- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Köszi, elolvasom.
Ami a fedlapot illeti, nem a ''gumifestékre'' gondoltam amivel le van ápolva, hanem arra hogy egy ujjal könnyedén jelentős mértékben benyomható a fedél közepe, úgy horpad mint a sicc. Nagyon nem is mertem megnyomni mert féltettem a panelt. A full műanyag R60 fedele és a szintén tiszta műanyag burkolatú régi Acerem fedele sokkal merevebb volt. A közelemben lévő bádogfedelű FuSi-k fedele pedig olyan szilárd mint az atom, a fejem be tudnám törni rajtuk. Ennél a T43-nál csak egy puhább deklivel találkoztam, egy régebbi konzumer Compaq hártyavékony műanyag fedelével. -
sssent
senior tag
A rosszhiszeműség nem azon múlik, hogy van-e szerződése, hanem azon, hogy bizonyíthatóan tudta, vagy sejtenie kellett volna, hogy lopott, és ennek ellenére nem tett semmit.
microsfrost: ha mondjuk az ibm szervíz közli veled, hogy lopott, és nem teszel semmit, akkor az már rosszhiszeműség. Ha csak a homokba dugod a fejed, akkor ezt már nehezebb rádverni. Mindenesetre én nyugodtabban aludnék, ha nem kéne ilyen procedúráktól tartanom, de te tudod. Amíg nem viszed szervízbe, addig szinte biztos, hogy nem fog senki megállítani az utcán, hogy na mondd csak, honnan is van az a gép. De hogy ijesztgesselek is kicsit, ismerek ellenpéldát
[Szerkesztve] -
microfrost
csendes tag
Áhh, én nem fogok ügyvédeket felhajtani, az tuti. Nem ér ennyit ez az egész dolog. Engem amúgy is csak a gari miatt érdekel ez az egész (mert akkor még több mint egy év garim lenne). Szerintem nem is fogok ezzel többet foglalkozni, beérem azzal a fél év garival, amit a boltban adtak.
Én csak vettem egy boltban egy notit, nem akarok belekeveredni semmibe, csak mondjuk az a gari jól jött volna...
Amúgy is még jó ideig használni fogom a gépet, mert nagyon jó
Az, hogy az IBM 4év garit ad bizonyos gépekre az (nekem) azt jelenit, hogy bíznak a gépekben, hogy sokáig jól fognak működni. -
microfrost
csendes tag
Én nem tudom, hogy lopott, csak feltételezem. Amúgy meg mér én lennék az orgazda?
Én boltból vettem adásvételivel, úgyhogy ha lopott is, nem én tehetek róla...(és az adásvéteiben benne van a gyári szám is)
És az adásvételi pont arra való, hogyha kiderül ilyesmi, akkor ne a szegény felhasználót büntessék, aki kifizetett 160000-et a gépéért.
Igen, zavarna, ha ellopnák tőlem, de én kifizettem az árát. Aki ellopja, az pedig nem.
Szerk.: Amúgy mivan, ha kiderül, hogy mégis lopott?(Már kezdek izgulni
) Nem akarok belőle felhajtást csinálni, úgyhogy lehet, hogy nem is nagyon fogok foglalkozni vele... Max. felhívom a boltot és elsírom nekik a bánatomat (hogy nincsenek matricák, stb...)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
Szerintem próba szerencse, mikor a drivert realizálták, szerintem még nem volt T43.
Ha megfigyeled az általad és általam linkelt oldal alját, akkor érdekes módon a T43-masé a régebben módosított: Last modified: 2005-07-18, míg a másik: Last modified: 2006-03-20.
Szerintem ne próbacseresznyézzen senki, a T43 már egy merőben más világ, mint a T42.
[Szerkesztve] -
-
attka
aktív tag
Szia!
Semmi extra nem volt. Ugyanúgy mintha telefonnal párosítottam volna, megkeresed az IBM-el a headset-et majd párosítod, utána MY Bluetooth places aztán ott megkeresed a már párosított eszközöded, belekattolsz kétszer. és utána kiválasztod a headset összeköttetést a géppel. Ezt fejből írtam most lehet nem pontos
Csumi:Attka -
THomas007
senior tag
Köszi a választ! Szeretnék készíteni recovery disc-et. A kérdésem az lenne,hogy hány cd-re ,vagy dvd-re van szükség ennek elkészítéséhez. Ha jól értelmezem ezzel lehet az operációs rendszert kiírni adathordozóra.
Más: Valakinek van arról infója,hogy egy nem magyar xp-t mennyiért lehet az ibm-nél magyarosítani? Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest