- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
mikrofon #33160 üzenetére
Nagyon sok ember nem látja mobil kijelzőn a különbséget 120 Hz és 60 Hz között! Van aki látja éppen de nem érdekli és nem zavarja. Szóval tutira nagyon sok ember itt sem látja vagy nem érdekli az akadás vagy nem jár fórumokra írogatni. Amúgy szerintem nem hardveres hiba ez mivel V028 firmware-el mindenkinek jó volt csak az utána következő frissítéseken lett ez az akadozás. Nálam is van csak nem nagyon szoktam itt panaszkodni. Amúgy nem csak netflix prémiumon csinálja hanem kodival is ha 4k dv filmet nézek ( nem annyira sűrűn mint netflixen de kodival is van akadás). Én elfogadom, hogy ilyen de természetesen nekem se tetszik a dolog. Én megértem azokat akik itt panaszkodnak. Amúgy meg ugyanolyan hardver és szoftveres készülékek miért működnének máshogy? Örülj neki hogy nem látod és nem zavar. Akinek V028 fw van és valamiért nem frissült neki az szerencsés mert annak valóban nincsenek akadozás problémja. Az én tévém 55C745 x2 aminek azonos a hardvere a c805-el meg még pár modellel. Amibe ez a hardver van az szerintem ilyen mert miért lenne más ha azonos a hardver és szoftver ugye. A 720P és 1080p filmekkel csak nagyon ritkán fordul elő akadás az nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung 24" TV bontatlan
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest