Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

mrgames csendes tag hello, tud valaki 39940 ft-nál olcsóbban ''mini-dock''-ot? céget stb..? esetleg eladó valakinek? stb... használatan fél áron.. 
 esetleg port replicator II-t, de aztmár nem szívesen.. és aztis max 15ért..
 [Szerkesztve]
- 

mrgames csendes tag üdv, arra azért remélem vigyáztok memória cserélés közben, hogy kézzel vagy egyáltalán nem érintitek meg, vagy kisütitek előtte magatokat rendesen. 
 mert az hagyján, hogy mikor kicseréled 2db 512es garisra a memód, és azok mind meghallnak ha töltődve vagy, de a régi 2db 256osat mondjuk amit elakar adni az ember, azok is otthalnak egyből...
 szóval vigyázni kell vele.
 meg egyébként is , ha gépbe nyúltok... előtte radiátor, vagy akármi, fémpolc...
- 

mrgames csendes tag sziasztok, nincs valakinek véletlenül eladó mini-dock -ja (fru 67p9011) ? 
 már többször láttam hirdetések közt 20ezer ft alatt is;| megkérdeztem az ibm request handlert is, ahonnan mindent kb nemzetközi áron vettem eddig (itthoni árak 4edéért), erre viszont irreális 53ezer ftot mondtak, amikor boltban itthon 40ért már láttam;|
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bloodborne (PS4)
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő