Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
[link]
Egyik mgos doboz elején találtam ezt a triót, hát hihetetlen elkapott pillanat.
Tök aranyosak.
[Szerkesztve] -
-
Melly
csendes tag
válasz
Csiborbogár #788 üzenetére
Na én ezt még nem tapasztaltam.
-
RAM
őstag
Honnan lehet megállapítani hogy vak az állat?
A szembogara szürke... -
Melly
csendes tag
Biztosan vannak kivételek, ( ezek szerint a tied az), de az átlag az, hogy a vemhes malac sokat iszik, és szüksége is van a vízre, hiába kap gyümiket.
Jelzem az én malacaim is nagyon sok fini zöldet kapnak ( jelenleg minden nap jó sok-sok nyers céklát), és szerencsére jó sokat isznak mind. Mert ez az egészséges. -
dunc
nagyúr
Sziasztok. Fél éves, rövid szörű, fehér-barna, nöstény tengerimalac ingyen elvihető. Oka: elhelyezési problémák. Pécsen lakunk.
-
[link]
Egy portré az én kis kajamasinámról.Karamella egy cuki pofa.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a szoptatos anyuka nagyon éhes
[link]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok íme az apamalac
[link]
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
Hú de hamiskásan néznek!
Édik!
-
-
EGOKA
tag
A lány malacok amúgy is kevesebebt isznak. A fiúk meg azért olyan sokat, hoy könnyedén összepisiljenek mindent.
-
Igen, a fiú malac nagy hódítóvá változik a csaj coci közelében. Az udvarlása mókás és fáradhatatlan dürgés. Ahogy topog és burrog; a lány cocin meg látszik, hogy unja, és egészen másra gondol, mint a hím.
Ha sok zöldséget, gyümölcsöt kap a malac, nem szokott inni. Persze víz legyen előtte, mert sosem lehet tudni, mennyi folyadékot tud magához venni az ennivalójából.
Enyémnek is van, és gyakran iszik. -
dunc
nagyúr
Teljessen máshogy viselkedik a hím ha nőstény van melette,sokal ''keménykedöbb''
A mi hímünk példéül feszít ha ott a nőstény és úgy mozog mint egy robot.Nagyon poénosA 2 kicsi naprol-napra gombamod nől most már simán kijárnak enni a anya malacal..De amint meglátnak sprint vissza.....Az normális-e,hogy az anya malac nem iszik van víze de soha nem iszik?
-
RAM
őstag
Volt egyszer egy link hogy az egyes hangok mit jelentenek...
a madárfütty folyamatosan mit jelent? (nagyon ritkán hallani) -
Karamella esti szórakozása, hogy a fejével lökdösi a ketrece második szintjére vezető létrát. A fémes csattanás vagy 50x elhangzik egy este. Hogy miért csinálja, miért jó neki, nem tudom.
Depis lenne? Nagyon sokat eszik!
Vegyem mellé egy ivarérett lány cocit?
A kölykös képek nagyon édik, és már egyszer sikerült összehoznom egy coci párt és lettek kölykeik.
Nehéz döntés, de egy biztos, Karamella elégedett lenne. -
EGOKA
tag
Igazából éjszakai állatok.
És nagyon válogatósak. Az enyémek most új kaját kaptak, és nem hajlandóak megenni. Folyton csipognak, h adjak kaját, amikor tele a táljuk. -
Hát, ez a malac. Kiraktam a szobába futkosni. Most kotyog, és ide-oda mászkál. Magamhoz csalogattam egy kis kajával, és a kezemből evett. A tengerimalacot a hasa által lehet idomítani.
Pedig nem sovány a cocim, mégis csak az evésre gondol.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ma reggel megszült a tengeimalacunk,2 csöpséget hozott világra a szülés csendessen,és rendben lezajlott úgy nézz ki a kicsiknek lesz gazdija ,de az anyukának (fehér+barna fél éves rövidszörü) szerető gazdit keresünk(természetessen ajándék) .Képeket késöbb linkelek most még nem zargatom őket....Kérdesem az,hogy meddig kell az anya melett tartani a kölyköket,meddig szoptat?
Egyépként Pécsiek vagyunk
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest