Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi a linkeket, este megvizsgálom őket közelebbről.
Tény hogy ingyen cuccnak kevesebb a becsülete, de mentségemre legyen mondva hogy:
- tulajdonképpen a fizetésem kurtaságának ellensúlyozására kaptam én is laptopot (és ''nyúlom le'' azóta is az újabb beszerzéseket
), tehát nem egészen ingyen van azért.
- a korábbi gépeim is ugyanebben a státusban szerepeltek, tehát az összehasonlítás során a hozzájutás mikéntje nem oszt nem szoroz
- egy értékelés során talán nem is baj, ha az ember szeme nem párásodik be a nehezen megszezett jav iránt érzett elfogultságtól
Ha a ventit és a sípolást sikerül valahogy elhalgattatni, akkor azzal a csalódás zöme ki is lesz pipálva, mert amúgy jó kis masina ez. Majd veszek hozzá egy kis passzív usb hubot. Arra meg eddig is nagyon vigyáztam hogy ne üssem-vágjam a készüléket (nincs is az Aceren egy karc se...), legfeljebb ezután is fogok
Hogy ne csak morogjak, megemlítem, hogy a WLAN-ja impozáns. Ahol a TM8000 csak 2 AP-t talál, ott ez 5-6-ot.
Viszont megint csak nem állhatom meg szó nélkül: csináltak rá egy egykezes zárat a fedélre. Néztem is, mondom, zannya, ezek mindenre gondolnak, nemhiába ez IBM... Hát nem. A gép alja nem elég nehéz, pontosabban ehhez mérten a fedél túl nehezen nyílik, így továbbra is csak két kézzel nyitható. Így fuserálódik el egy jó megoldás egy nulladolláros figyelmetlenség miatt
Most már csak az akksiidőt kell szemléznem, kíváncsi vagyok mit bír.
Összességében nekem továbbra is bejön a TP, és ha valaki azt kérdi hogy mit vegyen (nem a félmillás prémium kategóriából) akkor továbbra is habozás nélkül R60at fogok mondani. A T-vel szemben az R60 határozottan pozitív csalódás.
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Építő/felújító topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Dead Island 2 beszámoló
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), tehát nem egészen ingyen van azért.