Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
OsOnO87
csendes tag
Én is vettem egy pont ilyen adaptert. tp-link UE300. TV: 65C725. Ebben van egy USB3-as port is, vagy legalábbis elvileg USB3-as, mert kék. Ha ebbe dugom kb. 2-4 perc után megszakad a net. USB2 esetén eddig stabil, viszont nem értem.. Letöltés éppen hogy áthalad a 100Megabiten, a feltöltés meg 300 felett 2000/1000-es nettel.. USB3-al is enged mérni egyet, azzal sem gyorsabb, csak már a második mérést nem engedi, mert addigra megszakad a net.. "Internet Speed Test-FiberTest for Android Smart TV" -vel mértem + kíváncsiságból megnéztem böngészőben is a speedtest.net -en. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest