Keresés

Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz Shadowfax #1391 üzenetére

Köszi a linkeket, este megvizsgálom őket közelebbről.
    Tény hogy ingyen cuccnak kevesebb a becsülete, de mentségemre legyen mondva hogy:
    - tulajdonképpen a fizetésem kurtaságának ellensúlyozására kaptam én is laptopot (és ''nyúlom le'' azóta is az újabb beszerzéseket :B ), tehát nem egészen ingyen van azért.
    - a korábbi gépeim is ugyanebben a státusban szerepeltek, tehát az összehasonlítás során a hozzájutás mikéntje nem oszt nem szoroz
    - egy értékelés során talán nem is baj, ha az ember szeme nem párásodik be a nehezen megszezett jav iránt érzett elfogultságtól :)

Ha a ventit és a sípolást sikerül valahogy elhalgattatni, akkor azzal a csalódás zöme ki is lesz pipálva, mert amúgy jó kis masina ez. Majd veszek hozzá egy kis passzív usb hubot. Arra meg eddig is nagyon vigyáztam hogy ne üssem-vágjam a készüléket (nincs is az Aceren egy karc se...), legfeljebb ezután is fogok :)
    Hogy ne csak morogjak, megemlítem, hogy a WLAN-ja impozáns. Ahol a TM8000 csak 2 AP-t talál, ott ez 5-6-ot.
    Viszont megint csak nem állhatom meg szó nélkül: csináltak rá egy egykezes zárat a fedélre. Néztem is, mondom, zannya, ezek mindenre gondolnak, nemhiába ez IBM... Hát nem. A gép alja nem elég nehéz, pontosabban ehhez mérten a fedél túl nehezen nyílik, így továbbra is csak két kézzel nyitható. Így fuserálódik el egy jó megoldás egy nulladolláros figyelmetlenség miatt :(
    Most már csak az akksiidőt kell szemléznem, kíváncsi vagyok mit bír.

Összességében nekem továbbra is bejön a TP, és ha valaki azt kérdi hogy mit vegyen (nem a félmillás prémium kategóriából) akkor továbbra is habozás nélkül R60at fogok mondani. A T-vel szemben az R60 határozottan pozitív csalódás.

Aktív témák

Hirdetés