Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
Nekem is megjött a C765 Péntek délután, de nagyon nem tesztelgettem vele, csak azt a pár film részletet a saját app-al,meg fire Tv 4k max (1gen), Himedia playerrel, de nem volt (vagy én vettem észre ) akadást, egyelőre a Tv saját feltelepített: Nettflix, Max, Disney+, Prime video- val néztem filmeket.
Hozzáteszem, hogy direkt kikapcsoltam a automata frissítést (talán a 135-el jött),mert kíváncsi voltam, hogy így akad- e vagy nem, de mivel nem ezért nem is telepítettem .
De mivel mindenkinek teljesen máshogy viselkedik a tv ugyanolyan fw-vel így Vakon leszek ha jön egy új és sokaknak előjön, illetve eltűnik problémák...
Egy két dolog hirtelen feltűnt ami zavar : -TV műsor csatorna váltás között mintha váltakozna (Fény) a kép és relatív sok idő telik el .-Youtube nem tudtam úgy keresni mint pl LG-nél hogy közbe megy a zene/videó (sárga gomb megnyomással)-Nem találtam benne időzítőt Be/Ki kapcsolást napra lebontva .
Egyenlőre ennyi amit tudok mondani szűk 2-3 óra alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest