- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
junior19 #6167 üzenetére
"A képeknek gyakorlatilag annyi értelme van, mint filmrészletekkel elindulni jól kivilágított áruházakba tesztelni tévéket."
Ne haragudj, de nem így van!
Lehetséges "what you see" jellegű fotókat készíteni, és van értelme azok számára, akik egy kellően kontrasztos, jól beállított kijelzőn nézik meg azokat. (Ahol ez nem adott, ott nyilván tök mindegy.)
Ahogyan annak is van értelme, hogy áruházban, megfelelő teszttartalommal alaposan letesztelje az ember a készüléket. Nyilván, aki nem ért hozzá, nem tudja, mit nézzen, annak mindegy.
Egyébként nem "belevitték a fényképezésbe", hanem én kértem tőle a képminőséggel kapcsolatos értékelést, és (én egyedül) kértem fotót is; ha képes olyat készíteni, ami a látott képet adja vissza. Nekem számít.
A fotószerkesztésbe saját maga fogott bele.
Egyébként pedig nem ismerem őt, nem célom cáfolni azt, amit mond. Kár ilyen jellegű utalásokat is tenned, mintha én azért kértem volna bővebb info-t, mert "nem hiszek" neki.
Viszont sajnos az első beszámolója (amit többen is vártunk) nem tartalmazott semmi releváns információt a képminőségre, és arra vonatkozóan, hogy ezt a tévét érdemes-e egy lehetséges fejlesztésként számontartani.
Mindezeken túl a válasza alapján szerettem volna megfelelő teszttartalmakat küldeni neki, instrukciókkal, de látom, hogy már úgyis mindegy.
Lassan nemhogy az írástól, de az olvasástól is elmegy az ember kedve, ha erről a fórumról van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest