Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
K4jusz
tag
Megérheti esetleg a korábban tárgyalt Tp-Link adapter helyett egy ugreen-t venni? Árban nincs jelentős különbség.
-
OsOnO87
csendes tag
TV előtt egy KIII nevezetű android box volt kötve buta tv-re. Ez egy 10-en pár ezer forintos box, amiben volt gigabites lan. Ugyan ezen a kábelen vitte az 1000Mbps-t.. De köszi, hogy segíteni próbálsz. Korábban itt írta valaki, hogy lehet olyat csinálni a szerviz menüben, amit nem tudom hogyan kell előhozni, hogy USB Ethernet mód. Annak lehet értelme?
-
OsOnO87
csendes tag
-
adoks
aktív tag
Persze, utána olvasok addig. Semmiképp nem veszem meg ha nem tudok 100 százalékosan meggyőződni róla hogy meg lehet valahogy oldani.
Ez amit linkeltél csak az eszköz beállítása, formázása. Hardveresen tudom hogy tudja a c728, minden leírásban szerepel, csak van ez a szoftveres tiltás, amit vagy fel lehet oldani vagy nem.
Érdekes hogy gdpr-ra hivatkoznak hogy azért van letiltva, szerintem semmi köze hozzá. Más tv-k simán tudják EU-ban is minden hókusz-pókusz nélkül.
Szerintem a gyártóknak license díjat kellene érte fizetni, ezt van aki kifizeti van aki nem. Én úgy gondolom ez lehet a hátterében.
Mindenesetre köszönöm hogy keresgéltél te is. -
H-Mano
tag
Nálam (Telekom optika) a laptop felismerte a 2,4-et és az 5G-t is.Az 55C728 viszont nem írta ki az 5G-t...Az automatikus felbontás YT videókon jó ha 1k-ra állt, de volt, hogy ott is szaggatott.
Behúztam (még egy) UTP-t, most a 4 (8, 16)k videókat automatikusan a legnagyobb (4k) felbontásra állítja... -
-
gyűrű
addikt
Írtam hogy már nem találom ahol ezt írták. Erre ne alapozz, mert még azelőtt olvastam hogy megvettem a tv-t, de most már nem találom, így azt sem tudom melyik típusról volt szó, és melyik menüpontról...
Tegnap csak ezt találtam..
De ez valószínűleg nem az eu típusokra van.. -
adoks
aktív tag
Sokat visszaolvastam, rákerestem a keresővel, de nem találtam pontos információt róla, hogy működik a PVR és a Timeshift a C728-on? Pvr nélkül még esetleg elvagyok de ha a timeshiftet nem tudja akkor inkább Samsung lesz a befutó. Naponta használom nekem ez feltétlenül szükséges.
Köszi a válaszokat. -
OsOnO87
csendes tag
Köszönöm, de akkor viszont marha nagy pechem lehet. Az UE300 ma jött meg. Azt valóban nem írtam bele a hozzászólásba, de előtte már visszavittem konkrétan tegnap előtt egy gembird NIC-U3-02 -t, ami ugyan ezt produkálta.. (ekkor én is gyári hibára gondoltam) USB2-n nem dobja el a netet, csak nem vágom, hogy mi van a sebességgel. Te USB3-ba dugod?
-
OsOnO87
csendes tag
Én is vettem egy pont ilyen adaptert. tp-link UE300. TV: 65C725. Ebben van egy USB3-as port is, vagy legalábbis elvileg USB3-as, mert kék. Ha ebbe dugom kb. 2-4 perc után megszakad a net. USB2 esetén eddig stabil, viszont nem értem.. Letöltés éppen hogy áthalad a 100Megabiten, a feltöltés meg 300 felett 2000/1000-es nettel.. USB3-al is enged mérni egyet, azzal sem gyorsabb, csak már a második mérést nem engedi, mert addigra megszakad a net.. "Internet Speed Test-FiberTest for Android Smart TV" -vel mértem + kíváncsiságból megnéztem böngészőben is a speedtest.net -en. Szerintetek?
-
embe
nagyúr
Nekem a wifi a 43C725-n, sok a fal, olyan ~ 50-60/40Mbs.
Ha kevés lesz a fiamnak, akkor switch, és valami ilyen megoldás.
Bár a 725-n 1 USB aljzat van, így lehet inkább egy olyan megoldás lesz amin van usb aljzat is. Mert akkor azt az egyet lefoglalja az adapter. pl. ilyen. -
Redneck
nagyúr
Mi ez a gyorsindítás dolog?
Ha elmegyek itthonról, ki van kapcsolva az elosztója, így első indításnál mindig van TCL logo és egy kis várakozás, de a többinél nincs, egyből az utolsó csatornán van. Ez lenne az? -
-
Saccco
nagyúr
Megjött a TP-Link ethernet adapter.
TCL 65C728
Mért adatok (3-3 mérés):Wifi:
Netflix: 145Mbps █ 128Mbps █ 136Mbps
Internet Speed Test: 187/208Mbps █ 122/204Mbps █ 176/211MbpsKábel (TP-Link UE300)
Netflix: 288Mbps █ 283Mbps █ 274Mbps
Internet Speed Test: 312/289Mbps █ 313/288Mbps █ 314/285Mbps1000/300-as a netem.
Az eredményeket elnézve nagyon megérte azt a 3.490Ft-os akciós árat. -
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok segitséget szeretnék kérni hogy tcl x815 tvm van és img file frissitést hogyan kell csinálni a tvre? Elöre köszi a válaszokat
-
Miczaki
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett hozzám is egy 65C725, nagyon vártam már a sok jó tapasztalat után. amit olvastam.
De sajnos beüzemelés után arra lettem figyelmes, hogy fekete háttérnél széleken kicsit "felhős", de főként az alján.. tartalom mellett is észreveszem ha épp sötét a film. (Képet még nem készítettem.) Ezzel nem lehet mit kezdeni, csak visszaküldeni?
Továbbá kicsit lassúnak érzem. Bekapcsoló gomb után vagy 2-3 mp eltelik mire észbe kap. Ez is normális?Előre is köszi válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest