Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jóreggelt mindenkinek! Kinek hány órája van a játékban? Nekem:46 óra
Egyébként van valami hír már az 1.4 es patchről?Szerintetek tényleg javítani fog a mostani hibákon?Szerintem nem...De ez az én véleményem
[ Szerkesztve ]
-
Mackósajt
senior tag
válasz WonderCSabo #7593 üzenetére
Egész pontosan a Riftentől DK-re lévő hegyekben. Ott nekem is diavetítés volt, mikor felmentem az ottani sárkányhoz, nem értettem mi a fene van. Azt hittem a gépemen indult el valami a háttérben, de ezen szerint a hely teszi.
Ha már Winterhold College: ott nekem nem működik a Clear Sky shout. Nem tudom ez direkt van vagy valami bug, de halványan úgy rémlik, hogy régebben mintha működött volna.
(#7586) WonderCSabo: miért, a Season Unending ad valami jó jutalmat? Én simán lezavartam a Stormcloak hadjáratot a főszál közben. Csak béketárgyalás résszel akadhat össze, azzal kell vigyázni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz WonderCSabo #7597 üzenetére
Nekem ezzel semmi bajom, mert azért annak idején az Oblivion nem ment egy közepes gépen max.-ra húzott grafikai beállításokkal. Mindent ki kellett tökölni, mire jó lett. A Skyrim legalább a megjelenéskor is nyugodtan játszható egy közepes teljesítményű PC-n és ez örömteli előrelépés.
Memóriát tényleg igényel, de ez legalább azt is eredményezi, hogy menet közben elég keveset tölt. Mondjuk CPU-ból erősebb kell, ha nem elég valakinek 25-30 fps, de én ezzel pont el is vagyok, folyamatos.
Remélem én is, hogy, azért az 1.4 beígért teljesítményjavítása tényleg hoz valamit.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz WonderCSabo #7595 üzenetére
Amíg nem használtam egy modot a teljesítmény javítására, addig ott nekem 20-22 FPS volt néha a plafon (1920 volt és minden maxon az én konfigommal Most kicsit lejjebb mentem 1440 környékére ). Nem is csodálkoztam rajta, de Riftennél nincs baj a sebességgel. Legalábbis nem tűnt fel.
szerk:
wow, akkor az lehet... még jó, hogy azt nem tettem fel.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz WonderCSabo #7593 üzenetére
Nekem ott nincs gondom. Inkább a varászló kollégiumnál szokott problémám lenni néha a hó miatt.
-
WonderCSabo
félisten
Riften környékén állandóan kifagy a játék. És az fps is iszonyat szar. Láttam a neten csomó embernek ez a problémája, de nincs megoldás rá. Talán 1.4... Azért ilyenkor baromira mérges vagyok a Bethesdára.
-
pcMANiac
aktív tag
Persze ott nem mindent fog majd mutatni. Segíts a városlakóknak (0/3) mondjuk nem fog célként látszani, és a keresd meg az aranykarom gazdáját sem, és még sok másik sem, ahol nincs konkrét célszemély vagy helyszin.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
sith7
félisten
Youtube - os videókon látom, hogy a mellékküldetéseket is jelzik nekik a térképen, de nekem , hiába teszem aktívra őket, csak a főküldetést jelzi, hogy hol van. Aktívra van állítva a mellékküldetés is pedig ..,. mit csinálok rosszul ?
A főküldetést azt tudom ki - be kapcsolgatni, és el is tűnik olyankor a jelzés a mappon, de a mellékküldetéseknél ezt nem tudom beállítani
-
bitpork
nagyúr
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
mpierre
veterán
Na megvan Shadowmere. Olyan peckesen ül rajta az emberem, hogy öröm nézni.
SPOILER:
DB-s küldik között van az, hogy mérgezzem meg az Emperort, de még nem végeztem a fő szállal. Nem lesz ebből gond, vagy választanak egy újabb bábot?
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
törölt tag
yay, Thieves Guildes quest sorozatot akarom végigvinni, ahhoz meg ugye kell néhány kis bedlam job Delvintől (SPOILER: mert a Nightingales, Mercer megölős részen is túl vagyok, és már lvl28, pedig nem is specializálok semmit ), erre az nálam bugzik szépen. 500 aranyni cuccot összelopok, de nem megy tovább a quest, léphettem konzolból előre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #7578 üzenetére
röviden Good Thalmor = Dead Thalmor előző karival a Thalmor Embassy questet is úgy vittem végig, hogy az összeset kiírtottam...
-
xxxthrief
aktív tag
válasz WonderCSabo #7578 üzenetére
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
xxxthrief
aktív tag
válasz WonderCSabo #7576 üzenetére
hát ha már megvan a vizsga akkor tolhatod ezerrel!
[ Szerkesztve ]
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
HellGreg
őstag
Sajnos semmit nem tudtam kezdeni, föléleszteni se engedte, úgyhogy azt a questet átugrottam egy kóddal
-
Dani82
senior tag
Ez a jatek egy picit bonyolult nekem Elkezdtem, de inkabba sztorirol szol, mint a harc, legalabbis 2 orat rohangaltam, aztan nagynehezen megoltem valami bandit leadert, aztan elkeveredtem a varazslo akademiahoz, ahol nem engednek be, mert nem tudok varazsolni vmi magic lightot
Egyekent nagyon hangulatos szép játék. Pl az ilyen apróságok nagyon tetszenek, hogy a ha fire-t castolok akkor elolvad a hó a becsapódás helyén
De sajnos kicsit túl összetett és nincs hozzá türelmem hogy megtanuljam a dolgokat -
mpierre
veterán
válasz HellGreg #7565 üzenetére
Konzolból fel lehet támasztani. Keress vissza a topikban, volt már ilyen eset, nem a te hibád. Valakivel összeszűrte a levet és nem sült el jól...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
priti
addikt
válasz pcMANiac #7569 üzenetére
Én is próbáltam. Szerintem a sebzés még csak-csak elmegy bár jobb lenne, ha a skill fejlődésével magától tanulná a varázslatokat és nem kéne külön megvásárolni a könyveket (én így csináltam, összepiacoltam amit már használni tudtam) ami igazán zavart az a mana, mert hiába a 125%-al gyorsabb töltődés túl gyakran kell megszakítani a játékot ahhoz, hogy potit igyál, másik nyakéket válassz, átgondold milyen varázslatra válts, végigvidd a taktikát így túlságosan szétesik az egész. Kéne bele egy bullet time képesség caps lock-ra amit be-ki kapcsolhatnál szabadon a manától függetlenül és úgy végigtolni gyorsgombokkal, na úgy király lenne. Vagy maradhat így, de akkor sokkal tágabb helyszíneken szélsebességgel pozíciót váltva. Whirlwind Sprint -et alig lehet használni például, mert annyira szűk mindenhol a terep ahol eksön van, hogy utána tiszta kapkodás az egész és pont arra nem jó amire kéne, hogy ne tudjanak közel jönni. Ha már rá vagy kényszerítve hogy átöltözz az úgy már nem vari, hanem olyan vari-harcos egyveleg, mert perkelni kell mindenre.
Hardverlesen
-
pcMANiac
aktív tag
válasz S e t h #7568 üzenetére
Játék feléig mágus ruhában mentem. Jobb kézben fegyver, ballal varázsoltam. 25 szint körül elegem lett a 0 védelmű mágus ruházatból. Toltam a perkeket a descruction-ra, cunjura, használtam is 1000-rel, de fújhatom fél órán át tűzzel az ellenséget, keveset sebez. Ha meg elértek hozzám, pár ütés és végem volt. Akkor kezdtem kovácsolást tanulni és gyártani magamnak páncélokat. Azóta már elvagyok táposabb ellenfelek ellen is. Mágus szerkóban bukó lennék simán.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
S e t h
nagyúr
Én mage karakterrel nyomom és éppen ezért nem is érzem szükségességét, hogy a kovácsolást fejlesszem.
Ha mágusként nem tudok helytállni a spellekkel és a túléléshez kovácsmester-arch mágussá kell fejlődnöm, akkor már régen megette a fene a szerepjátékot.Még harcosként azt mondom oké, de a tökig páncélba préselt mágiahasználó, plusz szobák között teleportkapuként funkcionáló ajtók léte már nekem sem fér bele,ez utóbbi már nekem is a cheat kategória, de nem vagyunk egyformák.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
HellGreg
őstag
Sziasztok valaki segítsen rajtam, beléptem a Companions nevű társaságba, első küldetésként meg kellett félemlítenem egy Jervar nevű figurát az istálló mellett. Amikor odaértem, holtan feküdt a háza mellett. Visszatöltöttem korábbi mentéseket, de ugyanúgy mindig halott amikor odaérek. Nem tudom folytatni a küldetéssorozatot. Volt már valakinél ilyen?
Köszi -
priti
addikt
válasz WonderCSabo #7559 üzenetére
Totál másképpen játszom. Én úgy adom elő, hogy sokat használom a gyors utazást, felveszek minden létező mellékküldit egyszerre több városban is, mindet aktívra állítom, hogy hemzsegjen a map és utána random ami útbaesik azt megcsinálom, de ha már az van, hogy ...és most akkor ezt vidd vissza ennek-annak és fogadd jutalmad akkor már gixer van, mert fogalmam sincs névről, hogy az a karakter kicsoda, mert lazán elfelejtem. Annyira nem veszem komolyan azt, hogy "a számítógéppel játszom" élből hogy észben tartsam a dolgokat. Többnyire vágom, de volt egy kard valami perzselős pusztító varázzsal tápolt annó talán vörös sas-nak hívták nemtom, mindegy amit simán el kellett dobnom mert nem bírtam és most láttam egy nyilat ami arra mutat, hogy találd meg a kardot, de persze nincs ott a nyíl alatt, szóval bukok pár mellékküldit tuti. De így is jó, mert könnyebb-nehezebb terepre tévedek random, sosem tudom előre hol mire számíthatok. Nincs az az érzésem, hogy csőjáték amiben vagyok és éppen az van a kezemben amit a programírók előre beletettek és 100 emberből 99-nek tényleg a kezében is van. Így nem egy átlag sémát játszom végig, viszont nem tagadom. Van hogy megszenvedek egy-egy táposabb NJK-val a mesében és volt olyan sárkány az elején ami elöl ott futkostam fél órát, mert elkent mint a vajat bárhol bármikor. Most Istenem. Az a lényeg, hogy nem kell a reklámot nézni a TV-ben és gyakorlom az angolt ami nagyon nem árt nekem és akkor még finom is voltam...
Hardverlesen
-
pcMANiac
aktív tag
válasz 19_OsY_81 #7561 üzenetére
Klasszikus módon. Harc közben megfertőztek.
WonderCSabo A bőven elég tág fogalom. Ha varázslóként megyek és nem perkeltem heavy armorra, akkor a daedra páncél és fegyverek simán elkélnek. Aki perkel harcos tulajdonságokra, annak lehet 40-es szinten bőven elég az ebony, de nekem nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LoL,ilyen glitch is van...[link] Egyébként szerintem teljesen mindegy,hogy valaki használ-e bármiféle konzolparancsot,mivel nem multiplayer játék,ezért nem zavarhat senkit.
-
WonderCSabo
félisten
Küldetéseket kell csinálni, dungeonöket végigirtani, és találsz fasza fegyvereket. Annak szvsz semmi értelme, hogy nyomod az e-t és a bal gombot és gyártod az iron daggereket ezerrel.
pcMANiac: Milyen normális páncélokat? 40-es szinten vagyok, ebony armorom van, gyak semmit sem kovácsoltam még, és bőven elég védelmet nyújt. Már gondolkozom is rajta, hogy feljebb vegyem a nehézséget, mert picit így túl könnyű a játé adepten.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz WonderCSabo #7556 üzenetére
Én azért örültem, mikor normális fegyvereket meg páncélt tudtam magamnak csinálni.
-
priti
addikt
Először vettem egyet. Azzal egy bug miatt eléggé úgy jártam hogy pórul, mert picit mebotlott egy szikladarabon. Nem nagyon, csak aprónyit szörnyethalt alattam Aztán adódott pár a játékban amire legálisan felpattanhattam, de amikor leszállok elkóborol és hiába zongoráztam a billentyűzeten egyik gombbal sem füttyent neki, viszont ha fast travel-lel átlibbenek valahová, akkor újra mellettem van, szóval gyanítom valamit nem vágok a lovaglással kapcsolatban csak annyi minden fontosabb dolog volt aminek utána kellett néznem, hogy ez nem került még sorra. A tipp egyébként nem rossz. Köfi. Bár most dobtam egy perket +100 teherbírásra meg eladtam minden felesleges cuccot, szóval egy darabig nem fog kelleni. Most a 400-ból 200 szabad.
(#7556) WonderCSabo
Olyanokat olvasok, hogy irgalmatlan tuning érhető el kutyulás+kovácsolás kombóval én meg nem győzök lopakodni, íjászkodni amikor picit sűrűbben van az ellen zárt térben, különben rámrontanak aztán... jó nem mondom hogy azonnal fekszem is, de igencsak felélem a hp és mana potikat amikor lebukok és közelharcra kerül sor egyszerre több ellen ellen. Ja meg ezek a túlütős kivégzések igen finomak, hogy még azt hiszem, hogy még várhatok a hp potival aztán az egyik közellép kameramozgás majd lecsapja a fejem és ott gurul a kövön. Azért az egy picit átgondolós már másodszorra
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
Ilsyde
őstag
Jol csinalod, ugy a legjobb ha nem eroltetsz semmit. Hasznald amihez hozzajutsz meg probalj ugy gondolkodni hogy "mi lenne ha ez lenne a valosag" es akkor nem fogsz teleportalgatni meg grindolni meg tulfejlodni. Legjobb jobban elvezed majd a jatekot
Csak megjegyzem, hogy ha felulsz a lora akkor nem szamit a tulterheltseg (encumbered) es tudsz teleportalni (fast travel) is.
-
priti
addikt
válasz WonderCSabo #7553 üzenetére
Szerintem minden azért van, hogy használd. Ha valami nem kell akkor szvsz számodra nem megfelelő nehézségi szinten tolod. Én is alapértelmezett szinten játszom, de én messze nem vagyok rutinos ilyen játékokban. Kovácsolást el sem kezdtem, aztán ahogy olvasom szinte a legfontosabb az egész játékban... nyilván én ne akarjak master-en játszani, mert el fogok hullani, de aki keni-vágja az szerintem tegye feljebb aztán izzadjon
Hardverlesen
-
priti
addikt
válasz WonderCSabo #7544 üzenetére
Nem mi? ...és amikor teleszedem magam, hogy mozdulni nem tudok, megiszom egy potit ami 300sec-re ad csak +erőt, de nyomok egy fast travel-t és átmegyek a térkép másik végébe egy piallanat alatt ezerrel túlterhelve, majd ott érkezés után megiszom mégegyet és ennyi? Két potival hazavittem a cuccot. Azért finoman szólva gyalog nem kettő kellene. Jó... tud sétálni, persze, oké, de így két potival kvázi végig futok.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
mpierre
veterán
válasz Mackósajt #7549 üzenetére
Egy könyvespolcon pl. Minden kis anyag csoportonként (gombák, rovarok, növények, állati eredetű cuccok) egy-egy nagyobb befőttes üvegbe kerülnének. Korrekt animációval leveszed a polcról és bele sasolsz. Majd egy kis turkálás, kiveszed a megfelelő alkatrészt, de falmer fül fülzsírja miatt kényesen letörölgeted az ebony páncélkesztyűdet. Majd a pekedli vissza a helyére. Szépen, animációban lekövetve.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
A korrekt tárolási lehetőségek miatt elnézem ezt a csítet. Eddig egy házam, van, de az úgy néz már ki mint egy raktár. Ragaszkodom a tárgyakhoz, na...
Bár tudnám még fokozni a megjelenést. Pl.: Kinyitod a ládát, és nem felugrik a tartalma, hanem mint a diplay-eknél látható lenne a belbecs. Jól mutatna egy ládányi ingot egymásra pakolva. Mint Fort Knox-ban.
szerk: Vagy köztes megoldásként, még vagy két láda minden házba, +1 fegyvertartóval. Próbaba nem izgat, de aki szereti, annak legyen. Mondjuk minden házba kettőt. A házak közötti utazás meg maradjon ki.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Az is benne van a jatekban hogy kesztyuk keszitesevel kimaxolhato a smithing barmilyen alacsony szinten is vagy. Ennyi erovel miert nem adsz magadnak konzolbol alapbol 100-at a skillhez? Olyan bugok is vannak amikkel vegtelen mennyisegu aranyat vagy speech skillt lehet szerezni, azokat is egyszerubb ha megoldod konzolbol. Ha mar csalsz akkor mindegy.
Ez a mod ugyanaz mintha nyomnal egy-egy fast travelt Solitudeba, Whiterunba, Markarthba, Windhelmbe aztan Riftenbe. Csak gyorsabb. Ettol fuggetlenul en sem hasznalom mert szamomra mar a fast travel is felboritja a jatekelmenyt.
-
Mackósajt
senior tag
Messze nem ugyanaz. Egyrészt nem ugyanaz a házadba érkezni egy városon belül (különben egyes küldetéseknél ez meg is zavarhatja a játékot...) + túlterhelve nem tudsz fast travelt használni. Nem egy eset a kettő.
Arról nem is beszélve, hogy teljesen a Skyrim valóságából kilógó irreális dolog. Lehet nagyon hasznos és kényelmes, a God mód is az...
-
Inv1sus
addikt
De gondolom a fast travellel is öt irányba tudsz utazni egyszerre, nem?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
sith7
félisten
értem, köszönöm a válaszokat ... azt hittem lehet mondjuk csapkodni őket fegyverrel, és akkor nől az egykezes képesség pl.
-
pcMANiac
aktív tag
Rá tudod adni a már nem hordott páncéljaidat, ruháidat. Nem a ládában van bedobálva. Egyrészt dekoráció, másrészt hamarabb tudsz öltözéket váltani egy küldi kedvéért. Csak leveszed a babáról és össze is van válogatva minden.
-
zotyi8
tag
válasz WonderCSabo #7529 üzenetére
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=6032
tele lessz a házad pincéje próbababákkal sőt kis modellbabákkal is
-
priti
addikt
válasz 19_OsY_81 #7522 üzenetére
Először kénytelen vagy táplálkozni, különben rádtámadnak. Oda kell lopakodni egy alvó emberhez és ki kell zsebelni, illetve a pickpocket mellett van lehetőség a vérszívásra, majd látni fogod. Ezután már tudsz mászkálni az emberek között. Valami fogadóssal beszélj, akitől tudd meg, hogy Falion in Morthal a célod ha le akarod venni magadról az áldást. Ő majd mondja a többit, hogy mit kell tenned. A lélekcsapda varázslatot tanuld meg előtte, mert szükség lesz rá. Amúgy van Soul Trap scroll is.
Hardverlesen
-
szabod
senior tag
Házakba csak. A markarthiban 1, a rifteniben és a solitudeiban 2, a windhelmiben pedig 3 van/lehet venni.
-
John Fowler
tag
Nem tudom pontosan hogy érted; némelyik házba a dekorációs csomag részeként lehet venni próbababát.
Abban a klasszikus értelemben, hogy mondjuk merchanttól veszel X aranyért, hátizsákban hazaviszed, és bárhol kirakod, nos úgy tapasztalatom szerint viszont nem lehet venni.''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
WonderCSabo
félisten
Azt nem tudjátok, hogy lehet-e vhol próbababát venni?
-
mpierre
veterán
Ez nagyon tetszik. Hasznos.
-
zotyi8
tag
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=6032
Ez beszarás jó mod:
Minden ami csak kell az otthonodban van kohó enchant potigyártás, rengeteg tároló próbababa, kis modellek amiket felöltöztethetsz, stb.
A hab a tortán hogy ki se kell lépned a házból és minden házadat bejárhatod. A létrák alatt nyílik egy csapóajtó ahonnan a nagy berendezett saját birodalmadba érsz és innen elérheted külön ajtókon keresztül az összes házad
Nagyon jó!!! -
Ilsyde
őstag
válasz Inv1sus #7521 üzenetére
Miert, te a valosat adod meg?
It’s been a few weeks since our last update on Skyrim’s status, so we wanted to share details on what we’re working on.
The Creation Kit and Steam Workshop are nearly ready. We’re currently working with members of Valve and our modding community to do some final testing, and we’re on track for a public release near the end of the month. We think Skyrim modding is one of the game’s best features, and we have the best modders of any game. It’s been a lot of exciting work for us, and we can’t wait to unleash it.
Skyrim’s 1.4 update is currently undergoing testing on all three platforms. The update will include fixes and optimizations for the most common issues people have been reporting (see below). We’re hoping to finalize this next week, and submit it to the console manufacturers for certification, as well as release on PC.
Our current update plan for the PC is to first release our updates as “beta” versions through Steam. This is something you’ll be able to opt into through Steam and back-out of if needed. This is an extra safety check for everyone going forward and should expedite and improve our updating process for our PC users. We’ll have more info soon on how this will work.
Echoing what we said back in December, we’ll continue to look into issues that are being reported and subsequent updates will follow. You have all supported Skyrim in a huge way, and we’ll be supporting all of you, and continue to make the game better.
After the break, check out the current changelog for 1.4.
-
-
19_OsY_81
aktív tag
Gyerekek, hogy tudom megszüntetni azt, hogy vámpír legyek? Sajnos azzá változtam valamiért, fogalmam sincs mikor és hogyan, de már rögtön rám is támadnak a városokban.
Szóval hogy kúrálhatom ki magam?
Köszi.
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Sonja
nagyúr
Skyrim update 1.4 detailed in full
New features
- Skyrim launcher support for Steam Workshop (PC)Bug fixes
- General optimizations for memory and performance
-Fixed occasional issue with armor and clothing not displaying properly when placed on mannequin's in player's house. (PS3)
-Improved compiler optimization settings (PC)
-Long term play optimizations for memory and performance (PS3)
-Memory optimizations related to scripting
- Fixed crashes related to pathing and AI
- Fixed crash in Haemar's Shame if player had already completed "A Daedra's Best Friend"
- Fixed rare crash with loading saved games
- Fixed issue with accented characters not displaying properly at the end of a line
- Master Criminal achievement/trophy unlocks properly in French, German, Spanish and Italian
- Fixed issue where dragon priest masks would not render correctly
- Fixed issue where quests would incorrectly progress after reloading a save
- Fixed issues with placing and removing books from bookshelves in the player's home
- Fixed issue where weapon racks and plaques would not work correctly in player's house if player immediately visits their house before purchasing any furnishing.
- Fixed issue where the player house in Windhelm would not clean up properly
- Fixed crash related to giant attacks and absorb spells
- Fixed issue with ash piles not cleaning up properly
- Fixed occasional issue where overwriting an existing save would fail
- Fixed memory crash with container menu
- Fixed infinite loop with bookshelves
- Fixed issue where traps in Shalidor's Maze would not work properly in French, German, Spanish and Italian versions
- Fixed issue where transforming back to human from werewolf would occasionally not fail
- Bows and daggers will display properly when placed on weapon racksQuest fixes
- The Unusual Gem inside the Thalmor Embassy is now accessible after finishing "Diplomatic Immunity"
- In "Breaching Security", the quest token is no longer required to receive a fortune reading from Olava the Feeble
- Fixed issue where Galmar would not complete Joining the Stormcloaks properly if "Season Unending" was an active quest
- Fixed issue where starting "Season Unending" after finishing "Joining the Stormcloaks" would prevent "The Jagged Crown" from starting properly.
- Fixed issue progressing through "Message to Whiterun" while "Season Unending" was still open would block progression for both quests.
- In "Arniel's Endeavor", fixed issue where a quest journal would trigger multiple times
- In "Forbidden Legend", the amulet fragment can no longer disappear after player leaves a dungeon without taking it
- Fixed rare issue in "Forbidden Legend" where killing Mikrul Gauldurson while sneaking would make his corpose unaccessible
- In "The White Phial", the phial can no longer disappear if player leaves dungeon without taking it
- "The White Phial" will now start properly if player already has a briar heart in their inventory
- Player can no longer get stuck in Misty Grove after completing "A Night to Remember"
- Fixed issue where leaving Riften during "A Chance Arrangement" would prevent quest from progressing
- In "Darkness Returns", a door in Twilight Sepulcher will properly open if the player leaves the dungeon for an extended period of time before completing the quest
- In "Under New Management", if the player leaves the Oculory for an extended period of time after placing the focusing crystal and returns, the quest will proceed correctly
- "Onmund's Request" will now start properly if player has already found Enthir's staff before receiving this quest
- Fixed instance where Tonilia would stop buying stolen items and also would not give Guild Leader Armor
- "Repairing the Phial" will start properly if player already has unmelting snow or mammoth tusk in their inventory
- Finding Pantea's Flute before speaking with Pantea no longer prevents her quest from updating
- In "The Coming of the Dawn", fixed rare instance where a quest object would spawn incorrectly on the Katariah during Hail Sithis
- Fixed rare issue in "The Mind of Madness" where player is unable to equip the Wabbajack
- Fixed issue in "Pieces of the Past" where Mehrunes Dagon's Razor will not trigger properly if player leaves the cell for extended period of time before activating it
- "Blood's Honor" will start properly if you visited and completed Driftshade and an extended period of time passes before starting the quest.
- Fixed rare issue where "Dampened Spirits" would not start properly
- Fixed issue where player would be unable to become Thane of Riften if they purchased a home first
- Fixed issue where killing guards in Cidhna Mine woud block progression for "No One Escapes Cidhna Mine"
- Fixed numerous issues with "Blood on the Ice" not triggering properly
- In "Blood on the Ice", Calixto can now be killed if player owns a house in Windhelm
- In "The Cure for Madness", killing Cicero then resurrecting him no longer impedes quest progress
- Fixed rare issue in "To Kill an Empire" where an NPC would fail to die properly
- Clearing Knifepoint Ridge before starting "Boethiah's Champion" no longer prevents quest from starting.Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
S e t h
nagyúr
Hát nem tudom melyiket válasszam, melyiknek lesz a legnagyobb haszna később.
Agent of Shadow (Crescent Moon) - Use this power to be invisible for 2 minutes while sneaking.
Agent of Subterfuge (Half Moon) - Use this power to cause all nearby enemies to fight each other for 30 seconds.
Agent of Strife (Full Moon) - Use this power to invoke a powerful life-drain effect.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
pcMANiac
aktív tag
válasz WonderCSabo #7495 üzenetére
Pontosan. Volt egy olyan, ahol 6 kö volt, 3-3 lehetőséggel. Na ott youtube-ot néztem.
-
törölt tag
-
Kidus
őstag
Ok, akkor mentem a hegy labahoz
Assuming Control
-
veterán
válasz Kareszovics #7507 üzenetére
Tehát akkor a hegy lábánál lesz, Kidus.
Én se találkoztam még vele.
-
Kareszovics
addikt
Fogalmam sincs már, hogy ez a kép hol készült, csak nagyon megörültem, amikor megláttam.
Egyébként totál nem csinál semmit, csak dumált hozzám.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
thesound
addikt
válasz WonderCSabo #7505 üzenetére
thx., akkor valami gebasz van nálam :S, mert a főoldal tényleg bejön, de ha ott a skyrim ikon után kattintok valamire (pl. main quest), akkor egy üres fekete oldal jön be mindenre...
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Kidus
őstag
M'aiq the Liar-t hol lehet fellelni? Wiki azt irja random, de csak van valami segitseg, hogy tudnam konnyebben megtalalni.
Assuming Control
-
thesound
addikt
a skyrim wiki kipukkadt? (azt hittem a tiltakozás része volt... :S)
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Valdez
őstag
válasz WonderCSabo #7501 üzenetére
Hát ebben sincs meg a pontos válasz (illetve írja hogy minden offenzív varázslat ellen, de nem tér ki külön arra a háromra), de ezzel együtt úgy tűnik, hogy akkor véd azok ellen is szerencsére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest