Aktív témák

• djDanee

csendes tag

válasz Yaye #1400 üzenetére

Hello Yaye! Olvasva a hozzászólásaidat eleinte gondoltam nem mondok véleményt,mert talán még nem elég régen vagyok tulaja egy T43nak, de aztán megnéztem a videot is amit készítettél (amin ledöbbentem). Én pár hónapja vásároltam egy T43-ast, használtan. Szintén 15'' a kijelzője, eddig nem figyeltem fel a tetejének horpadás képességére, de most próbára tettem az enyémet (azért nem álltam rá :D ). Bár az enyémnél is belehet nyomni a közepét, messze nem olyan mélyre mint a tiedét, kb fele annyira. Ez engem nem zavar, ettől szerintem a gép még masszív és jól összevan rakva, bár mint mondtam az enyém horpadása csekély a tiedéhez képest.
    Az aksi: az én gépem használt, lassan másfél éves. Ha egy MSN és egy Delphi fut visszavett fényerőn, akkor 3 órát megy, terhelt állapotban 2 órát húzza ki az aksi. A feltöltést én is lassúnak vélem.
    Az általad említett zajokat nem tapasztaltam, egy ventillátorom betegeskedik, nagyon alacsony fordulaton búg, de ezt csak bekapcsoláskor, hidegebb környezetben kb 5 másodpercig produkálja, majd elhalgat és innentől kezdve a gép nagyon csendes (kivéve az optikai meghajtót).
    Usb-ből énis elbírnék többet is, de ha feltétlen szükséges akkor egy passzív hub segít megoldani a gondot.
    Összeségében 3 hónap használat után teljesen megvagyok elégedve a géppel, a teljesítményével is és a strapabíróságával is. Design nekem nagyon bejön. Sőt, mulatságos amikor egy előadás alkalmával előveszem, sokan gondolják mit akarok ezzel a kockával, közben nem tudják mi lapul a dobozban... :D
    Remélem hasznos volt a hozzászólásom, nekem ez a véleményem. Ha tudok segíteni valamiféle összehasonlításban még, szívesen teszem! Üdv.

Aktív témák

Hirdetés