- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
laverdadb #38533 üzenetére
Szerintem arról beszélsz, amit én is tapasztalok 43C655 esetén, amit néhányszor le is írtam. Én leginkább TV adás, 720p és 1080p esetén látom, de ugyan úgy nem minden forrásnál. Viszont, ahol látom, ott LG 37LH3000, LG32LB5700 és LG50UN81003LB, illetve egyetlen monitorom esetén sincs ilyen, pedig az összes TV-n ki van kapcsolva mindenféle képjavítás és mindenhol 0 az élesség.
Egyedül akkor látok javulást, ha a Digital Noise Reduction-t bekapcsolom. De ugye azt nem szeretném, mert azzal már belenyúl a képbe. Bár, az az érzésem (pont azért, mert csak a TCL-en tapasztalom), hogy éppen ő nyúl bele alapból valamiért minden képjavító kikapcsolásakor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest