- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Van egy T21-em, amit igazán csak pár napja kezdtem használni, de mára már nem tudom.
Azt történt, hogy véletlenül letörlődött a boot patició(nem én csináltam), majd fogtam és újra raktam az xp-t( mondjuk ez jól is jött).
Aztán egy napi használat útán elkezdett lefagyni. Virusirtót éppenséggel még nem tettem fel rá.(jó esetben virus lehet)
Olyannyira lefagyott, hogy már be sem tud tölteni, mert közben mindig fagy.
Xp-t megint újra fel, de hülyeséget csináltam mert egy másik könytvárba tettem fel, hogy az adataim ne vesszenek el.( a telepítgetésben egyáltalán nem vagyok otthon)
Szóval most két helyről tudnám az xp-t betölteni, de így is állandóan megfagy.
Hogy tudnám az egészet előlről kezdeni, hogy kiderüljön hardver hiba vagy más dolog ez.
Ha bármilyen ötletetek van, előre is köszönöm, mert nem igazán vagyok jártas a dolgokban( remélem nem ment tönkre a gép)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest