- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
C@rbon
senior tag
válasz
Scalpel #9993 üzenetére
Ha megnyomom a kék gombot indulásnál akkor 3 lehetöségem van:
folytatom a boot-ot
belépek a BIOS-ba
kiválasztom a booteszközt
Szóval gondolom ez így ugrott.
Pedig elvileg nincs legyalulva a RR particio.
Először megnézem a Vistát. Hátha vissza tudom állítani egy olyan dátumra, ami jó lesz.
Hogy érted amúgy a Vista rendberántását? -
evone
őstag
Megse oke a fenyero allitas.
suspend utan lekell hajtanom a kijelzot, majd megint fel hogy menjen, hat nem ertem miert van ez. egyik naprol a masika csak ugy.
-
Scalpel
senior tag
Ha az volt a gépen gyárilag, akkor indulásnál kék gomb és szépen végig visz egy varázslóval, ha nem az volt, ráadásul még le is gyalultad a recovery partíciót, akkor nincs. Ez esetben átmenetileg ajánlom az ubuntu win alóli telepítését wubi-val, így amikor rendberántod a vistát, csak unistall és csókolom... vagy használod a live cd-t addig netezésre.
Még megnézheted a vista restore pointjait, hátha...
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #9987 üzenetére
passz, szerintem 15-be nem tesznek
17-be, de t700-at még nem láttam -
-
evone
őstag
Eleg kellemes dolog thinkpaddal kint fekudni a hintaágyon es netezni, fokent azert mert egyaltalan nem melegszik, hiper jó.
Wifi problemasoknak: probaljatok meg az access connectionsal csatlakozni, ma reggel a windows nekem sem akarta a tuti, aztan az ACn kivalasztottam a Home profilt es felmaszott minden gond nelkul.
-
Integra
titán
válasz
Scalpel #9968 üzenetére
sok infot nem nagyon találok még róla, mindenhol csak ugyanaz a száraz pr van róla.
integrált memóriavezérlő lesz benne, valami a wifi kezelésével és energiamenedzsmenttel..
végülis nem zavarna, hogy ha a mostani t-s gépek ára egy 50-100 rugóval lejjebb csúszna az újak miattvajon ati integrált vga résszal is lesz vagy kidobják és intel marad?!
sajnos azt kétlem hogy a puma platform bekerülne.. -
Scalpel
senior tag
Inteles a wifi-d? Mert akkor megpróbálhatsz egy ubuntu live cd-t, nem kell telepíteni, csak arról bootolni. Az inteles wifik menni szoktak, a broadcomhoz mókolni kell keményen legtöbbször... így ki tudod szűrni a hardverhibát. Vagy ha a wifit nem kezeli le az ubuntu, akkor is kábelen megtudod nézni megy-e a net.
-
Scalpel
senior tag
válasz
Integra #9963 üzenetére
Megint a kérdés, mégis mire akarod használni... ha 100 hidrogénbomba robbanását akarod modellezni, hogy azok hogyan befolyásolják a párhuzamos világegyetemekben egymást és a környezetüket, akkor kell, mert biztos erősebb lesz minden téren.
Egyébként gondolom a chipset talán kevesebbet fog enni, meg a hálózatkezelése mindenben fejlettebb lesz, mint a mostani platformé, több szabvány támogatása, stb... meg kicsit erősebb integrált vga mondjuk dx11 támogatással, de ezeket mind hasból mondom, csak minden platformváltás hasonlókat hoz, draft-N, wimax, X-sorozatú vga-k, stb...
-
C@rbon
senior tag
Na felment a Vista SP2, de még mindig nem tudok netezni. Csatlakozik mindenhez, de netre nem lép fel
-
evone
őstag
Nagyon jo, miota felraktam ezt a kurva power managert, veletlenszeruen elmegy a fenyero allitas lehetoseg... annyira kivan mar a f*szom is ezzel a rohadt windowsal.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
KilgoreTrout #9939 üzenetére
Hát mindenki a szerencsétlen szomszédtól lopja a netet?
-
SNor
tag
válasz
Ilyesmi nekem is volt annó. Ha jól emlékszem a megoldás a következő volt: intel driver feltelepít, access connection töröl, access connection újratelepít. Hátha.
Üdv:S! -
Charybdis
csendes tag
USA-ban vett Lenovora itthon is ugyanúgy érvényes a garancia? Van vmi eltérés?
Mert láttam én már villággaranciával kapcsolatban furcsa dolgot: pl. Apple világgarancia mindenhol érvényes, kivéve Magyarország. -
Rico33
aktív tag
-
Scalpel
senior tag
Nincs mit, van még szerintem több akár jobb X is itt fenn a ph-n, ez talán az első volt, amibe beleakadtam, de mindjárt korrektnek tűnt...
Szerintem dokkoló nem árt, van nekem is a t60-hoz. Nem gondoltam egyébként, hogy eltalálom mit is szeretnél úgy kb.-ra se, de ezek szerint igen. Már ott tartottam, hogy dell d420-at is beteszem ide szentségtörésként, mert van benne optikai meghajtó... én a t60-ban szökőévente ha használom, persze ez egyéni dolog...
Integra: [link]
-
Integra
titán
lehet tudni valamit, hogy mikor frissül a t sorozat?
-
Scalpel
senior tag
-
C@rbon
senior tag
válasz
Igen, amikor korábban volt wifis problémám, akkor a visszaállítás segített. De most nem csak wifi.
Remélem, hogy egy globális MS probléma és hamarosan megoldódik.
Amúgy tudok, olyat csinálni, hogy XP-s gépre leszedem a Vista patcheket, amiket Vistán a WU-el szednék le és pendriveról feltelepítem? -
KilgoreTrout
senior tag
Nekem T60-on akkor történik ez, ha a System Update-tel felrakom az Intel Wireless WiFi Link legfrissebb verzióját. Háromszor próbáltam, háromszor állítottam vissza system restore-ral. Lehet, jövőhéten megpróbálom megint. Nem adom fel!
A korábbi verzióval működik, ahogy eddig. Rejtély.(Amúgy ugyanúgy szomszéd hálózat...)
-
C@rbon
senior tag
Jah
Nem vágtam a rövidítést -
marcitp
őstag
válasz
Napfénysüti #9909 üzenetére
T42 a király! Mit nekem T400...
Komolyan, még mindig szerelmes vagyok ebbe a kis gépbe! Notebook=ThinkPad -
Scalpel
senior tag
Öcsémnek volt win 7 alatt az acer broadcom wifi adapterével probléma, WU driver update megoldotta (MS már tudott valszeg a problémáról), szóval hátha van WU-n Neked is fenn frissítés.
Vírus? Biztos nincs?Végső elkeseredettségben win reinstall...
-
Roseln
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9920 üzenetére
Napfénysüti, akkor is csinál ilyet ha N-es a router és nincs beállítva hibridre (B/G/N) a hálózat (látszólag csatlakozik de nincs net). Nekem is meggyűlt a bajom a wifi-vel (5100 Intel), ugyan a Belkin routeremre felcsatlakozik de limited access időnként (főleg max letöltésnél). Vistan is csinálta tehát nem valami Win 7-es bug. Ethernettel amúgy tökéletes.
-
C@rbon
senior tag
válasz
Napfénysüti #9920 üzenetére
Ja és minden hálózatra azt írja, hogy nem azonosított
-
Napfénysüti
nagyúr
-
C@rbon
senior tag
válasz
Napfénysüti #9916 üzenetére
És előtte otthon sem tudtál?
Amúgy a wifi az a szomszédé
A saját routeremmel viszont nem állítottam el semmit. Elvileg minden jó.
Ja és a szomszéd nem hinném, hogy letiltott volna, mert nincs jelszóval levédve és nem nézem ki belőle
És nagyon furcsa az, hogy a modem csatlakozik, de nem tudok netezni -
Napfénysüti
nagyúr
Anno hasonlóan jártam. Barátnőméknél az istenért se tudtam felcsatlakozni wifis routeren a hálózatra. Míg ő vígan netezett az R61-én. Már azt hittem rossz a gépem...
Újratelepítettem a rendszert és otthon kipróbáltam. Ott meg rögtön működött minden flottul. Azóta mondjuk barátnőméknél nem próbáltam hogy működik-e.
Viszont szerintem nézz szét a routered beállításainál hátha ott van valami elállítva.
Ja a Nokia E51-em dettó ezt művelte: asszonynál nem tudok netezni otthon meg simán.
A fene se érti ezt. -
C@rbon
senior tag
Hali!
Egyik napról a másikra fura dolog történt.
T500-asom van. Van egy routeres helyi hálózatom itthon, de a laptopon egy "kóbor" hálózatot használok. Eddig egyszer nem tudtam rá csatlakozni, de az is megoldódott egy kis idővel. Viszont ma reggel óta nem tudok rá csatlakozni. Pontosabban csatlakozik, de nem tudok felmenni netre. A hálózati és megosztási központban is egy piros X van az internet előtt. Szóval így nem megy a net.
Gondoltam rádugom a routerre és használom az itthoni hálózatot. Amikor nem tudtam használni a wifit. Csak bedugtam és ment a net. De most ez sem működik.
Utána gondoltam, használom a modemet. Tárcsázik, csatlakozik meg minden. De netre nem tudok felmenni.
Megnéztem, az eszközkezelőben, hogy van-e valami baja a modemnek vagy a routernek vagy bárminek a laptopban, de semmi baja. És más wifire sem tudtam csatlakozni, de szerintem azokra azért nem, mert nagyon gyengék.Lényeg: Sehogy sem tudok felmenni netre. Wifi, router, modem... Semmi.
Remélem tud valaki segíteni.
Köszi!
Üdv! -
Charybdis
csendes tag
Sziasztok!
Úgy láttam egy T500 unboxing videóban, hogy csak XP DVD-t adnak hozzá, de akkor hogyan lehet a rajta lévő Vistáról biztonsági mentést készíteni? Ugyanis én a teljes vinyóra egyből Ubuntut telepítenék, de akkor elvész a Vista, ha nem mentem le előtte?
Illetve majd virtuális gépen futtatnám az XP-t, de lehet hogy a Vistát is, ezt hogyan tudom kivtilelezni?
-
Rico33
aktív tag
Sziasztok!
Ajánljatok légyolykedvesek egy kicsi, könnyü, csak netezésre esetleg filmnézésre gépet.
Nem erőmű kell, 12"-es legyen, wifi, bt és ami alapvető hogy TP legyen ...
Mondjuk az se baj, ha legalább egy DVD olvasó van benne.Főleg régebbi tipusok..mert válság van, újra nem fussa...
Szemezgettem az igényeimnek majdnem megfelelő nettopokkal, dehát na...komolytalanok..
Belevesztem már a sok X és T-be, csak nem tudom melyik lenne a megfelelő.Naéspersze elöre köszönettel a tanácsokért...
-
-
asadasad22
őstag
pont kérdezni akartam, hogy mi ez a t400s. néhány dologban butábbnak tűnik a t400-nál, az ára viszont jóval magasabb, mondhatnám úgy is, hogy érthetetlenül magas. gondolom fő előnye az, hogy vékonyabb/könyebb a simához képest, de az ára az semmiképpen sem barátságos, akárhogy is.. a t400 árát is kicsit sokallom, de ez annak még a duplája.
"Ahogy latom ezt a billzetet mindegyik uj TP megfogja kapni"
ez mért is gond? -
Napfénysüti
nagyúr
Elolvasva a tesztet nem lett rossz ez a T400s. Bár a bill nekem se jön be külsőre a funkciógomboknál, viszont a Displayport és az eSata csati pozitív változás. Elfogadnék egy ilyet de nem cserélném le rá a T400-amat.
Az itthoni árára kíváncsi leszek majd.
Ja és most ezzel tényleg kihal az X300/X301-es széria? -
-
kerlas
tag
-
evone
őstag
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5097
csúnya.
http://www.notebookreview.com/assets/44573.jpg
uj power manager kozeleg?!
-
BobMaster
senior tag
Ejj, felebarátim most jött egy ilyen levél a disztribútortól:
"Negyedév végi kiemelt Lenovo kínálatunk, még a negyed ÁFA visszatérése előtt!"
Szóval keresse fel mindenki a holnapi napon kedvent ThinkPad beszerzési pontját.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged