Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
rainman72 #8649 üzenetére
Hú ne is mondd, rendeltem egy nanocell-t aztán mire eldöntötte a bolt hogy kiszállítsa le is mondtam, mert megnéztem valóságban, azt a 4 éves alap LG TV-m képe fényévekkel jobb volt, mint a nanocell-é.
Na néztem egy másik tipust (amit rendeltem 813pa) 913 pa cirka 70 ezerrel drágábban, szuper 120hz-es direct led-es, jobb proci, csilliárd zónás FALD, stb., na annak meg nem volt fényereje rendesen, olyan volt mintha mindíg fél fényerőre állítottam volna és ezt üzleti beállításokkal ugye. Lejátszottam az LG oled-es sötét filmjét és foltos volt a háttér. Ekkor egy világ omlott össze bennem, 12 éve LG-ket használok.
Ez októbel eleje volt, utána ezeknek a tv-knek felvitték 100 ezerrel az árukat, majd BF-kor ugyanazon az áron voltak mint október elején. A 913 nem is volt akciós mégis levitték az árát ugyanannyira, rájöttek, hogy 420-ért senki nem fogja megvenni.
Ekkor kezdtem más tv-ket keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- GTA V
- Fűnyíró topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest