Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Piftuka #6170 üzenetére
"ha képes olyat készíteni, ami a látott képet adja vissza. Nekem számít."
Ott van a #6159-ben! Ezeken pontosan az látható, amit a kamera érzékelője digitalizálni tudott és az egy JPEG kép képes megjeleníteni, mindenféle korrekció nélkül.
Ezeken a képeken semmilyen szerkesztés nincs! Ha téged a szerkesztés nem érdekel akkor ne vedd figyelembe azt a HSz-em."Lehetséges "what you see" jellegű fotókat készíteni"
Leírtam, hogy szerintem miért, nem. Mégpedig azért, mert a TV nagyobb dinamikai és színtartományt jelenít meg. Ezt a szemünk látja is. De az, hogy én ezt itt láthatóan meg tudjam osztani az én ismereteim szerint nem lehetséges, mégpedig az egyik szűk keresztmetszet a JPEG vagy bármilyen tömörített tartalom. Természetesen szívesen elolvasom hogy te ez alatt mit értesz és hogyan kell ezt megvalósítani! Egyetlen feltétel mondtál eddig. Mégpedig egy jobb fényképezőgép megléte. Szerintem ez megvan. Feltéve ha te a jobb kamera alatt nem mást értesz, hiszen ez is egy örök vita lehetne."Mindezeken túl a válasza alapján szerettem volna megfelelő teszttartalmakat küldeni neki, instrukciókkal..."
Ez engem továbbra is érdekel. Szívesen tanul és sajátítok el új dolgokat. Így ezt is. Persze ha nem osztod meg, hanem megtartod magadnak, akkor ezt is elfogadom!"Lassan nemhogy az írástól, de az olvasástól is elmegy az ember kedve, ha erről a fórumról van szó..."
Igen így is értelmezhető, vagy csak nem tudod vagy nem akarod megosztani, hogy pontosan mit és hogyan is kellene csinálni. Így könnyebb a sértettséget kimutatni.... Amit most aztán egyáltalán nem értek és nem hiszem hogy van alapja...... Ennek ellenére ez is elfogható, hogy téged ez így érint....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Gitáros topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő