Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
Azt tudja esetleg valaki hogy a javítás javítása mikorra várható ?
-
BemAnyó
senior tag
én jobbat nem találtam, szerintem csak csinálni tudsz jobbat, nekem 51 es enchant +2 alap perk + 1 tűz és +1 skill perk, így 31% fortifity skill cuccokat csinálok (grand sg vel), persze enchant potival ez jóval feljebb megy, úgyhogy érdemes erre rágyúrmázni,
G^zC^mp€r : smithing nél gyártani kell sok vas tört akkor hamar fejlődsz, de dragon armour ra ha nehézpáncélos harcossal vagy nem érdemes tenni, mert gyengébb mint a Deadric, és inkább arra kell tenni hogy ne legyen súlya (heavy armour 80 skill szint),
-
BemAnyó
senior tag
igen sikerült!! szóval konzol, utána egérrel rá klikk a tetemre, akkor kiír egy kódot a képernyő közepén pici betükkel utánna ressurect enter és fél percig csak hason csúszkál a földön mint a kiscsaj az ördögűzőben utánna le lehet csapni és megy tovább minden! Zsíros köszönet érte
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz BemAnyó #3569 üzenetére
találtam itt consol parancsokat, 4 et használtam ezek közül, részben működtek:
showquesttargets - ez kilistázta az összes küldim kódját (kipróbálgadtam őket completequest paranccsal és így megtaláltam ami nekem kell: CR05)
getstage CR05 -ez kiírja a küldi szintjét
stestage CR05 100 -ez megoldja a küldit )az alap érték 10, ha megadom a 100 at akkor completted van)
completequest CR05 - ez meg simán megoldja a küldit,Mindkét variációnál ugyan az történik: A küldi eltűnik a térképről és a journalban is ki van pipálva, de Farkas csak ugyan azt hajtogatja, vártam 48 órát, megtámadtam, de mindig ugyan az,
help plz
-
BemAnyó
senior tag
Help!!!
Elakadtam egy küldivel , "Companions/Farkas/Kill the leader of Peak Shade's Tower" A helyzet az hogy jóval korábban jártam már arra és lecsaptam a spriggan -t, most ott fekszik és nem tudom lecsapni, feje felett meg ott a küldi jel. Persze Farkas mondja is hogy nem ad küldit hanem végezzem el ezt előbb, de persze nem lehet . Kérdésem az hogy nincs valami hack hozzá hogy leokézhassam mert ha vissza kell töltsem akkor nagyon megszívom, több napi játék van benne .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest