Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
rainman72
üzenetére
Ezt én értem is, csak azt nem, hogy miért nem megoldható az egyenletesség. Téglalap alakú dolgokról van szó, teli háttérvilágítással.....vagy ott technikailag nem férnek el LED-ek?
Mindegy, szóval valami technológiai oka lehet. Mondjuk ez zavar(t) a legkevésbé.Kiskutya: Jah, most szó szerint paráznék frissíteni. A V82, 83, 84 beták voltak amúgy, vagy véglegesek? Mindegy, előzőleg felment nálam ugye sorban mind.
A történet viszont azzal lesz kerek, hogy kezdettől fogva villódzott a tv. Elment a kép, úgy, mintha kihúzgálnám a kábelt. Ezt írtam is anno nektek. Akkor még jól ráfogtam a gyenge kábelre mindent IS. Holott villogott a nyomorult 1080p-ben is.
És azzal az eredeti panellel mindegy volt a fw verzió, a felbontás, a vrr on-off, akármi.
Most ezzel majdnem 3 órán át nem ment el a kép. (lekopogjam).
Ekkor beszélgettünk itt a kábelekről, stb., és ennek hatására vettem nem kimondottan olcsó 8K60 kábelt.Jelforrás: a VGA mint olyan, illene hogy tökéletes jelforrás legyen a HDMI kimenetén. De azt elfogadom, hogy esetleg ott is lehet akár (Nvidia) drivergond is.
Villódzásnál még elképzelem azt, hogy a változó képfrissítési ráta okozza. Viszont ezt is illene orvosolni. VGA--nál és tv-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Formula-1
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor