Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcMANiac
aktív tag
Mert akkor raktad rá a soul trap varázst, mielőtt épp megölted. A rárakás onnantól számít, hogy megérinted a fegyverrel vagy ráküldöd a varázslatot és innen indul a 3mp.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz Integra #6296 üzenetére
Tegnap Markarth felé mentem és az erőben találtam egy várrom félét. Mondom benézek mi van ott. Először csak mezei katonák voltak ott, azokat hamar leküzdöttem, nem is volt sok cuccuk, de innen nyílt egy nagy kapu a hegy belsejébe. Ott egy dwemer tanya volt robotokkal meg zombikkal. Volt náluk minden, még át sem tudtam rendesen nézni. Glass bow, glass arrow, gyroscope verziók, stb... Mikor kijöttem, egy fagysárkány is várt rám, szóval elég hosszú volt az este. Persze a térképen nem volt rajta ez a rom.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
-
pcMANiac
aktív tag
Vannak még csodák. Talán egy újabb bug volt. Különben mi értelme lenne az időtartam változós soul trap varázs fegyvereknek? Akkor elég lenne egy 1mp-es is, hisz az utsó csapástól a halálig az is elég lenne.
-
Integra
titán
hova érdemes menni és kitakarítani hogy csomó enchantolt cuccot gyújthessek?
már találtam helyette eddig 2 bányát......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pcMANiac
aktív tag
Én is ezzel nyomulok mostanában, de a 3mp az első csapástól számít, hogy rárakod a varázslatot az ellenre. Tehát az első csapás és a halála között kell max 3mp-nek eltelni, nem az utolsó csapás és a halála között.
-
szabod
senior tag
Múltkor érdekes dolog történ velem. Arniel Gane küldetéseit csinálom, éppen felvettem egyet. Ő akkor fogta magát és lefeküdt aludni. Én kihasználtam az alkalmat, és lenyúltam 2 lélekkövet a polcról. Senki sem látott meg. Mikor jövök vissza a küldiről, jön Arniel és 4 harcos. Azt hittem elviszik vmiért (biztos a küldetés része), ám ekkor nekem támadott mind. Arniel is támadni kezdte őket, végül mi győztünk. Az egyiknél találtam egy levelet, amiben az állt, hogy Arniel bérelte fel őket, hogy megleckéztessenek engem a lopásért. Most már csak azt nem értem, hogy hogyan tudta meg, hogy én voltam, miért segített nekem, és miért akartak megölni, mikor a levélben szerepelt, hogy NE öljenek meg. Ez így együtt elég érdekesen jött össze
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #6262 üzenetére
UP?
-
Enton
addikt
válasz pcMANiac #6289 üzenetére
Én is így vagyok vele a ST-et nem használom, de van egy ST-s nyilam ami jó mert lehet vele lelkeket ejteni hogy feltölthessen a nyilamat vele amivel utána megint tudok majd lelketet eltenni befőtbe.
De enchantolni még nem enchantoltam semmit így nekem ez még felesleges, de majd ha nem lesz más akkor azzal is szórakozok majd."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
szabod
senior tag
Én ezt használom ilyen célokra. Habár csak 3 mp-es, de fegyvernél szvsz tök mindegy, mert az utolsó csapással is ugyanúgy működik (kivéve ha lemerül közben), így nem kell figyelnem, hogy most lejár-e a varázslat vagy nem mire végzet a célponttal.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz Kareszovics #6288 üzenetére
Nekem van egy 7mp-es soul trap képességű fegyverem. Az már nem rossz erre a célra. Most egy 3mp-est használok és azzal is gyakran sikerül begyűjtenem, igaz gyengébb lelkeket.
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
válasz Xerxész #6287 üzenetére
Ha jól emlékszem a Soul Trap varázslat 60 másodpercet "enged" neked, hogy megöld az ellent. MOD: Jól emlékszem.
Tehát nyugisan varázsolsz, majd ölsz.
Fegyverbe 5 mp volt a legtöbb amit láttam Soul Trap enchantot.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Xerxész
őstag
válasz Kareszovics #6286 üzenetére
Ez nekem sem volt tiszta.
Először kell ráküldeni a ST spellt és ráérek csak utána megtámadni és megölni? Én eddig úgy csináltam, hogy elkezdtem kaszabolni, aztán amikor már csak minimális életenerdzsije volt, akkor küldtem rá a varázst. De így elég nehéz eltalálni, hogy mikor indítsam a lopást, mert ha a vége felé egy erősebbet ütök, megpusztul, a lélek meg oda. -
Kareszovics
addikt
válasz Integra #6283 üzenetére
Soul Trap varázslattal lehet lelkeket tölteni a kövekbe.
Rávarázsolod a Soul Trap-et egy tetszőleges lényre, majd gyors megölöd és bumm megvan a lélek.
Emberi lelket is tudsz gyűjteni, de ahhoz Black Soul Gem kell, ami amúgy Grand-nak számít.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
őstag
válasz Integra #6283 üzenetére
Soul trap varázslattal.
Anno szereztem egy kardot amiből disenchantoltama soul trap képességet, miután megvolt a képesség az elf bow-mat soul trap tuningal gyártottam le, így íjászva is tudok lelkeket gyűjteni és automatikusan töltődnek a soul gemjeim.[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Integra
titán
válasz Kareszovics #6281 üzenetére
és mi van ha egy soul gem empty? hogy lehet feltölteni?
érdekes, hogy fortify smithing-hez black soul gem-et nem engedi a greater a max, azzal ad 7%-ot steel nordic gauntlets-re. ha mondjuk legendaryra upgradelem a gountlet-et akkor nagyobb %-ot adna enchantnál?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
melyik soul gem a legjobb enchantoláshoz? ahogy elnézem nálam a greater soul gem a max ami van.. próbálok smithinghez egy kesztyűt csinálni hogy még jobbat kovácsoljon, de max 5%-ot ad a kesztyűre enchantingnál greater soul gemre. 37-es enchanting lvl-en vagyok.
illetve kisebb gemekből lehet komolyabbat összegyúrni, mint diabloban a horadric cube-bal ahol a végén flawless cuccokat lehetett gyártani?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pcMANiac
aktív tag
válasz #56230144 #6275 üzenetére
Te hányas szinten vagy, hogy nem sebeznek a katonák? Lehet csak én vagyok mazsola, de engem mindenki tud sebezni, talán az erdei nyuszi nem. Mondjuk mágusként nem szedek magamra nehéz páncélokat, inkább mágus öltözeteket, amik regenerálják a magikámat.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz Kareszovics #6276 üzenetére
30-as szinten vagyok és nekem eddig ez volt az első ilyen jellegű érdekesség. Lydiát már párszor feltámasztottam, de ennyit kellett konzoloznom idáig.
-
törölt tag
Nem...nem kér már büntit...2 lehetőségem van,vagy harcolok velük,vagy pedig börtön,és mindenemet elvesztem...a Harc még nem lenne sulyos,mert elbírok velük,csak elég idegesitő,amikor már nem is sebeznek,de azért támadnak..
Nem tudom a város nevét,de ott ahol a légióba kell jelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem kér büntit,vagy börtön,vagy pedig halál.
-
törölt tag
Srácok,ha egy városban kőröznek,akkor tisztára tudom valahogy mosni magamat?Találkoztam útazásaim közben,egy ilyen NPC vel,aki felajánlotta 100 goldért,csak az a baj,hogy már fingom nincs,hogy hol találom,meg nem volt fixen odarakva,szóval már azis ágon bokron túl van.
Van ezen az NPC-n kivül más lehetőség is?
-
pcMANiac
aktív tag
válasz FehérHolló #6268 üzenetére
Köszi szépen!
-
FehérHolló
veterán
válasz pcMANiac #6267 üzenetére
Open the console and type "setstage ms01 100". This will complete the The Forsworn Conspiracy questline and send you to jail. Once you wake up, type "setstage ms02 0", which will force the next quest (No One Escapes Cidhna Mine) to begin.
Tehát setstage ms01 100, dutyi, utána setstage ms02 0.
Skynet is real. It's called Google.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz Kareszovics #6266 üzenetére
Nem emlékszel mi volt az? Este majd még próbálkozom vele, de akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a béna, hanem egy újabb kis bug.
-
FehérHolló
veterán
válasz pcMANiac #6263 üzenetére
Elvileg egy harmadik őr gyün. Ha mégsem, várjál 24 órát.
Szerk.: Utánanézve a csávó hulláját ha a quest pointer alá cibálod, az is segíthet.maszi99: Van egy rohadt nagy gömb, egy bácsi segítségével kirajzolsz egy szép ábrát a falra a segítségével, utána kapsz kulcsot a maradék patkányfaroknyi részhez, ami kb. arra szolgál, hogy újra friss levegőt szívhass. Mindehhez kell a fent említett küldetés.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
maszi99
őstag
válasz FehérHolló #6259 üzenetére
Van a hegytetőn 1 Dwemwr rom, ott egy hatalmas csarnokban volt gömb (csapda), a végén 1 tónál lyukadtam ki, de nem hinném, hogy erről beszélsz
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
pcMANiac
aktív tag
válasz FehérHolló #6252 üzenetére
Lehet, mert van bent 2 őr, de nem állnak velem szóba. Próbálkozom velük beszélni, de csak elmondják a magukét és nem történik semmi.
-
WonderCSabo
félisten
válasz RetepNyaraB #6253 üzenetére
Köszi. Esetleg van vhol mod gyűjtemény?
-
maszi99
őstag
-
maszi99
őstag
Mzulf kulcsa hol van (dwemwr hely), youtube-n nem találtam
-
no01ricsi
tag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Xerxész #6235 üzenetére
A SkyBoost "motorja" a tesv acc layer
Nekem ezzel nem lehet 30 fps alá kergetni várpsban sem, full hd minden maxon, (ill 4XAA) összes elérhető hd javított textura moddal együtt.Wonder Csabo@:boltit is steammel telepíted és ha peches napja van (mint nálam) akkor az egészet képes netről lehúzni, de a patcheket mindenképp. A játék is sztem csak steamen keresztül fut, bár ezért nem töröltem le a fiókom, hogy kiderüljön
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-
pcMANiac
aktív tag
Azzal lehet csinálni valamit, hogy mikor vissza kellene mennem Eltrys-hez, (The Forsworn Conspiracy vége) addigra meghalva fekszik és nem történik semmi, pedig elvileg mindent összeszedtem, amit kell?Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
pcMANiac
aktív tag
Mikor 20-as szint körül csináltam azt a küldit, amiben az a hely volt, azt írta, hogy nincs valami szükséges tárgyam, ami kéne. De hogy mi lenne az, arra nem jöttem rá. Morokei idézgetett egy villámszórós elemetált, na az állat volt. 2 villámmal lenyomott szinte.
-
pcMANiac
aktív tag
Az elementál idézés képességemet hogyan tudom fejleszteni? Jelenleg farkast és tűz elementált tudok idézni és utóbbit gyakran alkalmazom, mert hasznos. Van az a nagy jég elemetál meg valami villámszórós verzió, jó lenne azokat is idézgetni.
[ Szerkesztve ]
-
szabod
senior tag
válasz WonderCSabo #6243 üzenetére
Igen elvieleg, de van olyan, hogy nem veszi figyelembe és tölti is. Nekem pl az utolsó 100-200 megát steamről szedte le, és nem patchekről beszélek.
-
szabod
senior tag
válasz WonderCSabo #6241 üzenetére
a boltit is steamen kell regisztrálni
-
L3zl13
nagyúr
-
Mackósajt
senior tag
100% fölötti a névleges shock resistem, ha úgy akarom. Persze akkor ez még nem volt meg, lehet gondban letettem volna.
Kedves rokona, Krois, a sorozatlövésre állított tűzlabdás botjával, az idézéséivel, és az idézett lények átfordításával elsőre megfutamított. A sárkány miatt mentem fel. Lenyomtam a sárkányt, és boldogan mentem az oltárhoz, mire megjelent előtte Krois, és feltörölte velem a havat. Végül elcsaltam, és úgy osontam vissza az oltárhoz. 10+ szinttel később mentem vissza leverni.
(#6233) G^zC^mp€r: csak az számít, hogy mekkora a lélek, az nem számít, hogy mibe tetted. Személyek lelke mindig grand, még az utolsó banditáké is. (Nosztalgiával gondolok vissza Almalexia lelkére. Valami másfél millát ért. )
[ Szerkesztve ]
-
-
Murder3
addikt
van ahol fellehető, h mely ellenségekből tudok great soult kinyerni?
-
L3zl13
nagyúr
Mindenkinek akinek gondja van valamilyen harccal:
Marked for Death megvan? Használjátok? Az egyik leghasznosabb shout szerintem a játékban már az alap verziója is.
Hosszabb harcoknál lehet akár többször is használni.Aki hülye, haljon meg!
-
Mackósajt
senior tag
Morokei nálam bugos volt. Kifutottam előle a terem bejáratáig, és nem jött utánam, csak ide-oda mászkált a híd alatt amíg szépen komótosan levarázsoltam. Nem támadott vissza varázslattal sem.
Megfordult a fejemben, hogy visszatöltsem a mentést, és megnézzem milyen, amikor csinál is valamit, de aztán inkább kihagytam.
-
Tom5
addikt
válasz Inv1sus #6223 üzenetére
Én azzal játszom. A városban lévő akadás szinte megszűnt és tényleg érezni, hogy gyorsabb. Konzolba beírtam és tényleg fut szóval érdemes kipróbálni!
Mellette van fent pár HD textura pack meg ilyen olyan okosságok.Vérfarkas téma. Engem sokszor kihúzott a sz@rból. A Mage Guild-es főellenséget sem tudtam volna legyőzni, de még így vérfarkas alakban is kb hatodszorra sikerült.(LVL 29) Futni kell és úgy támadni, ha szerencséd van elesik az ellenfél és akkor lehet gyepálni, ha meg felállt akkor újra...5-6 erősebb ellenfélnél csak így tudtam érvényesülni.
-
maszi99
őstag
Valami hasonlót bekajoltam én is, egy négert kellett valami táborhelyre kísérni.
Majd amikor odaértünk, kiírta, hogy sikeres küldi, majd az egész bagázs rám rontott (5-6 fő lehetett, és jó erősek) egyszerre, így se lepődtem meg mostanábanhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Inv1sus
addikt
Valaki kipróbálta már ezt a SkyBoost módot? Állítólag rengeteget gyorsít a játékon. Én csak este tudom kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
szabod
senior tag
Inkább csak egy easter egg, mondjuk ha követed elvezet a Hamvir's rest nevű helyre, ahol csontvázak, daughrok várnak.
-
no01ricsi
tag
A jó öreg fejetlen szellemlovassal lehet valamit kezdeni? Esetleg valami feladat kötődik hozzá? Megölni már nem tudtam
PSN ID: PRicsi83
-
kornel76
aktív tag
Ez sem rossz, és túl sok angol sem kell hozzá: Link
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
KubanitoS
veterán
Skyrim Collectors Edition Unboxing (egyéni stílusban)
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
szabod
senior tag
Mind nagyon jó
-
maszi99
őstag
-
maszi99
őstag
Hogy ne maradjunk ki
Kis razfilmecske, a jobbak közül !!!!http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Ilsyde
őstag
Gary Bighamtol a Skyrim LARP volt már linkelve? Anno a Minecraft LARPot láttam tole eloszor, hát nem komplett a srác
-
whitezo88
nagyúr
-
szabod
senior tag
-
mpierre
veterán
Odáig még nem jutottam el. Eddig csak a múzeum érdeklődik a relikviák iránt.
Nem emlékszem már rá 100%-n. Tán 17. szinten csaptam le egy dwemer robotot, most 29.-n járok.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
L3zl13
nagyúr
Fogaskerékből kell pár egy mágus akadémiás küldihez.
A beolvasztható cuccokból csinálhatsz dwemer fegyvereket meg páncélt, de nem érdemes vele szenvedni szerintem, mert vannak jobbak elég alacsony szinten már.
El lehet őket adni, de nem túl értékesek, és rohadt nehezek. Esetleg ha kihasználod a segítőd végtelen teherhordó képességét okozó exploitot, akkor megaddal viheted.Beolvasztva, Ingotként lehet, hogy többet kapsz a beolvasztható fajtákért.
Aki hülye, haljon meg!
-
mpierre
veterán
Dinamóból elég egy a múzeumba, míg a fogaskerekek beolvaszthatóak (a nagyok igen, ha jól emlékszem), ha már tartasz ott kovácsolásban.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Nem mindet, mert van olyan ami csak a helyet foglalja, de akad olyan is, ami beolvasztható.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz pcMANiac #6198 üzenetére
Véletlenül gyógyultam ki belőle nem akartam. A vámpír kórt is véletlenül kaptam el és az istenérrt se találok megoldást mert mindenki megtámad így nem lehet kigyógyulni de küldiket se lehet csinálni. Csalást meg nem nagyon találok rá. Mit lehet kezdeni ilyenkor? Jó lenne ha nem kéne újból kezdeni a játékot.
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest