- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1391 üzenetére
Köszi a linkeket, este megvizsgálom őket közelebbről.
Tény hogy ingyen cuccnak kevesebb a becsülete, de mentségemre legyen mondva hogy:
- tulajdonképpen a fizetésem kurtaságának ellensúlyozására kaptam én is laptopot (és ''nyúlom le'' azóta is az újabb beszerzéseket), tehát nem egészen ingyen van azért.
- a korábbi gépeim is ugyanebben a státusban szerepeltek, tehát az összehasonlítás során a hozzájutás mikéntje nem oszt nem szoroz
- egy értékelés során talán nem is baj, ha az ember szeme nem párásodik be a nehezen megszezett jav iránt érzett elfogultságtól
Ha a ventit és a sípolást sikerül valahogy elhalgattatni, akkor azzal a csalódás zöme ki is lesz pipálva, mert amúgy jó kis masina ez. Majd veszek hozzá egy kis passzív usb hubot. Arra meg eddig is nagyon vigyáztam hogy ne üssem-vágjam a készüléket (nincs is az Aceren egy karc se...), legfeljebb ezután is fogok
Hogy ne csak morogjak, megemlítem, hogy a WLAN-ja impozáns. Ahol a TM8000 csak 2 AP-t talál, ott ez 5-6-ot.
Viszont megint csak nem állhatom meg szó nélkül: csináltak rá egy egykezes zárat a fedélre. Néztem is, mondom, zannya, ezek mindenre gondolnak, nemhiába ez IBM... Hát nem. A gép alja nem elég nehéz, pontosabban ehhez mérten a fedél túl nehezen nyílik, így továbbra is csak két kézzel nyitható. Így fuserálódik el egy jó megoldás egy nulladolláros figyelmetlenség miatt
Most már csak az akksiidőt kell szemléznem, kíváncsi vagyok mit bír.
Összességében nekem továbbra is bejön a TP, és ha valaki azt kérdi hogy mit vegyen (nem a félmillás prémium kategóriából) akkor továbbra is habozás nélkül R60at fogok mondani. A T-vel szemben az R60 határozottan pozitív csalódás.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Videós, mozgóképes topik
- Mass Effect
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest