak 4 jó tippet kell eltalálnod, ez egy hétvége alatt hamar megvan, nem tűnik nagy dolognak (de általában mindig az
)na itt a péntek, pakoljátok a francia 2 X-ekeeeeeeet
na és török bajnokság, Mersin - Galatasaray, neten szerintem simán mehet 1X-re, és akár az intert is lehet otthon veretni, vagy X2-re
-
NyxNyxNyx
addikt
Ath Bilbao - Malaga 2.5 over 1.9
nagyon ajándéknak tűnik! -
B-L-A-C-K
titán
Ja nem néztem, jövő héten szerintem én is átmegyek online fogadásra, megpróbálom ezt a 15 ezres bet365 bónuszt kivenni. Hogy is van ott? 4x kell megforgatni 1.5x oddson? Illetve ha igen úgy 4x hogy pl ha bejön az első az egészt nyereményt fel kell rakni újra 1.5 oddsra?
-
Bencus88
nagyúr
Végre nyertem ha egy kicsit is, de sikerült

5/4 5*100
Ajax - MU V JÖTT
Plzen - Schale V 1-1
Lazio - AtlM 2,5 gólnál több JÖTT
Porto - Man City V JÖTT
Stoke - Valencia V JÖTT -
Jarod1
veterán
Sajna ma Lazio elvitte 1-2 szelvényem De City hozz valamit, néztem 1:1 nél még 7 es oddsa volt...
-
DonGyno
csendes tag
Erre mit tippeltek?
Plzen -Schalke V
Hannover - Bruges H
Kaiserslautern - Mönchengladbach V
Freiburg - Bayern München V
Ingolstadt - Fürth V -
geeg20
csendes tag
mára egy ilyent vállalok be majd lesz valami
4 Ajax - Manchester Utd. V 1,75
49 Plzen - Schalke V 1,88
56 Porto - Manchester City V 2,51
61 Steaua Bukarest - Twente V 2,33
52 Lazio - Atl. Madrid V 2,75
62 Stoke - Valencia V 2,30
1000 Ft
Eredő odds: 121,69874
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 121700 Fhétvégére ezt raktam elvileg papírforma mind

145 Kaiserslautern - Mönchengladbach V 2,20
196 Juventus - Catania H 1,30
143 E. Frankfurt - FSV Frankfurt H 1,30
152 Chelsea - Birmingham H 1,26
236 Schalke - Wolfsburg H 1,60
217 Cesena - Milan V 1,56
194 Marseille - Valenciennes H 1,40
150 Freiburg - Bayern München V 1,29
149 Hertha BSC - Dortmund V 1,45
Eredő odds: 30,62036
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 61240 Ft -
giigz
veterán
Ma nyerő nem lesz!
Najó... Nem...
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
grat, nem semmi

-500Ft