Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
Persze, utána olvasok addig. Semmiképp nem veszem meg ha nem tudok 100 százalékosan meggyőződni róla hogy meg lehet valahogy oldani.
Ez amit linkeltél csak az eszköz beállítása, formázása. Hardveresen tudom hogy tudja a c728, minden leírásban szerepel, csak van ez a szoftveres tiltás, amit vagy fel lehet oldani vagy nem.
Érdekes hogy gdpr-ra hivatkoznak hogy azért van letiltva, szerintem semmi köze hozzá. Más tv-k simán tudják EU-ban is minden hókusz-pókusz nélkül.
Szerintem a gyártóknak license díjat kellene érte fizetni, ezt van aki kifizeti van aki nem. Én úgy gondolom ez lehet a hátterében.
Mindenesetre köszönöm hogy keresgéltél te is. -
adoks
aktív tag
Sokat visszaolvastam, rákerestem a keresővel, de nem találtam pontos információt róla, hogy működik a PVR és a Timeshift a C728-on? Pvr nélkül még esetleg elvagyok de ha a timeshiftet nem tudja akkor inkább Samsung lesz a befutó. Naponta használom nekem ez feltétlenül szükséges.
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest