Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Vasárnap este rendeltem, én is most kaptam. Szerintem összevárják a megrendeléseket. Tudják jól, hogy ha hétvégi akció van, csomóan olyan lusták, mint én, vagyis hogy érdemes kivárniuk a hétfő reggelt, és akkor tervezni logisztikát. Az akció meg azt hiszem, hétfő éjfélig tartott, szóval szerintem inkább még tovább, kedd reggelig vártak, akkorra az emag elküldte a listát, és tudtak tervezni. Nem mindegy, hogy 4 nap alatt 75 kocsit indítanak, vagy bevárják a full batch-et, és tévékkel telepakolt kocsikkal terítenek mondjuk 25 járművel 1 nap alatt. Csak találgatok, de a logisztika cseles tud lenni: térfogat-kiihasználtság, üzemanyag, munkaidő, munkaerő stb. Ezek valszeg 2 emberes kocsik pl, az sem mindegy: nem függönycsipeszek meg zseblámpák. Nem látjuk, milyen komoly szervezés kell(ene) egy emag akciós kampányhoz. Bele se merek gondolni, mi van, ha az LG mosógépeket meg hűtőket akcióz, és bizony ott még azt is figyelni kell, hányan kérték emeletre, tizedikre akár. Nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor