Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz pcMANiac #7699 üzenetére
Különben meg a vámpírrá válásod nem kívánság műsor. Nem az a kérdés leszel-e, hanem hogy mikor. Jobb ha rákészülsz a vérszívásra. BBBrrrrrrrrr
Egy fenét. Még ki is írja Neked a tüneteket, ha nem vennéd észre, elmész bmelyik oltárhoz, vagy iszol egy cure potiont és kigyógyultál.
-
pcMANiac
aktív tag
Ne érts félre, nem kérdőjelezem meg a szabad akaratod és szimpátiád, csak egy gyilkolós, öldöklős játékban kicsit fura ilyenen kiakadni. Ha ez a SIMS sorozatban fordult volna elő még érteném is, de ahol a gyerekek szeme előtt kell szétvágnom a "bébiszitter" öregasszonyt, stb... és eleve egy fantázia világban bolyongunk fantázia lények között vámpírként, vérfarkasként, ott ez akár természetesnek is vehető. Különben meg a vámpírrá válásod nem kívánság műsor. Nem az a kérdés leszel-e, hanem hogy mikor. Jobb ha rákészülsz a vérszívásra. BBBrrrrrrrrr
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
sith7
félisten
válasz pcMANiac #7683 üzenetére
Vámpír se szeretnék lenni, de ember enni meg pláne nem ... a gyilkosság az más, sőt egy ilyen játékban, én nem gyilkosságként élem meg, hanem csak annyit látok benne, hogy xp - t szerzek, szintet lépek, minél többet ölök ... de embert enni, ez kicsit erős lett, szerintem
-
szabod
senior tag
válasz WonderCSabo #7694 üzenetére
pontosan Whiterunban, Markarthban, Solitudeban, Riftenben és Windhelmben lehet, a maradék 4 városban nem
-
WonderCSabo
félisten
-
opti06
aktív tag
válasz WonderCSabo #7686 üzenetére
whiterunban hol lehet pontosan házat venni?
-
opti06
aktív tag
válasz WonderCSabo #7686 üzenetére
az a baj angolom elég satnya, de ha lesz magyarosítás vagy nagyon unatkozok elolvasgatnám a könyveket ezért nem akarom kidobálni őket
gondoltam én is erre, hogy szekrény, láda stb amit találok vhol bele rakom de nem bizok benne azért, na 5k. arra gyűjtök még 1500am van,
van olyan eladó ami mindent megvesz? most dragonsreach ba vagyok ott egy mágus boltol, de nem vesz meg sokminden féle cuccot -
szabod
senior tag
válasz dilipok #7684 üzenetére
Én találkoztam most így a második végigjátszásom során már. Igaz masteren tolom, ráadásul most tolvaj karakterrel, szóval könnyűpáncéllal főleg. High Hrotgarba felmenet pókkal, "havas" kardfogú tigrissel, 2 frost trollal találkoztam, amelyek elől csak futni tudok, mert 2x megcsapnak és végem van Poén hogy mikor beszélünk az emberekkel lent, mind azt mondják, hogy nyugi csak farkasok vannak az úton, azokkal meg meg tudsz bírkózni
Persze adepten nyílván ezek nincsenek, mondjuk a frost troll az tutira, mert annak van egy spawn pontja nem messze a kolostortól. -
mpierre
veterán
Vegyél házat Whiterunban, akkor lesz láda 2db is (1 nagy, 1 kisebb.) Meg két könyvespolc 4×18db könyvnek. Addig nincs semmi.
WonderCSabo: Berendezni is kell. Anélkül nem lesznek a fentiekben említett tárolóegységek. Úgy már többe van.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
WonderCSabo
félisten
A stamina növeli a karaktered tárolókapacitását. Kocsmákban lehet találni ládákat, de ahogy arra a játék fel is hívja a figyelmet - nem biztos, hogy ott maradnak a berakott cuccok. A legjobb megoldás egy házat venni, a legolcsóbb whiteruni 5000 arany. Egyébként felesleges annyi mindent magaddal cipelni, amiket nem használsz, add el rögtön.
-
opti06
aktív tag
Egy olyan kérdés, hogy van valahol tároló láda, vagy valami hasonló? pl. könyveket akarom lepakolni valahova ahonnan később vissza szedhetem, csak nehéz a sok cumó karakternél 1-2 dolgot felveszek és már nem bír menni.. vagy hogy lehet növelni a teherbírást? (szintlépéskor +1el többet bír ahogy észre vettem?)
-
dilipok
veterán
válasz WonderCSabo #7682 üzenetére
nem hiszem h lvl 10 elott normalis dolog lenne draugr deahtlorddal hadakozni De amugy valoban, nem talalkoztam meg veluk. Mint mondtam, haladok szepen a sztorival, es egy szoval nem mondtam azt, hogy lvl10en barki 1-2 csapas lenne. Bocsanat, ha nem volt eleg tiszta a fogalmazasom.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
pcMANiac
aktív tag
Jaj de finnyásak vagyunk! És mikor vámpírként vért kell szívnod, különben kezdhetsz új karaktert, mert nem tudsz kigyógyulni? Vagy mikor 100000 katonát kell lemészárolnod, köztük nőket is? Ezt sem tennéd meg valós életben gondolom, de ezt egy fantázia játék, ahol akár embert is ehetek, nem mindegy? Valóságban soha nem lopnék semmit, mégis vannak küldetések, ahol muszáj.
Mi a különbség a mészárlás és az evés között? Gyilkosság és emberevés. Mindkettő undorító, nem?
[ Szerkesztve ]
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
dilipok
veterán
válasz WonderCSabo #7680 üzenetére
bocsass meg. Normal alatt az adept-et ertettem
-
dilipok
veterán
válasz WonderCSabo #7678 üzenetére
szepen haladok a sztoriban, eddig 1-2 trollal/frost trollal talalkoztam, azok picit nehezebbek voltak valoban (sot a frost troll el is paholt eloszor). De barmilyen elohalott ellen a silver great sword max 2 csapas, banditok es mas ellenfelekre meg eleg egy suhintas a nagyobbik pallosommal. Normalon jatszok. (mondjuk teny, hogy nem keringek osszevissza, mert egy giant azert konnyuszerrel elpaholna )
-
WonderCSabo
félisten
válasz dilipok #7677 üzenetére
Azért lvl10-nél még egyáltalán nem olyan könnyű, persze csak ha nem alacsony nehézségen játszod. Ha jól emlékszem, lvl10-nél még nem nagyon lehetett kinyírni pár ütésből senkit.
Valdez: Én is ezt fontolgatom, mert most kb. 10 draug deathlodot nyírtam ki simán (igaz volt társam), meg egymilliárd alacsonyabb draugrt egy küldi alatt. Persze kiderült, hogy thieves guildes küldiban ugye lopakodni illett volna, és nem kinyírni őket. Csodálkoztam is, hogy hogy jönnek a deathlordok csapatostul.
Szerk.: Én most azt is csinálom, hogy semmilyen harccal kapcsolatos perket nem aktiválok, hanem speechre, pickocketre meg ilyenekre rakom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Valdez
őstag
Most 40-es szinten vagyok, ork harcos kétkezes kalapáccsal, kezdek túl erős lenni. 178-as sebzés, és 569-es armor, minden ebony és még van bőven perk. Dragon priest kb 5 ütés, nem is csinálnak semmit, látom száll ki a coffinból, odafutok gyorsan és 4-5 power attackos ütés. Érdemes eggyel feljebb tenni a nehézséget? (közepesen vagyok)
-
sith7
félisten
válasz WonderCSabo #7674 üzenetére
ah .. értem ... angoltudásom az egekben ..........de, végülis a végén kinyírtam
-
sith7
félisten
Tegnap eljutottam egy undorító küldetéshez, amit failed - re is csináltam meg a végén .......... miért is kellett volna nekem embert ennem ?
-
WonderCSabo
félisten
Az FXAA jóval gyorsabb mint a régebbi verziók. Bár sztem sajnos nem elfogadható, totál homályos eredményt produkál Skyrimban.
S e t h: Jaja, vigyázni kell lefele menet, mert könnyen feldobja a talpát nagyobb esésnél, ahol a játékos még simán kibírja. Viszont a többi esetben gyak végtelen az élete, 900HP és pár másodperc alatt visszatöltődik. Sárkányok ellen baromi jó pajzsként.
-
S e t h
nagyúr
válasz Inv1sus #7667 üzenetére
Ha a flint flutes küldetés akkor írd már le részletesen légyszi, mert nekem nem akar összejönni, de erre nem is nagyon találtam megoldást.Nagyjából az szerepel a neten, hogy ha előbb találtam meg a lantot mintsem megkaptam volna a küldetést, akkor beragad a küldetéslistába, ami nálam tökéletesen jelentkezett is.
Másik lantos küldetésel nem tudom van-e gond, nálam másikkal nem jelentkezett probléma.Shadowmere vmi elképesztően jó "társ", esküszöm szinte a függőleges hegyfalon felmászik, ahol eddig csak pislogtam felfelé, lefelé viszont már nem nagyon stabil és eszméletlen nagyokat lehet vele zúgni, de meredek helyeken nélkölözhetetlen.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
RetepNyaraB
veterán
Hurrá
Ez az, amit írtam, vagyis a fos processzor kihasználtság. Nem fut teljes terhelésen, viszont mégis a teljesítmény erősen függ a leadott frekvenciától.
De azért a kemény graka így már meglátszik, nincs mese"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
opti06
aktív tag
válasz WonderCSabo #7668 üzenetére
felraktam, tényleg jobban fut, viszont érdekesség, hogy max élsimítással fxaa-val jobban fut mint anélkül kevesebb simítással.. (egyébként egyik mag se megy 70% fölé játék alatt sem, de most 45 fps alá nem esik le sosem 45-60on ugrál ha olyan helyen vagyok)
-
-
opti06
aktív tag
válasz RetepNyaraB #7664 üzenetére
3.7-re felvan rántva, többet nem nagyon lehet kisajtolni belőle hiába van vízezve is..
milyen modra gondolsz? -
Inv1sus
addikt
válasz S e t h #7662 üzenetére
És ha úgy beszélsz a célszemélyhez, hogy előtte aktiváltad a lute megtalálását?
Én Pantea Flute cuccát találtam meg előbb és nem akarta észrevenni hogy nálam van. setstage-vel beállítottam azt az állapotot, amikor megtaláltam és úgy már jó volt.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
RetepNyaraB
veterán
válasz #56230144 #7661 üzenetére
Win7. Minden jogtiszta.
Letöröltem a Steamet komplett, .NET deinstall-reinstall, Steam+Skyrim reinstall, most modok nélkül elindult épp. Managerrel még nem kísértettem az égieket, mert féltem magamtól a gépet, ha megint disznólkodni kezd
opti6@: a procid húzva van, vagy sem? A játéknak komoly száloptimalizációs gondjai vannak (tehát kellemetlen procilimite), melyet leginkább minél magasabbra tornászott frekvenciával lehet orvosolni. Ha nem riadsz vissza modhasználattól, akkor azzal sokat lehet javítani a dolgon.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
opti06
aktív tag
Olyan gondom van, hogy adatlapomon lévő konfigon max grafikán elég érdekesen fut.. vga kihasználtság 60-85% fps 25-45, zárt helyen(60) pedig vsync kivan kapcsolva elméletben, no meg 25ös droppok elég zavaróak mert beakad.. valahogy be lehet lőni, hogy rendesen fusson?
-
S e t h
nagyúr
Köszi, igen, ezzel volt, illetve van.A lant eltávolítva, de sajnos a bug hivatalosan is létezik, gyógymód nincs rá.
Finding the lute early may also result in a glitch where you can return the lute and get rewarded but not have the quest removed from your task list.
Szóval bent fog maradni a quest listában, mert korábban találtam meg, mintsem adták volna.
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #7660 üzenetére
Szia,win7 vagy XP-d van?
-
RetepNyaraB
veterán
Ahh fene, ez nem egészen ide való, de elmondom:
Bedőlt a windows egy ModManageres frissítés alatt és utána a Manager nem indult el többé; letörölve, újratelepítve sem. az Error logot nem tudtam értelmezni sajna.
Újrahúztam a wint, úgyis több dolog gyanús volt benne. Minden felrakva, .NET keretrendszer 4 az utolsó win update, manager frissítés közben megint halál, helyzet ugyanaz. Sőt (mivel nincs kedvem újra windowssal pöcsölni), leszedtem Skyrimet, managert, modokat és újrahúztam a játékot, mely ezután immár szűzen sem indul, hanem kilép még az indítóképernyő vége fele. Tökjó. Valami disznóság lehet a . NET keret frissítés, plusz win hiba manager működés közben kombóval, ami szétszedi a win működését is sajna. Nem kicsit frusztráló.
Tanulságot nem tudom, mindenki vonja le maga"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
L3zl13
nagyúr
válasz S e t h #7657 üzenetére
player.showinventory megmutatja a nálad lévő tárgyak ID-ját.
Player.removeitem 000DABAB 1 - Ez a Finn's Lute küldiben lévő bugos lant eltávolítására szolgál. gondolom ezzel van gondod.
Egyébként pedig az UESP WIKI általában tartalmazz a küldetések leírásánál a fellelhető bugokat, megoldásukat, tárgyak/személyek ID-ját... Szóval javaslom felkeresni, ha bárkinek ilyen infóra van szüksége.
Aki hülye, haljon meg!
-
S e t h
nagyúr
válasz Mackósajt #7639 üzenetére
ÁÁÁ sikerült, köszi, eltűnt a quest!
In1sus, neked is ajánlom a leírtakat, ugyanarról a küldetésről van, ami ezek szerint bugos, de nekem most sikerült megoldani!
WonderCsabo, item id-t merre lehet találni?Nekem egy lant van ami problémát okoz, ahogy látom ezek a bárdos küldetések bugosak, nálad dob, nálam lant.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként ez a Thane titulus mire jó?Csak egy rank,vagy van előnye is?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
És a "Assist the People of Haafingar 5/5"-öt? Mert most meg épp az ragadt be. USPwiki-s parancsot beírtam, de nem történt semmi.
Már két felesleg sor van a questek között
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Ki lehet törölni valahogy ezt a questet? "talk to the companions leaders for work"
-
szabod
senior tag
válasz WonderCSabo #7644 üzenetére
vagy csak egyszerűen removeitem id 1
-
-
törölt tag
Azt tudom,van még rengeteg mellék küldetés Amúgy a lexikon nektek is bugos?Nálam elkezd a földben úszni a karakter
-
törölt tag
Srácok,Alduin tényleg ennyire könnyü ellenfél?Dragon plate armorba experten harcoltam vele,és csak el kellet kerülnöm a támadásait (nem túl virgonc szegény Alduin ) és Dragonrend,ha meg már lentvan,akkor ütöm mint az állat,vagy oldalról vagy hátulról.
Am ez az utolsó küldetés?Mert nekem még van valami lexikonos is,csak az meg bebuggolt
-
Mackósajt
senior tag
válasz S e t h #7638 üzenetére
Miután megnyitottad a konzolt, kattints az NPC-re egérrel. Kiírja a kódját, ha sikerült.
Mostanában én is kétszer használtam konzolparancsot. Egyszer mert beszorultam egy sziklába egy dungeonban (disable a sziklára), másodszor egy hasonló ügyben. A College-ben egy olyan könyvet akart a könyvtáros, ami már réges-rég nálam volt, és nem dobta fel az opciót, hogy már nálam van. Konzolparanccsal eldobtam a könyvet, és újra felvettem, rögtön frissült a küldetés, hogy megvan a könyv, utána minden simán ment.
Nálam a konzolban nem működik a numerikus pad, én inkább átállítottam angolra a billentyűzetet.
Ha már könyvtáros. A dögnehéz Elder Scrollt odaajándékoztam a könyvtárnak, nagyon örült neki. Én is, hogy végre megszabadultam tőle.
-
S e t h
nagyúr
Itt a másik beragadt küldetés, de ezt sem tudom orvosolni.
If you complete all five favors before being given the quest to do so. The quest will not update correctly, leaving you with a quest entry "Assist the People of Haafingar 5/5". To fix this on PC open the console and select a NPC in Solitude and enter the console command setRelationshipRank player 2 This should update the quest to 6/5 and change its status to complete.
Miként kell karaktert kiválasztani?Elkezdek beszélgetni vele, lehívom a konzolt, és be is írom a parancssort, de semmi nem történik.Meg ez a player 2 is fura nekem, a player helyére nem mást szükséges beírni?
-
S e t h
nagyúr
A jutalmat megkaptam érte, de akármikor megszólítom a tagot, aki adta a küldetést, akkor mindig csak az a lehetőség ugrik fel ,hogy megtaláltam a lantot, a quest meg aktív időtlen időkig.Tehát egyszer befejeztem, de a quest maradt.
-
Inv1sus
addikt
A játékmentéseknél kiírja mennyi órát játszottunk, nem kell hozzá steam. Én jelenleg 46-os szintemmel 67 óránál tartok.
-
S e t h
nagyúr
válasz #19617792 #7633 üzenetére
Köszi, valóban,
Viszont a probléma nem oldódott meg, de már meg is találtam hivatalosan ,hogy ez egy létező bug, tehát ha azelőtt megtalálsz egy quest itemet, mintsem a küldetést megkapnád, akkor később az befejezhetetlenné válhat.
Gondolom ez nem általános, de a bard college küldetésekben volt egy fint's flute nevű, amiben egy lantot kellett megkeresni és én sajnos azt korábban megtaláltam és amikor adták a küldetést a collegeben, akkor kapából mondtam hogy itt van és azóta nem törlődik az aktív questek közül, kvázi befejezhetetlen.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
NA kb 70-80 óra játék után találkoztam az első bugokkal ,kapásból kettővel is, két küldetés beragadt, vélhetően a sorrendiséggel, a végrehajtás időszerűségével voltak gondok.
A küldetéseket megcsináltam, viszont a quest képernyőn még mindig aktívként mutatja őket, ami nagyon zavaró.
Olvastam a neten ,hogy conzolban bizonyos paranccsal kilőhetőek, viszont most jön a kérdésem, mivel a 0 a konzol, és a parancsban is van nulla, miként tudom ezt bevinni, ugyanis nulla beírására be is zár a konzol.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
sith7
félisten
válasz WonderCSabo #7628 üzenetére
Miután lefeküdtek a gyerekek, 9 körül tudok leülni, max. 1-2 óra
Ok, akkor majd nézegetem a wikit ...
Danielssss
KöszönömEgyébként magába szívott a game rendesen, másfél hete nem is játszottam mással, egész tegnap estig, akkor felmentem egy BF3 - as szerverre, elindult a játék, jött az ellenfél, lelőttem, majd odafutottam a holttesthez, és buzgón nyomkodtam az "E" - t ... és közben csodálkoztam, hogy nincs nála semmi .....
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz WonderCSabo #7623 üzenetére
Igen, komoly ...
Másfél hete játszom a játékkal, fogalmam sem volt erről, hogy ez egy ilyen ritka dolog
Angoltudásom kimerül abban ami az SC2 - höz, BF3 - hoz kell
-
bitpork
nagyúr
válasz WonderCSabo #7625 üzenetére
Ehh pont Lydiat néztem ki, aki bugzik Köszi az infót.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
sith7
félisten
válasz WonderCSabo #7617 üzenetére
A kovács megvan ... ... a szív tulajdonosát nem mutatja
Bocs, ha nem fogalmaztam világosan, szóval felvettem tőle a küldetést, és nem mutatja a térkép merre kell menni
-
bitpork
nagyúr
Béláim, hogy tudok nősüli?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
sith7
félisten
válasz WonderCSabo #7604 üzenetére
Igen, ő az, és ezt kell neki elvinni, csak nem jelöli a térkép, hogy merre keressem, hogy hol van ...
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #7614 üzenetére
igen, az játék alap FXAA-ja tényleg homályosít, az nekem sincs bekapcsolva. FXAA injectorral (a legújabbnál ráadásul azt írják, hogy a játék FXAA-jat érdemes kikapcsolni) olyan profilt állítok be (linkeltem is), ami tovább élesít a játékon (azt meg ugye lehet finomhangolni az injFX...h fájllal) és így végül élesebb, mint FXAA injector nélkül, kikapcsolt FXAA-val.
na, úgy néz ki, a limitert 35-re (vagy többre) állítva pont jó a sebesség, lag nincs (legalábbis nem láttam még), töltési idő csak picit nőtt. mert ahogy észrevettem, hogy a load képernyőre is kihat az egész shader, ha az beesik 30 fps alá, akkor belassul szörnyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #19617792 #7612 üzenetére
végül sikerült megoldani: Skyrim Enhanced Shaderrel, igaz, az FXAA injector d3d9.dll-jét még külön be kellett rakni harmadik dll-ként és az enbpatch.ini-ben (de lehet, hogy ha enbseries.ini-ben csinálom, akkor is jó) ráhivatkozni.
két "bug"-ot észre is vettem. az egyik nem igazán az, hiszen ez tulajdonképpen a enbseries shader hatása, hogy élénkebb lett (FXAA profil mellett is) a világ. a másik ami bug, hogy a töltési idő valamelyest megnőtt. ha az enbpatch.ini-ben a limiter az fps beállítjuk X-re, akkor ritkán lesz annyi, 1-2-3 fps-sel kevesebb. ha 30-ra állítjuk, akkor már kicsit darabos lesz a játék és nagyon megnő a töltési idő. 40-nél is valamelyest több, mint eredetileg, de nem vészes.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
arra van lehetőség, hogy FXAA Injectort fps limiterrel együtt használjak? mert vagy fxaa, vagy fps limiter megy csak eddig. aztán enbseries shaderrel, ami egy külön d3d9 dll, be lehet tölteni egy másik d3d9 dll-t, de itt is vagy FXAA, vagy fps limiter... néha lagzik a játék, és most egy Bleak Vandrerer FXAA profilt használok, ami nagyon jól néz ki, nem akarok ettől megválni. a Skyrim amúgyis kicsit komor, fakó világát még sötétebbé, komorabbá, nyomasztóbbá teszi.
-
Tom5
addikt
Nekem ez a ház mod nem működik...bemásolom a két fájlt a data mappába de semmi.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz #56230144 #7600 üzenetére
Nem tökéletes a game, de azért ne felejtsük el, hogy sokunknak 100 óra feletti játékidő van benne, és ha olyan szar lenne, hamarabb feladtuk volna. Én 0 darab mod-ot használok és egyszer sem volt használhatatlanul szar az fps, nem fagy szét, ennél 1000-szer instabilabb, bugos állapotú játékokat adnak ki nap mint nap neves kiadók. Én bízom a patch-ek érkezésében és addig is játszom élvezettel.
-
WonderCSabo
félisten
Sztem az az ork kovács Understone Keepben van, Markarthban.
-
törölt tag
PC-n Steam írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Politika
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest