Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Nekem nem kell csengetnem, mert ahogy elhagyom a szobát, ha éhesek mire visszajövök szimatolnak és vinnyognak, hogy mit hoztam nekik. Bár nyikorog az ajtó...lehet emiatt...
Szerintem hiába lenne nekik fenn a kaja levonszolnák, mert féltik egymástól. Maximum a száraz eledel közé nem menne forgács. A répáról, almáról, stb. ha zavarja őket lekapargatják.
Diego!: Én ilyen ketrecet vettem: [link] (Csak téglavörös az alja és sötétkék a rácsa.) Ehhez csak szénatartó volt, viszont én nem szerettem volna ha a teljes oldala nyílik és kicsit magasabb is, mint ez:[link] Aztán csináltam rá egy kis ajtót, hogy kedvükre mászkálhassanak ki-be.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Xiaomi 12T - egytucat
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest