Keresés

Aktív témák

• eszizoli

csendes tag

válasz Sipi #1297 üzenetére

Sikerült szereznem egy másik, eredeti Windows XP Professional angol változatot, és próbaként egy új partícióra felraktam, hogy megnézzem mit is ír ki pontosan az aktiváláskor...
    Most az előző probálkozásommal ellentétben, először fel telepítettem minden IBM drivert és szoftvert. És sikerült aktiválnom!!! :DD

Lehet, hogy a feltelepítetlen cuccokat nem ismeri fel és azért nem aktiválta a múltkor, vagy rossz verzió volt az előző...

Ha beszerzek ilyen gyári recovery CD-ket, akkor azt fel lehet tenni egy már meglévő rendszer mellé (itt a rejtett partícióra gondolok), vagy újra kell telepíteni miatta az egész gépet, hogy megfelelően működjön?

• eszizoli

csendes tag

válasz Sipi #1297 üzenetére

Tudtommal sem működik a kulcs csak a megfelelő nyelvű windows-al, és mivel nem találtam ráutaló nyomot az IBM honlapján, hogy német nyelvű volt hozzá, ezért megpróbáltam az angol nyelvűt, és a kulcs jó volt hozzá.
    (Megjegyzem sem a magyar corp/oem-hez sem az angol corp-hoz nem volt jó).
    Aktiváláskor meg csak azt írta ki, amit eddig láttam, mikor rossz kulccsal akarod aktiválni, nem írt olyat, hogy túl sokszor vagy ilyenek. Bár erre nem esküszöm meg.
    (Sokat próbálkozni sem akarok a kulccsal, nehogy amiatt tiltsák le)
    Mivel IBM-nél meg tudom nézni, hogy pontosan mi volt benne, ezért tudom, hogy csak a memória lett felbővítve, egy plusz 512-es modullal.

Hát egyenlőre maradok a recovery beszerzésénél, majd ha gond van, akkor próbálkozok a microsoft support-nál.

Aktív témák

Hirdetés