- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
Shadowfax #8741 üzenetére
Nem mértem, csak azt néztem, amit kiír. De szerintem jobban merült, nem csak rosszul írta ki. Ezt abból gondolom, hogy 30% környékén néztem, hogy kiír 38 percet, ekkor leszedem a drivert, újraindítottam és utána ugyanúgy 30%-on volt az akksi, de már több mint 1 óra hátralevő időt írt ki.
Sipi: Itt az volt a gond, hogy Maximum Performance-en egyébként bírt 2,5 órát és azon csodálkoztam, hogy ha így fogyasztja a legtöbbet, akkor az új driverrel miért bírhatja ennél is kevesebb ideig.
Egyébként teljesen levéve mindent 5óra 50 percet bír, tehát az elég jó. Csak azt furcsáltam, hogy az új driver ennyire bekavar... Bár nálam az AccessConnections se működött jól.
Na akkor már felteszem a kérdéseimet, ami eszembe jut
1. A gép alján az UltraBay alatt van egy furat egy csavarnak. Ezzel a meghajtót vagy amit épp beteszek lehet "rögzíteni", hogy ne lehessen kikapni?
2. A műanyag borítás mennyire szereti a tisztogatást? Mert vizes-szappanos ronggyal letörölve újjá lehet varázsolni, viszont nem tudom, hogy ezt gyakran megcsinálva kifehéredik, megkopik-e a gép teteje
3. [link]
4. Ha szeretnék ASCII kód alapján előhívni egy karaktert, tehát AltGr+numerikus bill, akkor itt hogy oldjam meg?
Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest