Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz don pardon #9652 üzenetére
Bocs, lejárt a szerk. idő. Igen, a végén azok a rengetegszer ismétlődő ugyanolyan kis miniküldik unalmasak voltak, de sztem az egész szálban tök jó küldik voltak, és a sztori is izgalmas, csavaros volt.
-
Xerxész
őstag
válasz don pardon #5280 üzenetére
Nos, írtam az általad linkelt fórumra, majd utána visszaolvastam a hozzászólásokat. Megtaláltam az egyik user kommentjét, aki szintén hasonló próbléma miatt írt, csak ő azt kérdezte, hogy miért lett törölve a mod.
Lényeg a lényeg, már tudom a mod nevét: Skyrim Global Evolution.
Ahogy olvastam a srác kommentjét, rögtön beugrott a mod neve, tudtam, hogy valami global volt.
És ezek szerint valóban törölve lett, mert ő sem találja.Ha újfent felrakják, szóljon aki hamar észreveszi!
-
Xerxész
őstag
válasz don pardon #5280 üzenetére
Képzelheted, amikor ráakadtam...állam leesett, hogy ilyen mod is lesz. Csak azért nem szedtem le, mert nagyon kezdetleges volt, gyakorlatilag még csak pár objektumot tartalmazott asszem, semmi extra. Kell hozzá a CK, hogy használható mod legyen.
Asszem a leírásba bele is volt írva, hogy képzett moddereket keresnek hozzá...Tegnap utána akartam keresni, hogy frissítették-e már valamivel, de nem találtam meg...mert persze a nevét nem jegyeztem fel magamnak.
De rá fogok kérdezni a linken, amit adtál, csak itt a munkahelyen a Nexus oldala le van tiltva.
-
mpierre
veterán
válasz don pardon #5175 üzenetére
Tudtommal még nem.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
viharhozo
addikt
válasz don pardon #4899 üzenetére
Onnantol, h kepes vagy 400+-t sebezni vmilyen modon, nem all meg elotted semmi. A nehezsegi szint novelesevel a gep csalni kezd (volt olyan Pyromancer, amelyik ~harom masodperc alatt levarazsolt rolam 500 hp-t pedig maximalis a magiaellenallasom), ergo itt-ott elkepzelheto, h meghalsz, kulonosen ha bohockodsz gyengebb fegyverekkel.
Sose fogom megerteni, miert lehet ilyen eros fegyvereket csinalni, ha egyszer nincs olyan monszta, amit nem intez el egy-ket utesbol. A monsztak szama egyebkent is eleg alacsony, raadasul lvl 30-40 a maximalis szintjuk, utana nem nagyon jon beloluk erosebb.
Spoiler lehet!
Szinten nem ertem, minek a jatekba penz, ha egyszer szinte semmire nem jo. A penzszerzes a Thieves Guild vegeig is inkabb kellemetlen, mint nehez, utana viszont lehet aratni es ha megvan a Prowler's Profit, akkor minden dungeonbol ~15-20k arany jon ossze.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
törölt tag
válasz don pardon #4890 üzenetére
ez de jó ötlet
-
veterán
válasz don pardon #4883 üzenetére
Nagyon jó, köszi.
-
Mukorka
addikt
válasz don pardon #4808 üzenetére
Nem nagyon de talán pont ezért is poén. Szivárvány stílus!
Csinálok azért most egy rendes gountletet is a glasshoz , kicsit lore friendly verziót.
Már van aki kérte is hogy csináljam meg az egész glass settet ilyen viccesre mint ez a maceMukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Xerxész
őstag
válasz don pardon #4726 üzenetére
Szerintem ez amolyan bug féle. Pont olyan, mint amikor a csirkék is szemtanúk a bűntényeknél, és jelentenek az őröknek.
Nem tudom, hogy ilyen hibákat lehet-e majd javítani a Creation Kitben...ha igen, az nagyban javítani fogja az egész játékélményt. -
s4hu|SyD^
addikt
Azt hiszem minden egyedi, amit nem lehet legyártani vagy újra megvenni. Nightingale is ilyen igen.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Kelvin
őstag
Passz
Én a maszkokról tudom , illetve van pár pajzs és fegyver. Ezek kinézetre is eltérnek. Lehet, hogy páncélban is van ilyen."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
veterán
válasz don pardon #4590 üzenetére
Épp akartam írni, hogy rájuk kell kiabálni a lenyugtató erővel, hátha. Nem tudom hirtelen, mi a neve.
-
Xerxész
őstag
válasz don pardon #4548 üzenetére
Ez már egy ideje fennvan a Nexuson. Én is kipróbáltam és jó is lenne, ha nem (csak) szélesvásznúra tervezték volna. Az én 5:4 monitoromon nézve a fenti menüsorban már nem látszik a Books és a Misc...vagy nem tudom, mi az utolsó 2 menüpont. És nem tudok görgetni és/vagy léptetni jobbra-balra.
Úgyhogy nálam maradt a gyári konzolmenü. -
Kareszovics
addikt
válasz don pardon #3920 üzenetére
Még az "ojjektumba" nem voltam, de emlékeim szerint Dawnstarba van egy Quicksilver Mine (asszem).
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
félisten
válasz don pardon #3920 üzenetére
Bizonyos mennyiségnél nem lehet neki többet adni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Mukorka
addikt
válasz don pardon #2803 üzenetére
Lehet venni kutyust is 500 aranyért vesztegették.
Youri: ja az vicces lenne de pl a lóra lehetne pakolni
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Dreamie
őstag
válasz don pardon #2721 üzenetére
Whiterunban az elsőt Riftenben a másodikat az már 8 k volt, de van pince!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Neoteric
addikt
válasz don pardon #2721 üzenetére
Én Whiterunban vettem az elsőt, elsősorban mert csak 5k arany, másrészt meg Skyrim közepén van nagyjából.
PSN: ne0teric_sAN
-
Mukorka
addikt
válasz don pardon #2719 üzenetére
A házakból nem tűnik el a ládákba pakolt cucc. A szolgáid és feleséged is ott lazít valamint ki is tudod díszíteni. Well rested is csak a saját ágyadban lehetsz.
A vámpiros dolog meg normális, engem is jól hazavágtak egyszer
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
X Factor
addikt
válasz don pardon #1939 üzenetére
Ha az Obli remekül futott, akkor ennek is kéne, tehát vagy az nem ment jól, vagy más baj van, mellesleg olyan ini-t én se nagyon láttam még.
szerkeszd manuálisan a legtöbb értéket picire benne, illetve kapcsold ki az effekteket,de vannak itt nagy guruk biztos tudnak majd vmi tippet.
Make things work
-
Inv1sus
addikt
válasz don pardon #1939 üzenetére
Én is keresgéltem ilyesmit de nem nagyon találtam, mindenhol arról irkálnak, hogyan lehet javítani a grafikán, de arról nem írnak, hogyan lehet FPS-t növelni hatásosan.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest