Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Nem én vettem ''Alkalmam nyílt lecserélni.'' Vagyis munkahelyi beszerzés volt
Nos, ez mindjárt más megvilágításba helyezi a dolgokat.
Eléggé ismert tény az, hogy amit ingyen kapunk, azt nem becsüljük meg (bármilyen értékes is legyen egy ''objektív'' nézőpontból), ellenben amiért megdolgoztunk, kemény pénzeket fizettünk ki, azt még akkor is sokra tartjuk, ha más szerint az eszmei értéke nem túl nagy. Tehát az adott dolog/tárgy megszerzésére fordított erőfeszítés/ráfordítás egyenes arányban áll az illető dolog/tárgy értékelésével.
Így már érthető, hogy az eddig legendásnak hitt (vélt/tartott) Thinkpad most csalódást okozott.
Ezzel szociálpszichológiai eszmefuttatásomat befejezném, s rátérnék a lényegre.
A melegedés/zajos venti problémakörre két progit javaslok (egyszerre nem ajánlatos őket használni!):
NHC [link]
Shimodax-féle fan controll: [link]
A konkrétummentes, kicsit elitista ízű ''nem neked találták ki'' típusú válaszokat mellőzhetjük ?
Ha végigolvastad azt a mondatot, azért szerintem kitűnik, hogy semmiféle elitizmus nem volt benne, csak a segítő szándék: ha tényleg úgy érzed, neked nem felel meg ez a gép (mert mások az igényeid), válts át másra. Van, akinek nem jön be a Thinkpad, van, aki meg él-hal érte. Csak ennyit szerettem volna ezzel kifejezni.
Amúgy egy jóideje pont ezért nem adok tanácsot (vagy csak nagyon ritkán), hogy ki milyen notit vegyen, mert ízlések és pofonok különböznek, s ami nekem bevált, nem biztos, hogy másnak is be fog. Ha mégis adok tanácsot, akkor is csak óvatosan jelzem az adott gép esetleges (általam ismert) előnyeit/hátrányait.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest