- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
Aktív témák
-
KriszBoy
senior tag
válasz
Giovanny #1990 üzenetére
Helló mindenki!
Megvan a T61-em!
Annyiból nehéz a dolgom, hogy nekem még sose volt ''IBM''-em... Az első aminek megörültem hogy a képekkel ellentétben ami a neten van, miszerint eltünt a piros-zöld-kék IBM logó, nálam nem igaz... Ugyanúgy ott van mint a T60on... Ennek nagyon örültem!
Eddig voltak Asus, Acer, és Toshiba laptopjaim, de ez mindenképen felülmúlja őket... Annyi apróság van benne, ami....
Amit mások hibának hoztak fel hogy a mic csati hol van meg hogy az LCD nincs középen, engem annyira nem érdekel! Lehet hogy ha begugok egy csatit akkor zavaró lehet, de tényleg nem láttam helyet hogy hova férne! Hátra tuti nem mint páran mondták...
Az LCD meg szem észre nem vehető SZÁMOMRA!
Anyagra, fogásra, masszivitásra elsőosztályú! Na persze lehetne aluminium a ''csuklótámasz'' meg ilyenek, de nekem nagyon bejön!
A billentyű vajpuha, bár ezt már sokszor olvastam és nekem a tapipad is valahogy jobb mint a melettem lévő Asus-on...
Méreteit tekintve szem elfogadható (pár napig egy Asus U1F-et használtam, de az más világ) és nekem mindenképpen kellett a WXGA+ felbontás!
Az aksim csak 4 cellás, így legalább könyebb és kisebb a gép és szem még ezzel is elég sokat elmegy! Nem tudom pontosan mennyit, de nagyon meg voltam vele elégedve tegnap este!
Amit meg az energia megtakarítás érdekében lehet tenni.... Pl: Képernyő frissítésének csökkentése, illetve sok más érdekes dolog amivel perceket takaríthatok meg!
Egy szó mint 100 sose volt még IBMem de nagyon odavagyok érte! Olyan kis csúnya hogy már álomszép, nem recseg, nem ropog, nagyon komoly kis gép...!
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest