- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Aktív témák
-
ABE
őstag
Egy újabb problémával fordulnék hozzátok. A T43-ra felraktam a legújabb Windows 7 bétát (7057), és teljesen elégedett lennék, ha nem lenne probléma két lenovos programmal.
Az egyik a Hotkey Utility: feltelepül a program, de kidob egy hibaüzenetet közben, miszerint a szolgáltatást nem tudta regisztrálni. Újraindítom a gépet, működnek a gyorsgombok és az Fn kombinációk, a hangerő és fényerő ikonjai megjelennek, de az Fn+F gombok használatakor nem jelez ki semmit, habár a funkciók élnek. A szolgáltatások között manuálisan se lehet elindítani a TPHKSVC.exe-t, pedig próbáltam már a fájlon kijelölni, hogy adminisztrátorként futtatom, és Vista kompatibilis módban induljon.
A másik program a Power Manager, ami ugyan feltelepül, az akku ikonját ki is dobja a tálcára, viszont amint be akarok lépni a programba, a "program leállt" üzenettel nem indul el. Próbáltam itt is az előzőleg leírt opciókat bejelölni, illetve újraraktam magát a programot és a Power Management drivert, de semmi változás. Érdekes, hogy egy darabig működött a program, majd egyszer az ultrabay akku cseréjekor meghalt. Ezután újraraktam a Windows-t is, de továbbra sem működik. Lehet, hogy valami programmal akad össze?
Ahogy nézelődtem a neten, nem egyediek ezek a hibajelenségek, bár másoknak Vista alatt fordult elő ilyen, s tuti megoldást nem találtam. A Lenovo honlapján pl. az Active Protection-nek van külön Win7 verziója (habár a vistás is működik), viszont az előbbi két programra nem találtam megoldást. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mit lehetne még kipróbálni? Nem életbevágóan fontos, de kicsit idegesítő, hogy jelen állás szerint várni kell az újabb verziókra.
Aktív témák
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest